No niin.
Tuntuma 2010 on nyt nähty lauantain osalta. Perjantaina siellä olis ollut vasta hiljattain kiinnitetty Tracedawn, mutta Hanne oli perjantaina Espoossa ja Makekin oli jo lähtenyt Saloon, niin en mä sitten yksin viittinyt lähteä. Eli lauantaina siis, mutta silloinkaan ei ollut juurikaan sellaisia bändejä jotka olis ollut pakko nähdä. Sinne tuli mentyä vähän niinkuin kannatuksen vuoksi :) The Enchained piti katsoa, mutta loppujen lopuksi sanoin Hannelle ettei sen tarvinnut niin kiirettä pitää, se on kuitenkin joka Lohjan nuorisotapahtumassa mukana ;P Paikalla oltiin ehkä joskus kuuden aikoihin, ja rannekkeiden (oli muuten mustat tänä vuonna) oston jälkeen suunnattiin suoraan festarialueen läpi rantaan juomaan itsemme mukaviksi. Meidän äipät oli siis meidän mukana ja istuskelivat siellä rannassa meidän kanssa jonkun aikaa. Siellä nähtiin mm. Mikael serkkujensa kanssa, ja muutama muukin tuttu siellä alueella pyöri. Nykysin varmaan Tuntuma onkin enää ainut tapahtuma Lohjalla jossa varmasti näkee edes joitain tuttuja :P Lopulta tuli koko iltana katsottua vain St. Hoodin ja No Shamen keikat. St. Hood katsottiin eturivistä ja soundit oli ihan totaalisen puuroa, eikä lyriikoista saanut mitään selvää. Känni oli kuitenkin jo aika hyvä kuin myös riehumishalut, eli niskakin kipeytyi kyllä. No Shame katsottiin ehkä jo vähän rauhallisemmissa ja väsyneemmissä meiningeissä, mutta keikka oli kyllä mahdollisesti parempi, ja musakin upposi vähän paremmin kuin St. Hoodin. Varmasti asiaan kyllä vaikutti se, että No Shame katsottiin aika takaa, ja sounditkin olivat kohdillaan.
Oli alunperin tarkoitus lähteä jatkamaan iltaa johonkin baariin, mutta kerrankin myös Hanne oli sitä mieltä, ettei se kannata. Sanottiin siis Lohjan baareille "EI!", ja mentiin kummisedän ihanien pöperöiden kautta kotiin nukkumaan. Käytiin siis tosiaan Hannen porukoilla syömässä iltapalaa, sen isä oli tehnyt aivan jumalaisen hyviä jauhelihapihvejä, grillannut lihaa ym. Kun pääsin kotiin peiton alle, mulla oli siitä hyvästä ruuasta, hyvästä olosta ja kylmästä maidosta niin euforinen ja autuas fiilis, etten ihan hetkeen muista koska oon viimeksi moisen kokenut, varsinkaan yhtä pienestä :D Koko päivän oli vielä ollut ihanan viileä ilma eikä siis tarvinnut paahtua lainkaan, ja yöllä vielä ukkosti ja salamoi. Oli mahtavaa :) Tosi onnistunut ilta.

» KUVAT - St. Hood
» KUVAT - No Shame

No sunnuntai-illalla lähdettiin sitten Hannen kanssa hakemaan Villeä Oripäästä. Se oli tulossa Oulusta jostain sukujuhlista Hannen luo, mutta pääsi kyydillä vaan Oripäähän asti. Se oli kyllä sellaista korpea ettei Ville muulla ilveellä sieltä olis varmaan pois päässytkään :D Menomatkalla käytiin Salossa limuilla, mutta jatkettiin aika nopeasti matkaa kun Villen poppoo oli kuulemma vähän etuajassa. Loppujenlopuksi päästiin jo melkein näiden tyyppien kotipihalle, kun Ville laittaa viestiä että niillä onkin vielä 80km matkaa. No siinä sitten mietittiin että mitäs helvettiä me tehdään siellä keskellä metsää. Käytiin kääntymässä Oripään keskustassa, jonka ainut huoltoasema oli jo kiinni, kuin myös kaikki muutkin paikat. Ainoastaan Siwa oli auki, ja sieltä käytiin jotain mässättävää ostamassa. Lopulta mentiin vaan takaisin sinne tyyppien kotipihalle odottamaan Villeä. Puolisen tuntia ehkä siellä odoteltiin, ja lähdettiin samantien kun Ville tuli. Puolenyön jälkeen oltiin takaisin Lohjalla.
Sanoinkin, että mulla oli tavoitteena käydä tänä vuonna jossain sellaisessa paikassa Suomessa, missä en oo aiemmin käynyt, mutta en nyt ihan arvannut että se paikka olisi Oripää ;D

