Nyt soi: Whitesnake

Mies lähti taas kotia kohti :/
Sillä alkaakin talviloma vasta viikon päästä.. Ja ens viikonloppuna sillä on Salossa treenit joten joutuu kokonaisen pitkänpitkän viikon odottamaan että nään sen taas! Ihan persiistä.
Mutta olipahan kuitenkin kiva ja rauhallinen ystävänpäivä :) Kokkasin cajun-kanaa kermakastikkeessa, lohkoperunoita, salaattia ja juustotäytteisiä friteerattuja jalapenoja dipin kera :) Eli siis sitä samaa, mitä aina tilaan tossa lohjalaisessa meksikolaisravintolassa, ja oli kyllä täysin sen veroista ihan himassakin kokattuna!
Ruuan jälkeen katottiin Blow, ja aikasemmin päivällä se Whitesnaken live-DVD (tosi hyvä), ja käytettiin Nikkiä ekaa kertaa ulkona. Ei tullut valitettavasti Nikkistä otettua siellä kuvia, mut näytti olevan mielenkiintoista :P
Alkoi viime yönä ihan yhtäkkiä itkettää aivan valtavasti. Sitä vaan mietti miten ihana tuo mies on, ja miten onnelliseksi se mut tekee kun se on siinä vieressä, ja mä saan olla sen kainalossa ja painautua sen rintaa vasten.. Itkin siinä joku puoli tuntia pelkkää onnellisuuttani ja mies vaan rutisti mua entistä enemmän kun siinä nyyhkytin x) <3 On vaan niin tavattoman hyvä olla.. onneksi se tietää sen.

Nikkistä puheenollen, siitä on tullut aina vaan riiviömäisempi.. Oli nyt esim. pakko tyhjentää kirjahyllyn korkeimmat hyllyt kokonaan, kun se nyt vihdoin on alkanut hyppiä sinne asti tosta telkkarin päältä. Perjantaiaamuna mä sain ensitöikseni imuroida mullat lattialta ja pajuarkun sisältä. Jess. Tuolla se nytkin tyytyväisenä köllii.

Vituttaa kun ei oo varaa tehdä mitään. Toivottavasti voitais kuitenkin sit loppukuussa lähteä sinne Turkuun kattomaan Miehuuskoetta.. Make vois vaikka sen jälkeen tulla vielä mun luokse.. :)

Mutsi ja Reiska lähtee tiistaina Kuubaan. Sanoin, että tuokaa Makelle sikareita :P