Tähän maaliskuiseen postaukseen laitoin kuvan ensimmäisestä itäneestä yrtistä, ja nyt tuo pikkupikkubasilika on tämän näköinen:

Onhan se ehkä vähän toispuoleinen, eikä kaikki siemenistä lähteneet itämään, mutta ainakin jopa minä idiootti tunnistin sen jo selkeästi basilikaksi ;) Kaksi muuta yrttiä kyseisestä paketista (ruohosipuli ja persilja) eivät itäneet ollenkaan syystä jota en tiedä. Voisikohan kenties olla pintamullasta kiinni, kun muihin laitoin pinnalle samaa multaa mitä tuli paketin mukana, ja ainoastaan basilikaan laitoin pinnalle mustaa multaa, jota mulla oli valmiina ja jota normaalisti käytän. Tai itseasiassa persiljaan tuli muistaakseni hurjat kolme alkua, jotka kissat kiltisti nyppivät pois. Eli joudun ne ehkä sitten ostamaan valmiina. Mutta tuo basilika näyttää toistaiseksi voivan ihan hyvin, eikä ole pahemmin kissojakaan kiinnostanut, niin ehkäpä se tuosta vielä isoksi kasvaa :)

Eilen avattiin Hannella grillikausi, olin siellä grillaamassa ja saunomassa, juotiin muutamat saunasiiderit ja kuunneltiin musaa ja näin. Oli ihan mukavaa, vaikkei enää ollutkaan yhtä lämmin kuin alkuviikosta.

Huomenna olisi täällä kevätmarkkinat, täytyy vissiin hakea sieltä ainakin lakua ja chilipähkinöitä, kun viime aikoina ei olla Maken kanssa edes niitä jaksettu markkinoilta käydä hakemassa. Jospa sieltä jotain muutakin vielä löytyisi kun ei oo pitkään aikaan tullut käytyä.
Maanantaina täytyy vihdoin käydä siellä työkkärissä ilmoittamassa mun potkuista, ja jos siinä samalla kävisi muutamassa vaatekaupassa hypistelemässä. Kissoillekin pitäisi viimeistään nyt ostaa Furminator, kun tota talvikarvaa lähtee ainakin Nunolta aivan älyttömästi! Veikkaisin että se vekotin olisi lähes korvaamaton apu näin keväisin. Toivottavasti ens viikolla olis taas lämpimämpääkin, että saisi noi kisulit vietyä ulkoilemaan, kun en tällä viikolla saanut aikaiseksi.
 

Edit:
On muuten ihanaa kun oon vihdoin saanut Nunonkin päähän iskostettua, että harjaaminen on mukavaa, ja se tuntuu kivalta :) Äskenkin harjasin taas Nunon oikein kunnolla, eikä se tiennyt miten päin olisi kun tuntui niiiiiiiiiin ihanalta :) Ja kehräsi niin kovaa että ajattelin sen jo kuuluvan naapuriin saakka :D Ihan hyvä, ehkä osa tuosta sen hilseongelmastakin katoaa kun sitä pystyy nyt harjaamaan perusteellisemmin ja useammin.