Nyt soi: Turisas - Battle Metal / Billy Joel - New York State of Mind

Niskakipu, selkäkipu, pääkipu, vatsakipu.. niillä on pääpiirteissään tämä viikko menty.
Make tuli tänne maanantaina, ja totesi samantien että sillä on kuumetta. Eli sekin vietti nelisen päivää täällä kipeänä :/ Ei oikeen voitu tehdä muuta kun rötväillä. Mäkin sitten jäin torstaiaamuna kotiin potemaan niska- ja päänsärkyä. On vissiin tullut tehtyä liikaa hartioita rasittavia töitä, ja siihen päälle nukuttua ihan solmussa, kun oli niska niin jumissa ettei pää kääntynyt. Eikä kyllä oikeen käänny vieläkään.
Tein sentään maanantaina superhyvää pitsaa.

Eilen Make lähti bändinsä kanssa Turkuun keikalle, me köröteltiin Hannen kanssa perässä iltasella. Oli paikoitellen tosi paska keli, mutta Salo-Turku -välillä ei sit oikeestaan satanut edes lunta. Eikä takasintullessa. Mutta tulipahan korkattua upouusi moottoritie Lohjalta Turkuseen, siistiä :)

Keikkakin oli tosi kiva, mulla vaan oli sen aikana ties mitä ongelmia, ettei pystynyt ihan täysillä siitä nauttimaan. Otin myös videot biiseistä Nippu temppuja ja Tuulen selkään, mut en uskaltanu laittaa niitä vielä mihinkään ;) Pojat saavat ite tehä niille mitä haluavat.

» KUVAT

Huomenna ois sitten vuorossa Diablo, Cannibal Corpse ja Children of Bodom Jäähallilla. Voi olla että kuollaan sinne pitteihin, että hyvää loppuelämää kaikille :P