Perjantaina pidettiin siis Hannen kanssa tyttöilyilta. Se haki mut viideltä kotoa, kävin postista hakemassa Backstreetilta tulleet hiusvärit, ja mentiin Hannelle alottelemaan. Tehtiin booli, juteltiin paljon, ja ehdittiin vielä katsomaan yksi Kumman kaa -jakso ennen kun lähdettiin Laurentius-salille katsomaan sitä niiden showta, Kummanki kaa, ja mukana myös Vesa. Meillä oli tietysti matkapullot mukana, joista johtui näytöksen loppupuolella tullut armoton kusihätä... Mutta eipä ainakaan ehtinyt selviimään siinä näytöksen aikana :) Ja oli muuten todella hyvä esitys, suosittelen käymään katsomassa. Voi olla että mekin vielä syksyllä mennään kun se tulee mm. Helsinkiin ja Saloonkin.
Ennen näytöstä nähtiin siinä ulkona Kati, Heidi ja Johanna, ja lupailtiin soitella sen jälkeen, mutta ne olikin sit menneet Nightlifeen loppuillaksi.

Sieltä näytöksestä sitten takaisin Hannelle ja tehtiin toinen satsi boolia. Ville liittyi seuraan, kuunneltiin mm. pornolauluja (aina tarvii vähän), ja suunnattiin lopulta Loheen kattomaan Movetronia. Ehdittiin siinä mukavasti istuskelemaan ennen keikan alkua, ja kerrankin tuli Lohessa hyvää musaa, ja vieläpä illan teemaan sopivaa, eli ysärihittejä, ja paljon! Olin ihan innoissani, vois tulla useemminkin. Tosin Movetronin jälkeen se muuttui samaksi paskaksi mitä siellä aina tulee. Mutta Movetron oli ihana! <3 Ja Mikko, jos luet tätä, miten voit dissata Päivi Lepistöä, kun se on niin ihana? :D Tuli pari uutta biisiä tältä vuosikymmeneltä, joista ei tietty tiedetty yhtään mitään, mutta onneksi pitäydyttiin aika hyvin siellä 90-luvulla :P Tuli Prinssit, Flaviot, 4-riviset, Ristinollat, Rakkauden tähdet, Romeot ja Juliat ja encorena Alla koivupuun <3 Tuli myös englanninkielinen Voodoo Man, jonka senkin muistin :D Hirveä nostalgiapläjäys, oli melkein yhtä siistiä kuin jos Nylon Beat olis ollut siellä keikalla :D Ja NIIIIN meinasin alkaa itkemään kun ne sittenkin soitti sen Alla koivupuun :') Pelkkää rakkautta Henniltä <3
Väkeä siellä ei ollut paljonkaan katsomassa, mutta se nyt ei ollut mikään ylläri. Mut meillä Hannen kanssa oli ainakin tosi hauskaa :) Oltiin Lohessa pilkkuun asti tanssimassa eikä esim. menty Primeen, minne kaikki muut tuntui siirtyvän. Mä en tajua miten 3 baaria Lohjalla voi olla liikaa, ja miksi kaikki lohjalaiset menee nykyisin Primeen, siihen uusimpaan baariin. Kyl nyt luulis että lohjalaista bilekansaa löytyis sen verran että ne vois jakautua tasasemmin niihin kolmeen baariin... Sääli vaan katsoo jonkun Lohen tai Nightlifen tyhjentyvän, kun ne on olleet täällä aina. Mun mielestä X-itin aikaan kaikissa Lohjan baareissa oli aina porukkaa. Ja sillon oli vielä Möljäkin.

Pilkun jälkeen jonotettiin vielä ihan helvetin kauan snägärillä, mutta mulla oli niin kova nälkä etten voinu jäädä ilmankaan. Otin itelleni ja Makelle makkaraperunat, + itelleni vielä juustohampurilaisen. Kunhan pääsin himaan Maken luo ja ahmin sen hampparin naamaani, niin tuli vähän huono olo ja ne hiton makkaraperunat jäi kokonaan syömättä... Plaah.
Aamulla oli vaan jano, mut ei onneksi pahempaa krapulaa. Kuitenkin sen verran pöhnä, etten halunnut lähtee mutsin luo syömään vielä lauantaina, vaan sovittiin menevämme sinne vasta äitienpäivänä. Lauantai meni lähinnä Siskoni on noitaa katsellessa ja ruokaa tehdessä.
Eilen, sunnuntaina käytiin äitiä ja Reiskaa moikkaamassa ja syömässä uunilohta. Mulla ei ollut mutsille taaskaan mitään äitienpäivälahjaa, kun en ollut ehtinyt löytää sellaista minkä halusin sille antaa. Mutta leivon sille lahjan huomenna, ja kukat ostan vasta kun kissat tulee mulle takaisin kotiin, eikä oo syömässä äidin kukkasia :) Otin mutsin luota mukaani mun kaksi ikivanhaa pehmolelua, sellaiset isohkot pupun ja leijonan, jotka on aina olleet sellaisa lötköpötköjä, jotka eivät pysy istuma-asennossa ilman tukea. Ne niiden sisälmykset ei ole oikein tasaisesti jakautuneet :) Pupun sain tädiltäni Maaritilta 1-vuotislahjaksi, mutta sitä me ei mutsin kanssa kummatkaan muistettu, mistä ja milloin se leijona on mukaan tullut. Mutta saman sarjan leluja ne ovat. Ne oli vaan jotenkin pakko ottaa mukaan :) Tultiin ennen kuutta kotiin ja jatkettiin iltaa taas Siskoni on noidan parissa. Make kävi kiskalta hakemassa hirveästi sipsiä ja mässyä ja limua, ja lopulta olikin ällö olo.

Tänään on maanantai, ei kyllä tunnu siltä, niinkuin ei näin työttömänä mikään päivä tunnu oikein miltään, tai lähinnä ne kaikki tuntuu ihan samalta. Tämän päivän ohjelma on lisää ruokaa ja lisää Siskoni on noitaa, huomenna sitten kaupasta hakemaan leivontatarvikkeet, ja leivon sekä omalle että Maken äidille muffinsseja. Sitten keskiviikkona mutsi hakee kissat hoitoon ja me lähdetään Saloon. Siitä lisää sitten myöhemmin.