Tulipa sopivasti syysflunssa tähän muuton alle. Ei onneksi ole kuumeinen olo tai yskitäkään, mutta pää on täynnä räkää :/ Eilinen päivä varsinkin oli kamala, ja vietin koko illan sängyssä peiton alla katsellen True Bloodin kolmatta tuotantokautta. Suloista oli, että Nikki nukkui mun vieressä koko sen ajan :) Unikin tuli tosi aikaisin, ja heräsinkin tänään ihme aikaan. Nikki tosin kolistelullaan mut herätti enkä saanut nukuttua, joten nousin ylös juomaan mustaherukkamehua ja feissaroimaan. Totesin vaan ettei netti toimi kunnolla ja että vähän vielä sittenkin väsyttää, ja menin takaisin nukkumaan about tunniksi.
Tänään ei ole enää kurkku ollut kipeä eikä ihan niin voimaton olo kuin eilen. En tosin silti oo saanut mitään aikaiseksi, mutta kumminkin :D Syötiin itsetehtyjä hampurilaisia (täyttävät muuten tosi hyvin, eikä paljon muuta tarvitse koko päivänä syödäkään), ja sain vihdoin heitettyä parvekkeelta kuolleet kukat roskiin. En siis muistanut kastella niitä kun en käynyt moneen päivään tupakalla ollenkaan, joten ne sitten kuivui ja kellertyi... Laitan Salossa sitten jotkut callunat tai kanervat niihin :)

Viime perjantaina olin vetämässä Hannen luona kalsarikännejä. Ei kyllä mitenkään hirveästi viinahammasta kolottanut, mutta ei olla Hannenkaan kanssa ehditty viime aikoina viettää ihan kahdenkeskistä ryypiskelyaikaa ja jutella kunnolla, niin tokihan menin, ja hyvä niin. Otin himasta tequilaa mukaan, ja se viimeinen tequila-paukku olikin se viimeinen naula meikäläisen arkkuun. Toki oli lisäksi leijonaa ja siideriäkin, mutta sitä tequilaa olis tosiaan voinut juoda yhdet vähemmän... Oli kiva jutskailla koko ilta ihan kahdestaan, laulella Nylon Beatia ja pitää kivaa, mutta kun lähdin himaan joskus kolmen aikaan, olin jo niin hirveässä kännissä, että jos en olis seissyt ja väkisin tehnyt jotain, niin oisin varmasti oksentanut ja sammunut Hannen lattialle. Muistan hakeneeni grilliltä mulle ja Makelle hampurilaiset, mutta vain vaivoin muistan kuinka tulin kotiin. Kaaduin hampparin jälkeen suoraan sänkyyn enkä itse jaksanut itseäni riisua, joten Make teki sen ja peitteli mut sänkyyn :D Hämärästi muistan myös selittäneeni jotain tyhmää ja humalaista.

Lauantaina heräsin verrattaen aika aikaisin, koska oli taas vaan niin helvetinmoinen jano. Taisin juoda ainakin 1,5 litraa vettä, litran maitoa ja samanverran mehua, jonka jälkeen ei oikeen nukuttanut kun piti ravata pissalla x) Olo siitä pikkuhiljaa kohentui ja lähdin Jurvaselle viettämään meidän apinajengin get-togetheria. Viime kerta oli kesäkuussa, ja sillon sovittiin että saadaan pitää korkeintaan parin kuukauden tauko, joten aika hyvin pitäydyttiin siinä. Otettiin ihan rauhallisesti, katsottiin pari leffaa (Rec 2 ja The Collector) ja Jurtsu teki meille nachoseja. Jurvanen ja Sanna mulle vittuilivat kun en juonut ku muutaman siiderin, mutta se ei johtunut edellispäivän ryypiskelystä (on sitä ennenkin jaksettu), vaan siitä ettei oikeesti tehnyt mieli dokata hirveästi ja olla kännissä, ja pitäydyin siinä mitä suunnittelin jo aikaa sitten (= vain muutamaa siideriä). Ja se pisti sitten vähän ärsyttämään kun se oli olevinaan niin kummallista ja epänormaalia. Ei siinä, muuten oli kyllä tosi kivaa niinkuin aina :)

Sunnuntaina tehtiin ekaa kertaa mutsin ja Reiskan reseptillä lihapataa, ja olin niin tyytyväinen kun siitä tuli just sellaista kun pitikin! Käytiin vielä iltapäivällä mutsin luona synttärikahveilla, siellä oli myös isovanhemmat ja osa mutsin siskon perheestä. Vein äidille lahjaksi tuon mun maalaaman taulun, ja tykkäsi kovasti.

Huomenna mennään allekirjottamaan se vuokrasopimus, katsastamaan kämppä perinpohjin ja kartoittamaan montako neliötä kaipaa uutta maalikerrosta. Ostetaan maalit sitten samana päivänä että päästään viimeistään viikonloppuna maalaushommiin.
Saatiin Nikkille uusi kontrolliaika perjantaille, joten peukut pystyyn että pöpöt olis nyt poissa! Alunperin oli tarkoitus lähteä viikonloppuna Kalajoelle Teemun synttäreille, mutta ei se nyt sitten onnistukaan tuon a) Nikkin kontrollin takia, ja b) maalausurakan takia. Totta on kyllä että maalaukset voidaan tehä arkenakin, mutta noita eläinlääkäriaikoja oli niin hintsusti tarjolla, että perjantaille oli pakko ottaa. Ja siitä ei kyllä sitten lähdetä minnekään, kun reppana on sitten koko illan ihan pöllyssä rauhotuksen jälkeen. Kannan kyllä itse vastuuni kissoistani, ja oon jo aikapäivää sitten sanonutkin, että niiden takia on pakko joustaa noissa biletysreissuissa jos tarvii. Toivottavasti nyt vaan asianomaiset ymmärtävät. Harmittaa kyllä hirveästi, olis ollut kiva nähdä Kinnulan ESSO -jengiläisiä, kun ei tullut Nummessakaan tänä kesänä oltua... Seuraavalla kerralla sitten!

PS: En ole ostanut kuin jauhelihaa, sämpylöitä ja vihanneksia!