Nyt soi: Guns N' Roses

No niin, no niin, kaikki on taas hyvin, tai oli jo itseasiassa aika piankin ton edellisen postin jälkeen.
Uudet tuulet puhaltaa eikä vanhoja jaksa murehtia :)

Kovin paljon ei ole uutta tapahtunut, koska mullahan ei ole juurikaan elämää x) Edelleen aika kuluu baareissa, keikoilla ja nettiä selaillessa. Ja tekstaillessa :) Ja töissä. Ja työporukan kanssa pidetään tän kuun lopulla kevätjuhlat Himoksella. Hieman tekis mieli takastullessa jäädä kyydissä Tampereella :)
Keikkarintamalla oli viime kuussa vähän hiljasempaa, käytiin ainoastaan Manalassa katsomassa Charonia, ja Virgin Oilissa Tracedawnia, Godsplagueta ja Profane Omenia, eikä sieltä tarttunut valokuvia matkaan lainkaan. Muuten on tullut baareiltua Heavy Cornerissa ja täällä Lohjalla vaan.

Eilen piti olla vihdoin Ruusan sterilointi, mutta kun päästiin eläinlääkärin pihaan, niin ovessa oli lappu, että lekuri on potilaskäynnillä. Venattiin siinä tunti, kunnes lääkäri soitti, ja ne sopi Veskun kanssa ens viikolle uuden ajan -.- Vituttaa, kun oisin halunnut sen leikkauksen jo alta pois, muutenkin koko operaatio on melkosen paljon myöhässä jo.

Vappu vietettiin Hannen ja Artun kanssa ihan vaan Lohjalla, käytiin tossa keskusaukiolla kattomassa nykypäivän teinimeininkiä xD Samanlaistahan se oli, mutta musta tuntui että väki oli vähentynyt puoleen siitä mitä se sillon meidän aikaan oli. Puolenyön aikaan käytiin vielä Möljän kautta Lohessa, missä sielläkään ei porukkaa ihan tungokseen asti ollut. Oli kyllä törkeen hieno ilma koko päivän, ei voi valittaa <3 Vappupäivänä mentiin yhden aikaan torille kuuntelemaan Sad Circusta ja ottamaan terassille tasottavat :) SC oli kyllä ehkä maailman sopivinta musaa, varsinkin siihen olotilaan, mä olin ihan liikuttunut niistä biiseistä :)

Nyt on kaikki kesäkuun festariliput ostettu, ja tän kuun puolella ois vielä tarkotus käydä ne viinat hakemassa Tallinnasta. Hmm.. kohta sitä taas huomaa että kesä menikin jo.