No joo, Dante's-reissun jälkeinen viikko hurahti ohi nopeasti, ja mitään ei tehty :P Jotenkin vaan päivät kului nopeaan.

Viime lauantaina kokoonnuttiin Apinaorkesterin, eli itseni, Sannan ja Jurvasen voimin Jurvaselle dokaamaan ja puhumaan paskaa, pitkästä aikaa. Kauhisteltiin vähän väliä, miten voi olla mahdollista, että ollaan nähty Sannaa viimeksi viime marraskuussa sen ja Seijan läksiäisillassa! Järkkyä. Mutta musta siitä tuntee todellisen ystävän, että vaikka näkee toisensa pitkänkin tauon jälkeen, niin sen todellisen ystävän seurassa voi olla aina täysin oma itsensä, puhua mitä sattuu ilman että täytyis muka hävetä jotain, eikä kenelläkään ole vaivautunut olo, ja kaikki on kuin aina ennenkin. Musta se on ihanaa, ja varsinkin se hetki, kun tajuaa, että tämä tässä on just sellainen ystävä.
Katottiin pari leffaa, The Unborn ja Saw V. Piti ensin katsoa Sawn tilalla Killing Room, mutta 20 minuutin jälkeen tuomittiin se paskaksi leffaksi, ja jätettiin kesken. Kuunneltiin pornolauluja ja Modern Talkingia, tanssittiin, juotiin.. Lopuksi otettiin vielä taksi alle ja suunnattiin NightLifen ysäribileisiin :) Sieltä löytyi mm. Hanne, Jenni, Marsa, Kati ym., mutta mä tanssin Sannan ja Jurtsun kanssa siihen asti että Sanna lähti taktikoiden ennen pilkkua taksijonoon, ja Jurvanenkin lähti varmaan vartti ennen pilkkua.
Sieltä sitten Maken viereen kotiin nukkumaan :) Mut olipahan kyllä hauska ilta.

Sunnuntaina tehtiin Maken kanssa parin tunnin kävelylenkki rantateitä pitkin mutsin luo. Käytiin kääntymässä Liessaaressa, ja vein pojan vielä Lahokalliollekin. Lohjanjärvi on mun mielestä tosi kaunis :) Isona aion ostaa veneen, että pääsee veneilemään :) Tai no, oikeasti haluaisin isona järvenrantamökin, mutta sen nyt ei tarvii Lohjalta olla, mieluummin vaan jostain muualta. Mutta joo, toi lenkki oli huippu, mut tosi rankka, varsinkin kun oli lämmin, ja muutenkin puski krapulahikeä pintaan aika hyvin. Mutsin luona saatiin muusia ja uunilohta, ja käytiinpä me vielä saunassakin. Kaikenkaikkiaan tosi kiva päivä :) Ei tarvinnut kauaa tässä kotona maata sohvalla Maken kainalossa kun mä jo nukahdin.

