Nyt soi: Brother Firetribe
Fiilis: vieläkin liekeissä

Huhhuh!
Ollaan taas menty niin tukka putkella että nyt vasta ehdin/jaksan yrittää kirjottaa. Alotetaan viime keskiviikon Rantajameista ja Teräsbetonista :)

Jamien eka päivä, porukkaa ei siis mitenkään aivan älyttömästi ollut, mutta ihan kiitettävästi kuitenkin päivän huomioon ottaen. Humalakin saatiin päälle melko nopeasti. Meidän piti katsoa ekana esiintynyt Villieläin, mutta oltiin niin hitaita, että kun päästiin sisälle niin kuultiin vikasta biisistä ehkä ½ minuuttia! :( Kuulosti kyllä hyvältä sinne ulkopuolelle kun käveltiin, että sikäli harmi. Seuraavana esiintyi Sunrise Avenue ja sillä aikaa sitten ryypättiin kun eipä tuo nyt niin kiinnostanut ;)
Hyvissä ajoin ennen TB:n alottamista rynnättiin eturivin suuntaan, ja Hanne oli ottanut sen hienot lilat Orjatar -käsiremmit/-raudat mukaan, joita tuli siinä sitten heiluteltua :D
Keikka oli aivan helmi, oltiin molemmat ihan mielettömissä fiiliksissä ja vedettiin koko ajan ihan täysillä :) Kyllä meistä varmaan huomasikin että ihan sikahauskaa oli. Toi oli mun eka Teräsbetonin keikka ja piti kyllä heti käydä kattomassa missä niillä on seuraavaksi keikkoja :P Järvinen sanoi jossain vaiheessa että Aholakin ottaa liivinsä pois jos neidit heittää ensin omansa sille. Harmitti että mulla oli just uudet ja hyvät rintsikat päällä niin en raaskinut heittää :D Mutta muuten oisin kyllä... Ja ottihan se sen liivinsä pois ilmankin niitä.

Mukavaa oli keikan jälkeen huomata, että pojat ei tosiaan mennyt suoraan bäkkärille (tai ei sitä Jamien juttua voi edes bäkkäriksi kutsua), vaan tuli kättelemään ja halaamaan eturivin läpi. Jarkko oli tosin ainoa halinalle, mutta se kyllä riitti :D Mun ymmärtääkseni se on TB:n käytäntö joka keikalla, mutta ihan loistavaa että ottavat fanit huomioon tolla lailla <3 Meillä meni n. 10min pelkkään toipumiseen kun hoiperreltiin siinä lavan edessä vielä niiden lopettamisen jälkeen.
Hannea tultiin hakemaan aika pian, joten lähdettiin hiljalleen kävelemään ulospäin. Siellä oli teinejä ulkopuolella jonottamassa pojilta nimmareita niin mekin sitten läksittiin sinne :P Ei meillä mitään kynää tai paperia ollut, mutta Hanne nappasi Jarkosta hyvän kuvan sieltä häkkiaidan takaa ;)


Ja ihan kuin tämä ei olis ollut tarpeeksi, niin seuraavana iltana oli Brother Firetriben keikka Lohessa. Oltiin ensinnäkin jo pelkästään siitä ihan fiilareissa, että joku Veli Paloheimo tulee Lohjalle baarikeikalle. Siis kuinka siistiä!
Enivei, meillä oli niin hyvät fiilikset jo täällä meillä alotellessa, että lähdettiin vasta n. 23:30 Loheen. Siellä sitten siideriä ja valkovenäläisiä kaksin käsin, ja humala oli päällä taas jo hyvissä ajoin ennen keikkaa.
Myös tämä keikka oli HELMI! Nämä kaks on varmasti ollut parhaita keikkoja mitä oon nähnyt ever! En tiedä kuinka paljon väkeä oli kun me ängettiin taas oikeastaan eturiviin, eikä sieltä paljon tullut katseltua taakse päin x) Mä en ottanut kuvia ollenkaan vaan keskityin fiilistelyyn ja Hanne sai toimia kuvaajana. Mutta se Lohen lava on oikeasti sen verran pieni, eikä mitään turvajärjestelyjä ole, niin melko harvoin pääsee katsomaan bändiä kosketusetäisyydeltä. Oltiin tosiaan ihan innoissamme koko ajan ja mulla tais olla typerän näköinen virnistys päällä läpi keikan, mutta minkä sille nyt voi kun toiset "hymyilee kuin oisivat kussut Immortalin aamumuroihin" :P Se tarttuu.
Heino meni olevinaan hämilleen kun lähetin sille lentosuukon, Emppu poseeras Hannelle pariin otteeseen ja Hanne sai vielä päänsilitykset Pekalta aika keikan loppuvaiheessa. Ja minä sain Empun plekun :) <3 Tai en mä sitä varsinaisesti saanut - Emppu veti jotain sooloa ja huomasin kitarassa 2 varaplekua ja otin niistä toisen... ei tainnut Emppu edes tajuta sitä kun veti siinä niin tunteella :) Mutta tosiaan, niin lähellä tuli oltua. Meikäläinen ainakin oli keikan jälkeen ihan läpimärkä.
Noista kuvista ei hirveen hyvin saa selkoa miten hyvä fiilis siellä oli, mutta laitan tuonne alle vielä muutaman pätkän YouTubesta, joita keikalla olleet tyypit oli ottanut.

Mun mielestä kaikkien pitäisi mennä katsomaan edes kerran Teräsbetonia ja Brother Firetribea, se ei nimittäin todellakaan tule jäämään ainoaksi kerraksi ;)
Minä oon liekeissä vieläkin ja siitä on kuitenkin jo melkein viikko!

Brother Firetribe - Spanish Eyes @ Lohi, Lohja 12.7.2007


Brother Firetribe - Valerie @ Lohi, Lohja 12.7.2007


Brother Firetribe - I Am Rock @ Lohi, Lohja 12.7.2007