Nyt soi: Profane Omen - Rewind

Tuntumakin sitten meni jo. Väkeä oli taas aika vähän katsomassa näitä metallipumppuja, kuten aina Lohjalla - mitä btw. en voi ymmärtää ollenkaan. Ei kuitenkaan ihan totaalisesti tarvinnut hävetä meitä Profane Omenin keikan aikana kun jengi pittasi koko keikan ajan :D Siis minä en kylläkään, katoin vaan vierestä että "jess!"

Dodiih.
Perjantaina (20.7.) siis hirveellä kiireellä, yllätys yllätys, töistä himaan, vaihtaa vaatteet, juoda vähän, ja sitten Hanne tulikin hakemaan. Mentiin niille siksi aikaa että se saa itsensä kondikseen. Sisään ei saanut tuoda omia juomia niin piilotettiin ulkopuolelle stashi :D Kiire meillä oli siis sen takia että Tuntuman sivuilla luki että Tompan bändi Corpse Molester Cult alottaa klo 18. Oltiin kymmentä yli paikalla ja CMC alotti loppujenlopuksi vasta seiskalta. Tomia oli hauska nähdä vaihteeksi kitaran varressa, se siellä fiilisteli ja nojaili kajareihin, ja mörisi välillä.

Molestereiden jälkeen aloitti April, mutta me mentiin telttaan siiderille. Oli kyllä tarkotus mennä ajoissa kattomaan April loppuun, mutta TAAS kun me kerittiin lavan eteen niin ne veti tyyliin viimeistä biisiä. Sen jälkeen me sitten lähdettiinkin alueelta ulos juomaan meidän aarteet ja hengaamaan Hannen kavereiden kanssa. Marsa täytti 20v.
Olin hirveässä humalassa sillon puolen yön jälkeen kun mentiin takasin sisälle katsomaan Prezident Brownia. Marsa on siis hirveä reggae-fani niin sen takia sinne mentiin. Mä normaalisti pidän kaikenlaisesta musiikista, myös reggaesta, mutta nyt ei voinut oikeesti vähempää kiinnostaa. En saanut siitä minkäänlaisia fiiliksiä ja sitten yhtäkkiä kaikki muukin meni huonosti. Olin liian kännissä, biitistä tuli paha olo, vitutti, päätä ja hammasta särki ja oli tajuton nälkä. Vesku tulikin sitten hakemaan mut himaan joskus yhden aikoihin.


Aamulla vapina ja krapula, nukuin niin pitkään kun pystyin ja Hanne tuli hakemaan mut vasta kuuden jälkeen. Hannen luona kulutettiin aikaa pari tuntia, sillä meillä ei ollut kiirettä kuin nähdä Profane Omen, joka alotti vasta 21:30. The Enchained olis tietysti ollut kiva lisä, mutta se alotti niin aikasin ettei jaksettu - ja onhan se jo nähtykin. Otettiin Hilla mukaan, salakuljetettiin viinaa sisälle ja käytiin katsomassa yhdeksältä Dirty Licksejä. Hyvin vetävät edelleen, mutta musa on mulle vähän liian glamrockia, vai miksikä sitä nyt ikinä haluu kutsuukaan.

PO alotti loppujen lopuksi vähän vaille kymmenen, mutta sitä soundcheckiähän oli kanssa ihan mukava seurailla :D Tuli uusia ja vanhoja biisejä, pojat veti tosiaan pittiä koko keikan ajan, Saku hääri järkkärinä jonkun Super Soakerin kanssa ja bändi soitti kovaa. Tai siltä se ainakin tuntui kun me hömelöt seistiin ihan kajareiden vieressä ilman tulppia :D Ja Jules tuli pariin otteeseen yleisöön pittiin mukaan <3 Öööh... toivottavasti ei kovin kovasti kuola valunut! Tomppa oli kuulemma ollut ihan fiilareissa katsomassa kanssa, mutta mä en ehtinyt kovin paljon kuikuilla taaksepäin x) Jules jaksoi kyllä hyöriä ja pyöriä siellä pienellä lavalla... Nyt kyllä midisti harmittaa ettei katsottu Tuskassa Profane Omenia! Mitä hittoa me sitten katsottiin?! Täytyy tarkistaa... Aah, Before the Dawnia. Eikä siitä edes jäänyt mitään mieleen. Höh.

» KUVAT

Olisin voinut vielä tsekata Rytmihäiriön, mutta me saatiin heti PO:n jälkeen kyyti Hannen kaverille Katille, jolla oli synttärit. Siellä juotiin ja kuunneltiin musaa korkeintaan pari tuntia, ja siitä sitten pitkästä, pitkästä aikaa Möljään! Hanne kattoi ovella että Jules tulee perässä mutta ei se tainnut se olla :D
Nähtiin siellä Arttukin, ja sen kanssa hengailtiin se ilta. Pääasiassa rokkipuolella, mutta käytiin me jotain teknoakin hetken tanssimassa. Ja siellä sitten pääsin taas fiiliksiin ihan ihme biiseistä. Weird. Pilkkuun asti oltiin ja oli kyllä ihan hauskaa, vaikka väki väheni melkeen samantien kun sinne tultiin, siis kaikki Hannen kaverit lähtikin Loheen.

Sunnuntaina oli pientä epätoivoa ilmassa kun klo 13:30 oli Hillan rippijuhlat :P Mä sain sentään nukkua puoleenpäivään kun Hanne joutui heräämään jo puoli 9. Juhlissa ahdoin kupuni täyteen voileipäkakkua kun Vesku ei ollut mukana (sillä oli lauantaina Tepon polttarit) ja mutsikin kahvitteli terassilla - kukaan ei siis voinut marmattaa mulle :D

Keikkakalenteriin tuli lisäys, Tampereella Hellässä lokakuussa Machine Men.. Tittidii! Pitää varata Omppu hyvissä ajoin :) Tosiaan, ei ehditty Ompusta varaamaan huonetta Nylkky-keikan ajaksi vaan jouduttiin ottaa huone 2x kalliimmasta Scandicista. Ja toivottavasti se varaus ees onnistui kun siinäkin oli jotain ongelmaa! Jos ei, niin sit nukutaan vaan jossain... hmm.. Hämeenpuistossa :)
Mietin että Amorphiksen levynjulkkarikiertueellakin vois reissata niiden kanssa ainakin kolmella tai neljällä keikalla... Helsinki, Turku, Tampere ja Hämeenlinna.