Nyt soi: Mokoma - Kuu Saa Valtansa Auringolta

Sainpas sentään pakattua vähän. Uskomatonta miten paljon roinaa sitä kaapeissa onkin. Tietysti ois fiksua heittää KAIKKI pois mitä ei ole vuoteen käyttänyt, mut oikeesti en vaan raaski. Mulla on sellanen fiilis että jos heitän jotain pois, niin ihan varmasti heti sen jälkeen tartteisin sitä. Vaatteita on varmaan pakko viedä kierrätykseen, koska niitä mulla on ihan turhaan n. 5 muovikassillista, siis sellaisia jotka on auttamatta mulle liian pieniä. Kirppari ois muuten parempi ratkasu, mut en todellakaan jaksa hinnotella niitä kaikkia -.- Ainoot mitkä on pakko säästää on Erinin vanhat vaatteet, joita se myi Hietsun kirppiksellä 4,5 vuotta sitten :D Ne menee mun Nylon Beat -krääsä-arkkuun.
Yhteensä tossa lojuu nyt 6 pahvilaatikollista kamaa kaapeista ja kylppäristä, 4 jätesäkillistä vaatteita, laukkuja ja kenkiä, ja yks kassillinen astioita. Enempää ei nyt pystykykene!

Piti kokatakin tänään niinkin gourmet-ateria ku makaronia ja jauhelihaa, mutta en mä taida sitä jaksaa enää tehdä... Tai ei tiiä jos sitä tästä piristyis. Siivotakin pitäis ennen ku mies sunnuntaina tulee - yllättäen ei huvita yhtään.

Värjäsin eilen hiukset. Ekaa kertaa tein ennen suoraväriä värinpoiston, ja siis härregyydendo! Niistä tuli ensinnäkin ihan helvetin kirkkaat (kuten sillon kun värjäsin blondeista kirkkaanpunaseksi kampaajalla), mikä oli hyvä juttu, mut myös ihan kummallisen väriset. Oli pakko vielä läästiä yhdet tummemmat jämävärit päähän, kun en saanut mielenrauhaa siltä alkuperäiseltä väriltä... Mut nyt on hyvät! Just sellaset ku niiden ois aina pitänytkin olla ;)

Niin joo... Sitten kuulin tänään YleX:ltä Amoralin uuden biisin, siis nyt kun Niko Kalliojärven tilalle vokaaleihin on tullut Ari Koivunen...
Mun mielestä Ari Koivusen lauluäänessä ei oo koskaan ollut mitään vikaa, ja mä ihan joo tykkään sen bändin biiseistä, ainakin jossakin määrin :P Se jätkä on vaan jotenkin muuten ärsyttävä.. en osaa selittää. Mut koskaan en Aria dissaa! ;D No enivei, mähän melkeen tipuin tuoliltani kun kuulin että Ari tulee laulamaan Amoraliin. Siis MITÄ? Eihän se edes örise? Whattaaa? Hyvästi Amoral, mitä tästäkin nyt tulee? Mut kunhan aikani asiaa sulattelin se ei oikeestaan kuulostanut enää pahalta, kun bändi muutenkin halusi mennä melodisempaan suuntaan. Eli, jäin ikäänkuin mielenkiinnolla odottamaan mitä tuleman pitää, mutten odottanut uudelta matskulta MITÄÄN.
Tänään sen ekan sinkkubiisin sitten kuuli. EI NÄIN!!! Tällaisia biisejä on 50 tusinassa! Ei todellakaan kuulosta enää Amoralilta, ja oikeasti ton biisin kuultuani pakko ihmetellä mitä Ari Koivunen enää omalla bändillä tekeekään? Aivan samanlaisia biisejä kummallakin. Petyin kyllä (vaikken muka mitään odottanutkaan), olisin odottanut vähän persoonallisempaa materiaalia Amoralilta, mut ei, ihan tusinakamaa, Radio Nova -poppia, sori vaan :(
En kyllä viitsi ees lukea keskustelupalstoja sun muita ko. aiheesta, tiedän jo valmiiksi mitä jengi on tosta mieltä. Sanon itse viimesen painavan lauseen vasta sitten kun koko levy on pihalla, ja sen kuunnelleena. Mut tänhetkinen mielipide on tää, että eipä enää Amoral oikein kiinnosta - musiikillisesti ;D Ulkomusiikilliset tekijät on sitten vähän eri asia... Köhh.

Kuuntele biisi: http://www.youtube.com/watch?v=f2QXYbouTH4