Tsinng!
Voisinpa yrittää kirjottaa jotain taas vallan viinanhuuruisesta viikonlopusta :D

Perjantaina oli Lohessa Kotiteollisuus ja alunperin tarkoitus oli Hannen kanssa ottaa vaan pari siideriä, mennä katsomaan keikka, ottaa siellä ehkä vielä pari ja lähteä keikan jälkeen meille nukkumaan et jaksaa aamulla herätä. Lopputulos oli kuitenkin se, että juotiin liian monta siideriä, punkkupullo ja väljähtynyttä Black Catia, katsottiin myöskin varsin viinanhuuruista Children of Bodom DVD:tä (siinä vaiheessa mopo karkasikin käsistä) ja laulettiin Nylon Beatia tyhjiin siideripulloihin :D Niin ja käytiin me siellä baarissakin. Lohessa ei ole varmasti ikinä ollut yhtä paljon porukkaa! Tultiin sisään ihan viime tipassa ja napattiin vaan nopeasti siiderit kouraan ja ängettiin eteenpäin. Keikka ja fiilis oli ihan mahtava, bailattiin, juotiin, kateltiin Hynystä ja naureskeltiin kurttuotsasille ihmisille. Jäätiin keikan jälkeen vielä vetämään ja bailattiin melkeen pilkkuun asti. Että se siitä parista siideristä ja aikasesta nukkumaanmenosta ;)

Lauantaiaamuna hädintuskin selväpäisinä kamat ja tytöt autoon ja kohti Tamperetta.
Perillä oli lieviä vaikeuksia löytää koko hotellia saati sitten parkkipaikkaa, ja pari kertaa saatiin taas ajaa Hämeenkatu päästä päähän ennen kuin me blondit tajuttiin et se hotla tosiaan on rautatieasemaa vastapäätä.. Oltiin vähän myöhässä meidän NB.org -"miitistä", johon loppujen lopuksi osallistui vaan Teemu, Heidi ja Tommi :/ Ja nekin sen takia että Teemu asui samassa hotlassa, Heidi toi kamansa meidän huoneeseen ja Tommi tuli Heidin kanssa samaa matkaa :D Mutta enivei, tyhmä juttu.
Mulla ja Hannella meni hotlalla varmaan tunnin verran ja muut lähti jo aiemmin kävelemään Ratinalle. Portit aukes klo 16, mutta me oltiin sisällä varmaan tuntia myöhemmin. Eikä kyllä haitannut yhtään kun oli niin paljon tilaa. Loppujen lopuksi oltiin tokassa rivissä kaikkien muiden fanien kanssa. Loppupeleissä foorumiltakin oli paljon jengiä paikalla, mutta siinä mun ja Hannen kanssa samassa ryppäässä oli edellämainittujen lisäksi ainakin Janne, Joonas, Marjut ja Marjo, ja tän porukan kanssa (miinus Tommi) vietettiin myös jatkot. Ennen keikkaa satoi jonkun verran, kaatamallakin, mutta ilma kirkastui sopivasti ennen keikkaa.
Kaikki oli jotenkin aina niinkuin ennenkin - tai ainakin melkein - samat ihanat tutut fanit, sama fiiliksennostatus, mutta keikkaa taidettiin odottaa tuplasti kovempaa :)

Meinasin alkaa vollottamaan kun Jonna ja Erin sitten lavalle asteli. Oikeasti, ne naiset oli aivan mielettömän kauniita siellä!
Sain kuitenkin pidettyä itteni kasassa koko Nylkky-keikan ajan. Kohokohtia oli selkeästi Jonnan soolona vetämä rockrock Kreisi Oon pyroineen kaikkineen (ja kyllä, pyrot sopii myös Nailareiden keikalle!), jota kyllä odotinkin sikana aina keskiviikon YO-talon yllätyskeikasta lähtien + Oot Kuin Karkkia Mulle, joka viimesenä soitettiin. Vähän jäi kaihertamaan ettei Nukutaania soitettu, mutta toisaalta parempi niin, olisin itkenyt niin vuolaasti :D Vaikka Nylon Beat nyt ei enää edes joka kuukausikaan soitantaan kuulu, niin tsiisus että kaikki vanhat keikat ja jutut palas mieleen, ja osasin vieläpä sanatkin ulkoa x) Keikka ei olis kyllä ollut samanlainen ilman fanikamuja, kaikki kun odotti sitä yhtä paljon.