Me alotettiin tossa syyskuun alussa mutsin kanssa Sambic tuossa yhessä uudessa liikuntakeskuksessa / tanssistudiossa. Tällä viikolla siellä on "tutustumisviikko", ja kaikki tunnit on vanhoille asiakkaille ilmasia, joten mehän tietysti käytetään tilaisuus hyväksemme, ja valittiin tanssia ja jumppaa joka päivälle x) Sen jälkeen kun olin ilmottanut meidät niille tunneille, iski pieni epätoivo että mahdanko mä jaksaakaan, kun ei tässä nyt oo totuttu joka päivä vetämään hikijumppaa -.- Maanantaina käytiin siis Sambicissa, ja kokeiltiin siihen perään myös Bollywoodia, tiistaina oli Flex-venyttelytunti, tänään showjam-tyyppinen Let's Dance -tunti, huomenna DanceFusion, ja perjantaina pahin, BodyCombat.
Bollywood ei ollut yhtään mun tyylinen. Siinä oli kyllä paljon samantyyppisiä liikkeitä kuin Sambicissakin, mutta muuten se oli jotenkin tylsää, plus mun sormet ei mennyt ollenkaan niin ku piti x) Puolessavälissä tuntia toivoin jo että se olis loppunut, mutta lähinnä sen takia että 1½ tunnin tanssimisen jälkeen mä en oikeen jaksanut enää keskittyä mihinkään.
Eilinen Flex oli aivan ihana, tykkäsin tosi paljon, vaikka hyvin vähän mä mihinkään venysin :D Harvoin kotona jaksaa venytellä, ja jumpassa venyttelyt kestää aina sen 5-10 minuuttia, mutta nää venytykset oli niin ihanan pitkiä ja rauhallisia :) Ja tunti oli vielä suht myöhään illalla että ulkona oli jo pimeää, ja salissa oli lisäksi tunnelmavalaistus, eli siellä oli suht hämärää. Sääli vaan, että venyttelytunneista ei millään raaskis maksaa tota 12€, kun sen niin hyvin vois tehdä kotonakin :/
Let's Dancesta tykkäsin kanssa, oli aivan mahtavaa päästä monen, monen vuoden tauon jälkeen kunnon tanssitunnille! Liikkeet ja koreografia oli helppoja, mutta hiki irtosi kyllä, ja oli hauskaa :) Toi oli lähempänä sitä jazzia, mitä oon aikoinaan tanssinut, niin ehkä se siksi iski vielä enemmän kuin Sambic. Tuli tosi hyvä olo.
Pari päivää vielä ilmaista liikuntaa, kattoo ny sit mitä sitä sit tekis, kun ei raaski kovin monelle tunnille kuitenkaan mennä. ChiBallia jatketaan myös siellä toisessa paikassa. Tuolla Tanssistudio Taivaassakin olis ChiBallia, mutta se Lohjan Liikuntakeskuksen tunti on kolme kertaa halvempi..

Mä oon niin rapakunnossa, että hiki on kyllä lentänyt joka tunnilla (paitti Flexissä), mut silti olo ei oo niiden jälkeen ollut ihan naatti, vaan pelkästään hyvä ja iloinen, että kyl huomaa että nyt on tullut harrastettua just sitä liikuntaa, mitä mä oikeasti rakastan :) Nää tunnit on vaan just sellaseen aikaan, että töiden ja niiden välillä ei oikeen ehdi tehdä mitään kotona, ja tunnin jälkeen ei enää jaksa, tai ei viitsi kun haluis vaan nauttia niiden tuntien jälkeisestä jälkihekumasta :P

Vähän harmittaa myös se, että Make joutui nyt olemaan niin paljon yksin täällä. Haluisin olla sen kanssa enemmän.. Helvetin työt :P Voisin ottaa sen lomautuksen nyt, vaikka kuukaudeksi. Make lähti tänään, se oli täällä nyt yhteen pötköön melkeen kaksi viikkoa. Nyt on jokseenkin outoa.. musta tuntuu etten osaa oikeen enää ollakaan yksin täällä. Tai siis ilman sitä. Joutuu mennä yksin nukkumaankin. Ei taas tiedä koska se tulee takasin, kun on Miehuuskoe-keikkaa ja bläkkistreenejä ja ties mitä. Tykkään muuten aivan sairaasti, kun se soittaa mulle bläkkistä akustisesti, vaikka jotain Emperoria :) Kuulostaa niin siistiltä. Tosin tykkään kyllä muutenkin katsella ja kuunnella kun se soittaa :) <3
Oon Maken kanssa niin onnellinen ^^ *ällöilee* Toivottavasti sekin on mun kanssa.

Kissat voi hyvin. Ne kylläkin kiimailee vuorotellen, Nikki alottaa kun Nuno lopettaa, ja toisinpäin. Jos nyt viimeistään veronpalautusrahoista veis ne leikeltäväksi, ihan jo senkin takia ettei niiden itse tarttis stressata noista juoksuista. Plus että mulla menee hermo -.- Nuno juoksee Nikkiä karkuun kun Nikkillä on kiima, ja Nikki kiusaa Nunoa ihan täysillä kun Nunolla on kiima. Hupsuja..

Nyt voiskin mennä nukkumaan, nyt kun pääsee sänkyyn ajoissa :P Kun mä en halua mennä Maken kanssa eri aikaan sänkyyn nukkumaan, niin mä aina nukahdan tähän sohvalle sen kainaloon.
Mulla on jo ikävä...