Fiilis: väsynyt

Mun piti eilen tulla laittamaan tänne oikein kuviakin ja kaikkea kun otin aamupäivällä Ruusasta, mutta oli kai ainakin olevinaan niin paljon muuta tekemistä etten ehtinytkään.
Leikitin sitä tosiaan jonkin aikaa, tietysti lempilelullaan ja otin siitä vähän kuvia. Laitan tähän nyt niistä onnistuneimmat ;) Myönnettäköön että näitä on melkoinen määrä, mutta kun en vaan osaa karsia niitä enempää. Noh, siinä nyt sit on leikkikuvia parin kuukauden edestä ;D

571831.jpg 571833.jpg 571835.jpg 571837.jpg 571838.jpg 571839.jpg 571840.jpg 571841.jpg 571842.jpg 571844.jpg 571846.jpg 571848.jpg 571850.jpg 571852.jpg 571854.jpg 571855.jpg

Oli kyllä niin erilaista käsitellä noi kuvat PhotoShopilla kuin Paint Shop Prolla! Siis eihän noista juurikaan huomaa (paitsi ekasta kuvasta), että kiilusilmät on retusoitu pois, PSP:llä sen huomasi heti.
Eilen kävi myös mun isä ja Seija katsomassa Ruusaa ekaa kertaa. Tyttö vaan kun oli riehunut koko päivän ja ollut muutenkin virkeenä niin tietysti juuri sillon oli nukkumassa ja sitä sai vähän väliä herätellä jotta tulisi katsomaan vieraitakin. Loppukyläilyn ajan se nukkuikin onnellisena Veskun sylissä rapsutettavana ketarat ojossa. Ei siis loppupeleissä paljon välittänyt että häntä tultiin katsomaan... vaikka sen verran kyllä noustiin, että juostiin eteiseen kun vieraat lähti pois. Ja heti alkoi leikityttää kun vieraat lähti... Noh, ehkä seuraavalla kerralla! Ja eihän sitä tiedä vaikka piakkoin esiteltäisiin Ruusa Callellekin! Russukka saa kyllä varmaan slaagin, Callesta en oikeen osaa sanoa miten se käyttäytyy kissojen kanssa.
Käytiin ennen nukkumaanmenoa vielä Ruusan kanssa meidän kattoterassilla tupakalla. Siellä oli hivenen turvallisempaa kuin alhaalla, kun ei ollut nurmikkoa eikä autoja suhahdellut ohi kuin kaukana alhaalla. Mutta ei se sielläkään uskaltanut paljon liikkua, tuli vaan meidän jalkoihin turvaa hakemaan.
Parina yönä Ruusa ei oo nukkunut meidän kanssa ollenkaan vaan se on ollut omissa oloissaan olkkarissa ja eteisessä :( On ollut ihan ikävä sitä pörisevää karvakasaa poskea vasten <3 En tiedä mikä sillä nyt on ollut. Ei oo ruokakaan maittanut ihan entiseen tapaan. Ruusakin on jo 5kk, saa nähdä koska sillä alkaa ensimmäinen - ja viimeinen kiima...

Eilen tuli Suomi-Ruotsi -peli, jonka lopputulos ei kyllä ollut yllätys. Siis se, että Ruotsi voitti, mutta se kylläkin että maaleja tuli niin vähän. Käsittämätöntä ettei me saatu ainuttakaan maalia niistä miljoonasta loistavasta paikasta. Oon kyllä sen verran pessimistinen, että vaikka olis ollut tasan 1-1 pelin päättyessä, niin ihan varmasti Ruotsi olis saanut sen yhden maalin jatkoajalla, ei oltais kuitenkaan voitettu.

Tulin hetki sitten bodypumpista, oon jaksanut käydä sillä nyt tosi ahkerasti 2 x viikossa, vaan kerran oon ollut yhden päivän pois melkein kolmen kuukauden aikana. Jee! Tosin en mä tiedä näkyykö se vallan missään. Tuskinpa vaan. Nyt mulla on vähän orastavaa flunssaa, joten saa nähdä jaksanko torstaina mennä. Perjantaina pitää kuitenkin jaksaa edustaa ja ryypätä firman 20v.-juhlissa ja lauantaina lähteä sinne Lintsille. Mitähän noista juhlistakin tulee, tuleekohan sinne edes porukkaa. Noh, ainakin me kaikki toimistolta :D Mäkin olen ollut siellä virallisesti töissä nyt aika lailla tasan vuoden, hurjaa! Aika on mennyt nopeesti.
Tänään vielä ohjelmassa on Supernaturalin katsomista ja Ruusan kanssa vähän telmimistä, sitten tutimaan. Huomenna mennään Hannen kanssa testaamaan Rock'n'Roll Cafén päiväkahvitteluviihtyvyys. Jonain päivänä tällä tai ensi viikolla tarvii ehkä jäädä ylitöihin - ikävä kyllä.