Fiilis: laiskottaa - yllättäen

Me ollaan menossa kahden viikon päästä taas Bromarviin mökille viikonlopuksi. Mukaan tulee yksi allerginen kaveri, joten joudutaan jättämään Ruusa hoitoon tänne :( Se menee mun äidille hoitoon ja oltiin siellä eilen vähän niinkuin tutustumassa :) Äippä ei ollut kotona, joten saatiin olla ihan kolmistaan, saunoa ja grillata.
Muutaman ensimmäisen tunnin Ruusa vaan viipotti ympäri taloa ja ihmetteli, vähän jännittikin ja mentiin sängyn alle piiloon. Saunomisen jälkeen kun grillattiin niin tyttö pikkuhiljaa tajusi ettei olekaan mitään sen kummempaa pelättävää, ja että sinne ollaankin jäämässä. Kävin myös kääntymässä tytön kanssa takapihalla, mutta ei se kyllä tykännyt ulkoilusta yhtään. Siinä iltasella telkkaria katsellessa Ruusa sitten simahti, kuin myös Vesku, ja voi jestas oli suloisen näköistä kun mies nukkuu sohvalla nukkuva kissa kainalossa :) Siinä ne molemmat tuhisi <3

Tänään tultiin takaisin, loppujen lopuksi kaikki meni ihan hyvin, ja menee varmasti sillonkin kun me ollaan pois. Vaikka ehkä sitä jännitetään vähän enemmän. Ennen kotiinpaluuta käytiin Veskun porukoilla näyttämässä Ruusaa sen mummolle, jolla oli myös oma koiransa, pikkuinen terrieri Dixie mukana. Ruusa oli ensin kopassa kun se esiteltiin Dixielle - joka muuten oli älyttömän kiltti, iloinen ja hiljainen pikku karvaturri - ja Ruusa taisi ensin luulla Dixieä karvaleluksi, mutta pomppasi boksin takaseinään kun Dixie ilmeisesti nuolaisi sitä :D Erotettiin ne lopulta kun Ruusa tuntui vähän sähisevän rassulle. Hieman se olisi kyllä kiinnostanutkin, mutta vähän enemmän kuitenkin arvellutti. Ei se missään vaiheessa mennyt hirveään paniikkiin tai tärissyt, mutta ei se tykännyt olla taas vieraassa talossa, jossa haisi kissat ja koirat. Oltiin siellä ehkä vartin verran kunnes lähdettiin kotiin. Oli ilmeisen väsyttävä päivä ja nyt on neiti sitten nukkunut sikeästi jo yli 4 tuntia yhteen mittaan!

Ainiin, punnittiin Ruusa mutsin keittiövaa'alla, se painoi 2,4kg. Yllättävän vähän, olisin luullut että se painaa jo yli kolme kiloa. Vähemmän se kyllä nykyisin syö, mutta vaikuttaa silti olevan ihan kunnossa, että ei kai siinä mitään.