Että tällasta krääsää tullut viime aikoina ostettua:

¤ Intohimon Tuulet DVD
¤ Peter Pan DVD
¤ Henkien Kätkemä DVD
¤ Pan's Labyrinth DVD
¤ LOST Season 4 DVD
¤ Catamenia - Bringing the Cold to Poland DVD
¤ Apocalyptica live DVD
¤ Extreme - III Sides for Every Story CD
¤ Enemy of the Sun - Shadows CD digi
¤ Moonspell - The Butterfly Effect CD digi
¤ Mortiis - The Grudge MCD digi
¤ Sinikka Piippo: Kasvien Salaiset Voimat
¤ Marko Leino: Joulutarina
¤ J.R.R. Tolkien: Roverandom

+ Ernest Drake: Dragonologia - Suuri Lohikäärmekirja
+ Mystiikan Maailma -kirjasarja: Kummittelu, Parantavat voimat, Ajatuksen voima, Sielua etsimässä, Noidat ja noituus, Arvoituksellinen Itä, Maaginen eläin
+ Valitut Palat: Tiedon Rajamailla

Näistä leffat tuli ostettua jo reilu kuukausi sitten, samoin kuin tuo Sinikka Piipon kasvikirja, joka on muuten aivan mieletön! :D Lueskelin sitä innoissani, mistä kasveista voi tehdä minkäkinlaisia rohtoja ja "taikoja", mitä uskomuksia niihin kasveihin liittyy ym. Menin sitten kauppaankin innoissani: "Ooh, tästä voi uuttaa lemmenjuomaa!"

Muut kirjat, musa-DVD:t ja levyt posti toi vasta hiljattain, kun huusin ne Huuto.netistä. Ehdin kyllä jo katsoa ton Catamenian live-DVD:n vaan todetakseni että se oli kyllä aivan paska -.- Ja harmitti ihan hirveästi, koska mä kyllä tykkään Catameniasta. Siinä keikka oli huono ja tylsä, äijät vaan nökötti lavalla ja puhtaat laulutkin kuulosti välillä ihan kamalalta :S Yleisöä ei ollut kuin kourallinen eikä nekään vähät ollut messissä ollenkaan. Tai no, taisivat olla Satyricon- ja W.A.S.P.-coverbiisien aikana :/ Ekstroissa oli kyllä ihan hauskat perinteiset äänittely-sekoilu-sessiot.
Mut voin kertoo, et oli HIEMAN toista kattoo siihen perään heti Stam1nan DVD:tä, mikä on sit taas ihan viimesen päälle tehty, ja tosi hieno kokonaisuus. Mun mielestä.