Hei, me ei sittenkään kuoltu sinne Jäähallille ^^ Itseasiassa, taidettiin nähdä siellä yks ainoa pitti, mikä on todella harvinaista. Yleensä kaikki mahdolliset pitit osuu aina meidän eteen/taakse/viereen/ympärille, ja joudutaan juosta karkuun mahdollisimman nopiasti. Cannibal Corpsea oli yllättävän vähän väkeä kattomassa. Tai itseasiassa ylipäänsä koko paikassa, voi olla että jäähalli oli vähän turhan iso paikka tollaselle konsertille.
Mä olin loppujenlopuksi melko päissäni, vaikka Hanne oli edellisen ryyppyillan jäljiltä lähinnä darrassa, mut ei juuri päissään. Maanantaiaamuna lievä vapina ja krapula töissä, ja tajusin että tämän takia en käy arkikeikoilla, tai varsinkaan dokaile siellä. Vasta puolenpäivän jälkeen alkoi olo tuntua taas normaalilta.

Muuten koko viikkona ei tapahtunut kai oikeen mitään.
Toissapäivänä Hanne tuli mun luo mm. kylpyyn. Mun teki mieli vetää hirveät perseet, kun taas Hanne halus olla vaan. Mun mielihalujen toteuttaminen oiskin ollu kyllä ihan paska idea, kun lauantaina eli eilen lähettin Ninan ja Markuksen tupareihin Tampereelle. Olis ollut jokseenkin perseestä jos olis sillon potenut vaan krapulaa.

Tampereella oltiin siinä viiden aikoihin, ja oli tosi kivaa että tunnettiin entuudestaan kaikki paikallaolleet Marttia lukuunottamatta :)
Ansku ja Tanja lähti aikasemmin kotiin, ja me loput lähdettiin Hellään joskus yhden jälkeen. Meni taas hiton myöhäseksi baariin lähtö, niinku yleensäkin, mut jotenkin se oli ihmeellistä kun sitä oli melko kuoseissa jo kaheksan aikaan :D Hellässä ei sen kummempaa, Paul nähtiin. Me jäätiin Hannen kanssa Hellään pilkkuun asti kun muut suuntas Spudeen loppuillaksi. Pilkun jälkeen taksilla takasin Hervantaan, ja pari tuntia paskan puhumista kunnes lopulta alettiin nukkumaan joskus kuuden jälkeen.
Tänään herättiinkin sitten 15:30, eli koko päivä meni nukkuessa ja jumittaessa. Markus väsäsi meille naminamisapuskat, ja lähettiin kotiin päin seiskan jälkeen. Heitettiin Jaakko Helsinkiin, ja oltiin kotona kymmenen aikoihin. Ei jeesus että oli vaikeeta jaksaa mennä edes suihkuun!
Kiitos ihanille: Nina, Markus, Hanne, Tanja, Ansku, Elina, Jaakko ja Martti ^^ <3

Make tulee tänne taas keskiviikkona :) Ihanaa, mä jo pelkäsin että nään sen seuraavaksi vasta ens kuun puolella kun täs on kaikenlaista juttua nyt. Olisin varmasti tullut hulluksi siinä ajassa -.-
Ens viikonloppuna tosiaan reissu Tavastialle, ja sitä seuraavana viikonloppuna pidetään meidän kauansuunniteltu serkkuilta Jennin ja Emmin kanssa :) Sitä on suunniteltu aina siitä lähtien kun Emmi täytti 18, eli.. pari vuotta :D Nyt vihdoin otettiin itseämme niskoista kiinni ja toi oli viikonloppu joka sopi kaikille :) Uskomatonta että sekin viimein toteutuu! o.O

Nyt taitaa olla pakko painella pehkuihin, mä oon aivan loppu - liiasta nukkumisesta? x)