Nyt soi: Axel Rudi Pell

Vietettiin eilen Hillan (serkkuni) 18-vuotissynttäreitä Hannen luona. Paikalla oltiin tietty Hanne, minä ja Hilla, plus Hillan kaverit Saija ja Jenni, eli semmosella pienellä porukalla tyttöjen kesken :) Tehtiin sangriaa tytöille ja meille vähän vahvempi booli ;) Sangriasta tuli kyllä vähän turhan laimeeta, koskapa Saijakin humaltui kunnolla vasta just ennen baariinlähtöä kun otti lasillisen meidän boolia :D Vaikka hyvää se sangria silti oli.

Mentiin Primeen, ja oltiin sitten siellä tanssipuolellakin aika pitkään kun tytsyt halusivat siellä olla. Siellä oli joku hiphop-ryhmäkin, mutta eipä meitä Hannen kanssa se oikeen kiinnostanut :P Käytiin välillä kuuntelemassa ylhäällä karaokea ja välillä tanssimassa siellä paskapuolella. Totesin kyllä että se alakerta NIIIIIIN ei oo mun paikka. Yleensä baarissa saattaa tulla puoli tuntia paskaa musaa ja sit tulee taas joku hyvä biisi, mutta tuolla sitä paskaa tuli koko ajan. Välillä ei ees tajunnut että biisi vaihtui -.- Vedettiin siellä Hannen kanssa kuitenkin korokkeellakin kun pakotti ittensä oikeeseen moodiin :D Iirokin nähtiin siellä, joka oli baarista meidän kanssa samaa mieltä. Yläkerrassa oli laulamassa karaokea jätkä, joka veti paskojakin biisejä niin hyvin että tuli ainakin miljoona musiikkiorgasmia! Se on harvinaista että joku, varsinkin Lohjalla, laulaa karaokea niin hyvin että tulee housuun x) Kävin sanomassakin sille että näin pääs nyt käymään, se vaan nauroi :P Lukioaikainen hissanmaikka oli myös siellä, ja juttelin sen kanssa pitkästä aikaa vähän pidemmälti. Sekin oli aika mukavaa, yleensä on tullut vaan moikattua kun nähdään jossain.
Eipä siinä, oli mukava ilta :)

Make myös tossa muistaakseni ennen Saunaa ilmoitti ettei meekään juhannukseksi Lappiin, vaan että Villen porukoille Perniöön on menossa joku pieni porukka, ja mekin ollaan nyt sitten menossa sinne juhannukseksi :) Oli kyllä ihan mukava ylläri, koska muahan vitutti jossain vaiheessa ihan hirveästi että joudun juhannuksen olemaan yksin kotona. Jätän kissat kotiin, mutsi lupasi tulla kattomaan ja ruokkimaan niitä. Jotenkin oli sellanen fiilis ettei jussin jälkeen innosta metsästää Nunoa sieltä mutsin luota hiki päässä :P Juhannuspäivänä on tarkotus tulla takasin Lohjalle Make mukanani, Salosta ei vaan sinä päivänä tuu suoria busseja Lohjalle, niin pitää säätää Helsingin pikavuorobussien kanssa. Ainakin matka kestää vähemmän aikaa, jos vaan osaa painaa oikeessa kohtaa stoppia :P
On tullutkin jo itkettyä niiden Nummirockin esiintyjien takia, mutta ei mua enää oikeastaan vituta etten pääse sinne. Paitsi jos on lämmin ja hyvä ilma, sitten ehkä :D Mutta parina viime vuonna oon ollu siellä niin jäässä, että oon nyt vaan onnellinen että pääsen sisätiloihin nukkumaan :P Kinnulan ESSOlaiset ottaa kuulemma jonkun saunan sinne tänä vuonna, heh.

Maanantaina mutsi käytti mua taas ruokakaupassa, se on aina niin ihanaa kun saa jääkaapin täyteen sapuskaa, eikä tarvii vähään aikaan mitään ostaakaan. Tiistaina tuli sitten mielihalu ostella jotain, mutten oikeen tiennyt mitä. Niinpä mentiin mutsin kanssa Jyskiin ostamaan mulle tähän ruoka-/tietokonepöydälle musta vahakangas, kun tää oli aika kamalan näköinen kun maalipinta oli kulunut. Samalla reissulla ostin uuden kukkaruukun mutsilta saamalleni laikkuvehkalle, ja vähän meikkejä ja pikkukrääsää. Meikkien takia rahaa meni aika paljon, mutta oli piristävää saada edes jotain uutta :) Ja nyt on hieno, musta pöytäliina!