En varmaan taas osaa kirjoittaa vuosilukua oikein vähään aikaan. Mutta hyvää uutta vuotta joka tapauksessa :)

No joo hmm. Keskiviikkona 30.12. oltiin Tavastialla Helldonessa Hannen kanssa. Mentiin Helsinkiin vähän aikasemmin alottelemaan Anun luokse, kun se asuu ihan siinä Tavastian kulmilla. Meillä oli oikeasti tarkoitus mennä kattomaan myös 69 Eyesin akustista keikkaa, mutta jostain kumman syystä päästiin paikan päälle just eikä melkeen niin että HIM jo alotti. Mä olin Helsinkiin tullessani lähes selvinpäin, mutta siellä Anulla tuli vedettyä vähän liian nopeasti huiviin se mun sekotus, ja olin loppujen lopuksi todella kännissä. Piti vielä kaikenlisäksi tarkastella kelloa ja lähteä sen verran aikasemmin pois, että ehdin yhden bussiin. Arkipäivisin kun niitä neljän busseja ei mee sitten ollenkaan. Meinaskin sitten tulla kiire, kun en tuntenut taskussani kun puhelin hälytti, piti käydä vielä vessassa ja kiertää automaatinkin kautta. Oli kai sen verran nousuhumalakin vielä, että tuli bussissa paha olo, pitkästä aikaa. Eikä yhtään helpottanut että mun toinen kuuloke oli rikki, ja vieressä istuva jätkä laattas puolet matkasta siihen pikku roskikseen -.-

No enivei. Keikalla oli huippukivaa. Musta on huvittavaa, että vaikka tykkään HIMistä, niin en oo koskaan mitenkään hirveän innoissani kun lähden "Hannen seuraksi" keikalle mukaan, mut sit aina keikan aikana tulee tosi hyvä fiilis ja aina on hauskaa :) Nyt ei tarvinnut ees mennä kovin eteen, eikä siis nähty juurikaan lavalle, niin voitiin keskittyä ihan vaan hauskanpitoon kahdestaan. Mä en ole koskaan ennen kuullut mun HIMin lempparibiisiä Bury Me Deep inside Your Heart livenä, ja nyt se tuli! Mä niin rupesin itkemään siellä :P Ja uudet biisit oli muistaakseni hyviä myös, en oo kuunnellut niitä mistään muualta. Lähdin ennen encorea ja jouduin jättään Hannen sinne yksin itkemään kun When Love and Death Embrace tuli :/

No sitten vuodenvaihde, se meni ihan tässä kotosalla Maken ja kissojen kanssa, selvinpäin. Ei ollut krapulaa tai mitään, mutta ei vaan tehnyt mieli juoda. Pari siideriä otin, ja skumpasta jaksoin juoda ehkä pari hörppyä. Kahdeksalta tuli töllöstä viime kevään UIT:n revyy Kivat Piipussa, missä Jonna oli mukana. Katottiin se, ja sen perään vielä yksi leffa, jonka jälkeen mentiin tohon lähirantaan vähäks aikaa kattomaan ilotulituksia. Kotona syötiin nakkeja ja perunasalaattia, valettiin tinat ja käperryttiin takasin sohvalle. Mä nukahdin siihen joskus kahden aikaan.
Kesken illan tuli mahakin kipeäksi ja päätä alkoi särkeä, ruoka kuvotti vaikka oli nälkä, ja väsytti aivan sairaasti. Ei siis fyysisen olotilan kannalta ihan paras mahdollinen ilta, mutta musta oli siistiä että kerrankin ei ollut juhlapyhänä "pakko" dokata, olla ihmisten ilmoilla, keksiä jotain kunnon tekemistä. Sai vaan olla kotona verkkareissa ja möllöttää :)
Kissoista Nuno pelkäsi raketteja ihan hulluna, heti ekojen paukkeiden aikana ryntäsi kylpyammeen alle, ja oli siellä koko illan. Nikki lähinnä ihmetteli ja hämmästeli sitä pauketta, meni ehkä vähän kyyryssä täällä, mut ei varsinaisesti pelännyt. Mut ihan hyvä että nyt tietää Nunon pelkäävän, voi sitten ens vuonna kokeilla vaikka Feliwayta.

Tänään ollaan otettu ihan vaan rennosti. Tai mä olen shoppaillut -.- En sais kyllä, mut teki vaan mieli taas. Ostin n. 70€:lla leffoja, ja käytin Hannelta saamani Backstreetin lahjakortin, ja ostin vähän ylimääräistäkin. Ja tuossa yks päivä tilasin kissoille netistä 40€:lla ruokaa. Siitä kyllä joksku aikaa taas riittääpi.

Huomenna ollaan menossa Dante'siin Suolirassi-festareille, kattomaan lähinnä Sinisthraa ja Ghoul Patrolia (lisäksi siellä on Armour, mutta voi olla että sen aikana lähetään jo takasin himaan). En kyllä uskalla hirveitä kännejä vetää kun on ollut tällanen ihme olo, mutta pääasia että pääsee kattoon taas Sinisthraa :) Se on vielä sellanen bändi että sen keikalla voikin olla selvinpäin, ehkä jopa parempi niin. Sen jälkeen ei ookaan vähään aikaan keikkoja tiedossa, lienee ihan hyvä vaan. Jos sais vaikka rahaa säästettyä FME-lippuihin :)