Keikan jälkeen tehtiin eturiveihin tilaa Toto-faneille ja siirryttiin anniskelualueen puolelle kun omat eväät loppui keikan aikana (aivan kuten herrat Kivinen ja Kanerva sanoivat). Siellä Teemun ja Jannen kanssa lisää keikan puimista ja vähän muutakin puimista, kunnes Marjutilta tuli Jannelle viesti ja Heidiltä mulle, että kannattaa lähteä kipinkapin takaisin lavalle päin, olivat saaneet Vesalta vihiä että ylläriä pukkaa. Tässä vaiheessa oltiin jo varmoja että yhteisveto tai vastaava tulee, ja mä vielä itsekseni mietin että ei helvetti, niiden on pakko vetää Hold the Line! Ängettiin niin eteen kuin kehdattiin, ja kun Jonna ja Erin kuulutettiin lavalle niin se oli jotain upeeta. Kuvasin lähes koko biisin (joskin laatu on mitä on), ja kun biisi loppui niin itku tuli! Mietin miten mahtavaa tytöille oli vetää Hold the Line yhdessä legendaarisen Toton kanssa, ja niin mä sitten itkin ja nauroin samaan aikaan eikä siitä meinannut tulla loppua ollenkaan ;)



Katsottiin siinä sitten Toto loppuun ja encorena tuli se Africakin :) Siitä sitten stadikalta ulos treffaamaan faniporukkaa, joka oli hajaantunut minne kukakin keikan jälkeen, ja jatkoille lähdettiin tosiaan porukalla Heidi, Marjut, Marjo, Janne, Teemu, Joonas, Hanne ja minä, meidän hotlahuoneeseen. Meiltä jäi nimittäin huoneeseen jonkin verran lippuviinaa, joka yhteistuumin tuhottiin pois parissa tunnissa. Kuunneltiin musiikkia, puitiin taas keikkaa ja jutskailtiin. Ja tietysti Teemu lauloi vielä pornolauluja :D

Hotlalta kokka kohti Emmaa, mutta kello oli siinä vaiheessa jo niin paljon että feidattiin muut (sori...) ja mentiin Hannen kanssa Hellään :) Siellä ihan vaan tavan vuoksi parit valkovenäläiset ja siiderit, ja tanssimassa piti käydä ainakin Orjatar ;) Loppuvaiheessa meinasinkin jo sammua pöytään, joten lähdettiin ulos, käytiin syömässä ja tultiin taas Hellän viereiselle terassille leikkimään "Kumman kaa" -leikkejä :D Muut porukat ei ollutkaan mennyt Emmaan ja Heidi oli varma siitä, että oli kadottanut laukkunsa, ja nää kuulemma pyöri pitkin keskustaa hakemassa sitä. Heidi varsinkin oli himmeessä tuubassa - vaikken väitä etten itse olis ollut ;) - ja kun vihdoin tajuttiin Marjutin kanssa toisiamme niin lampsittiin Hannen kanssa takasin hotellille, missä se Heidin laukkukin sitten oli, kuten me arveltiinkin. Porukat ryömi siitä omiin koloihinsa ja Heidi jäi meille yöksi. Polteltiin siinä Hannen kans vielä parit tupakat kunnes sammahdin sänkyyn...

Aamulla törkeät vapinakrapulat ja Heidi ravasi 10min välein vessassa ;D Sai kyllä kaikki meidän sympatiat puolelleen, vaikka ei me varmaan sen oloa yhtään helpotettu tupakoimalla ja soittamalla Bodomeita... Käytiin viime tipassa syömässä hotlan aamupala, koomailtiin vielä hetki huoneessa ja lähdettiin puoli yhdeltä kun Heidin juna Helsinkiin lähti. Kahvit vielä rautatieasemalla ja kotiin päin.
Koko ilta menikin kankkusta potiessa ja kuvia katsellessa.

Mutta en ois parempaa reissua voinut toivoa, kiitti bändit, kiitti jengi <3
Oli upeeta.

Klikkaa kuvaa niin näät lisää: