Suhteellisen tapahtumarikas viikko tulossa, kun ottaa huomioon, että tässä ei oo moneen kuukauteen tapahtunut mitään "kivaa" :P

Soitin äsken Lippupisteeseen, ja saatiin sittenkin Hannen kanssa paikat Lohjan Kummanki kaa, mukana myös Vesa -näytökseen, ja vieläpä tosi hyviltä paikoilta, kun oli tullut peruutuksia :) Eli perjantaina on luvassa Kumman kaata, ja sen jälkeen Lohessa Movetron, ihan loistava tyttöilyilta tulossa :) Vedetään naiselliset perseet.

Sit muutama päivä tätä tuttua löhöilyä, ja ens viikolla Lohja-Salo-Lohja-Salo-Lohja, ja ne Profane Omen, Dauntless ja Turmion Kätilöt :P Tietää rahanmenoa, mutta olen sen vallan ansainnut kaiken tämän pihtailun jälkeen.

Eilinen päivä oli muihin päiviin verrattuna rankka, kun ajeltiin Salon kautta Turkuun sinne Eveliinan ja Mikon luo. Salossa käytiin syömässä kebabit, moikkaamassa Maken porukoita ja viemässä Akkelle kitara. Oli kebabin jälkeen niin ähky olo, että pelkäsin oksentavani siellä Turussa pelkästään sen takia. Löydettiin Eveliinan luo, ja ekaa kertaa mahassa kourasi jännitys vasta siinä sen kerrostalon pihalla. Ja sekin meni sitten tosi nopeasti ohi. En tosiaan jostain syystä jännittänyt tota toimenpidettä ollenkaan niin paljon kuin olin etukäteen ajatellut ehkä jännittäväni, ehkä johtui sitten siitä ettei ollut menossa minkään pelottavan sedän tatuoitavaksi minnekään tatskastudiolle, vaan tutun ihmisen kotiin. Eve oli laittanut Makellekin tuolin siihen mun viereen, ett voin sitten puristaa sitä kädestä kun sattuu :D Itse tatuoimisen aikana ei oikeasti kertaakaan sattunut niin paljon että olisin mitään joutunut puristamaan tai edes irvistämään, ei tullut paha olo eikä alkanut pyörryttämään. Ehkä pyöreästi tunnin verran kesti itse tatuoiminen, pidettiin välissä pari röökitaukoa. Että jos oon alitajuisesti lykännyt tän ottamista sen takia, että oon pelännyt sen sattumista, niin eipä olis tarvinnut, olisin voinut ottaa sen paljon aikasemmin, ja tämä tänkertainen olis ehkä ollut jo mun ties kuinka mones tatuointi. Takastulomatkalla käytiin Halikossa kaupassa, vaikkei siellä mitään järkevää ostettavaa enää ollutkaan, helvetin lakot... Oli kiva päästä pois täältä neljän seinän sisältä ja käydä taas Salossakin, joskin päivä oli sen verran väsyttävä että sammuin jo puoliltaöin.
Nyt pitäisi sitten viimeistellä se mun piirtämä lisko, haalia jostain rahaa ja käydä tatuoimassa se tohon kinttuun. Rasittavaa, että on monta kuvaa jo valmiina mitkä haluaisi ihoonsa, mutta ei ole rahaa ottaa niitä. Ehdin jo eilen tähänkin symboliin miettiä jotain extraa molemmin puolin, kun siihen kerran kivasti mahtuisi... katotaan, ehkä sit joskus :D Kissa-aiheisen tatskan haluaisin kanssa, mutta tahtoisin siihen jonkun isomman kokonaisuuden, kuin pelkästään sen kissan. Asiaa täytyy hieman miettiä.