Ville on siis tällä viikolla ollut muutaman päivän Lohjalla, ja tiistaina mentiinkin illalla porukalla rantaan, kun Makekin tuli takaisin tänne. Myös Kati ja Teemu tuli Espoosta, ja vietettiin tosi mukava ilta rannassa kaljan ja siiderin voimalla. Make kävi viellä jossain vaiheessa hakemassa kitaran, ja sain tällä kertaa äänitettyä Maken ja Villen version Hurtistakin :) Tilattiin pizzat rantaan ja käytiin kuutamouinnilla. Tai Make ei käynyt, mutta me muut. Yhden aikoihin päätettiin tulla tänne meille sisälle vähäksi aikaa, kun rannassa hyttyset kävivät vähän turhan väkivaltasiksi. Hannella oli kuitenkin seuraavana päivänä töitä, niin porukka hipsi tästä Hannelle joskus kolmen aikoihin.
Mutta oli ihan mielettömän kiva ilta ja ihanaa seuraa, kiitos :)

Keskiviikkonakin oli tarkoitus mennä Hannen ja Villen kanssa rantsuun, mutta nukuttiin sen verran myöhään ja oli muutakin tekemistä, niin ei sitten oikein saatu aikaiseksi.

Eilen, torstaina oli Nikkin ja Nunon eläinlääkäriaika. Tytöt tarkastettiin ja rokotettiin, ja halusin niiltä otettavan virtsanäytteet, kun jompikumpi oli tässä muutaman viikon sisällä pissinyt makkariin vaatteiden, päiväpeiton ja pehmolelujen päälle. Epäilin että se olis voinut olla myös protestipissailua, mutta halusin kuitenkin että mahdolliset virtsatulehdukset ja -kiteet tutkitaan, ettei niiden ollessa kyseeksi tulehdukset pääsisi pahenemaan. Molemmat kissat tekivät jännäpissat kuljetuskoppeihinsa juurikin ennen tutkimukseen menoa, joten eihän niiltä siinä heti pissanäytettä saanut -.- Tytöt rauhotettiin ja annettiin olla tipassa tunnin verran. Me käytiin siinä välin kaupassa ja kotona siivoamassa, ja mentiin tunnin päästä hakemaan tytöt pois. Alunperin oli tarkoitus ottaa näyte vaan Nikkiltä, mutta otettiinkin molemmilta, ja niinollen lasku oli suunnilleen tuplat siihen verrattuna mihin olin varautunut. Tilillä olleet rahat eivät siis riittäneet, ja mutsikin oli just ehtinyt mustikkametsään eikä päässyt maksamaan laskua. Onneksi suostuivat siihen että mutsi käy seuraavana aamuna maksamassa laskun, olisi ollut muuten vielä kiusallisempaa... Eläinlääkärin mukaan virtsanäytteet vaikuttivat ihan normaaleilta, joskin varsinkin Nikkillä vähän turhan vahvalta ja jonkinverran sakkaiselta, eli sen pitäisi juoda paljon enemmän. Mutta näyttivät muuten ihan hyviltä. Näytteet jätettiin vielä viljelyyn, ja lääkärin pitäisi vielä tänään mulle soittaa viljelyn tuloksista.

Tänään sitten tuli haettua postista ja Matkahuollosta tilattua tavaraa. Tai ihan ensin tuli luukusta Tohtori Sykerö -boksi, jota aloin heti aamusta katsomaan :) Jokin aika sitten hain sitten mun toisen uuden laukun, kengät suutarilta, ja kotiin kävellessäni oli tullut tekstari, että Halensin kenkäpakettikin on haettavissa. Hain sen sitten samantien, ja kun kokeilin kenkiä täällä himassa hihkuin innoissani kun kaikki kengät oli just eikä melkein sopivia, ja just sellaisia kuin halusinkin :) Sain siis vielä kahdet uudet nilkkurit ja yhdet ballerinat :) Oon saanut nyt 5 paria uusia kenkiä ja kaksi uutta laukkua, eli nyt ei vähään aikaan tarvitse niitä etsiä hiki päässä :) Vähänkö ihanaa! Ja plussaa vielä siitä, että äiti suostuu kaikki maksamaan. Se tietää kuinka vaikea mun on löytää sopivia ja kauniita kenkiä, kun mulla on iso jalka ja paksu pohje, enkä osaa kävellä korkeilla koroilla. Eli nyt kun löytyi monta sopivaa paria, niin se maksaa ne mielellään :)

Tänään on tarkoitus viettää ihan vaan koti-iltaa, mutta huomenna mennään Saloon leffateatteriin katsomaan Inception. Ei muuten tarttisi Saloon mennä sitä katsomaan, mutta eipä näytä taas pyörivän Lohjallakaan... Make lähtee viimeistään maanantaina takaisin Saloon ja jään taas joksikin aikaa yssikseni.
Ylihuomenna on jo elokuu. Hirveän nopeasti taas mennyt kesä kun sitä alkaa ajatella. Eipä sitä taaskaan ole paljon saanut aikaiseksi vaikka onkin ollut työttömänä = lomalla koko ajan. Nämä helteetkin on kyllä osaltaan vaikuttanut asiaan, ei ole jaksanut panostaa oikein mihinkään. Rannalla on tosin tullut oltua enemmän kuin muutamina aikasempina kesinä :)