Niin tosiaan, käytiin Hannen + Heidin jä äippänsä kanssa viime torstaina kattomassa Lintsillä UIT:n tämän kevään "musiikki-ilottelu" Kivat Piipussa :) Kososen Jonna on mukana, joten siksi tuli mentyä katsomaan. Vaikka oon kyllä monesti sanonut et pitäis käydä katsomassa noita vaikkei Jonna niissä olisikaan, kuten vaikkapa viime vuonna, mutta ei sitä sitten tuu lähdettyä jostain syystä. Se on vaan kiva kun siellä on esiintymässä ihminen, jota fanittaa ihan tuhannella :) Viimeksi käytiin Peacockissa katsomassa Da Lintsi -koodi pari vuotta sitten, Jonna oli siinä myös.

Tässä Kivat Piipussa oli ihan mahtava ryhmä taas! Jorma Uotinen yllätti positiivisesti näyttelemisessä ja muussakin, mulla on aiemmin ollut sitä kohtaan lieviä antipatioita syystä jota en tiedä. Markku Haussila oli myös ihan loistava. Kuriositeettina mainittakoon, että Markku tanssi parilla Nylon Beatin viimeisellä keikalla Tavastialla ja Maestrossa ;)
Mä en nyt ole ihan perillä kuka tämä Maria Ylipää on, mutta vaikutuin sen heleästä lauluäänestä. Ja Sari Siikander on aina yhtä loistava, osaa naurattaa :)

Mukana oli stand-up -komiikkaa, uusia ja uudelleensanoitettuja biisejä, tanssia, hauskoja sketsejä ja herkempiä balladeja, joista erityisesti Jonnan ja Jorman esitys sai taas melkein palan kurkkuun. Mua tosin aina meinaa itkettää Jonnan sooloesitykset, mutta minkäs mahtaa.

Kannattaa käydä katsomassa, ihan viimeisiä näytöksiä viedään jo, koko homma loppuu 6.6.2009!

Niin kuin pyörä joka pyörii ympyröiden ympyrää
Jonka ympyröiden ympyröitä pyörä pyörittää
Pyörittäen ympärilleen pyörimistään pyörivää
Spiraalia jonka ympyröimää ympyrää ei nää

Ympyröissä pyöriessään vailla pennin pyörylää
Pyörittelee päässään miksi kaikki on niin pyöreää
Pyörällensä siinä jää ymmyrkäinen pieni pää


Pieni STT:n haastattelu Hesarin sivuilta: http://www.hs.fi/videot/1135245366163?kategoria=Uutiset&sivu=1
Uusi Iloinen Teatteri - Kivat Piipussa: http://www.uit.fi/ohjelmisto.html