Noniin, vihdoin on vähän aikaa ja viitseliäisyyttä kirjoittaa jotakin.

Perjantaina olin istumassa iltaa entisten työkavereiden kanssa, ja oli tosi kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaa :) Olis tietysti ollut vielä mukavampaa jos porukkaa olisi ollut vielä enemmän, ja väki olisi ollut kauemmin paikalla. Ihmiset lähtivät kotiin siinä kymmenen jälkeen, mä lupauduin jäämään vähän myöhempään, ja loppujen lopuksi oltiinkin mutsin luona vasta puoli kahden aikaan.

Aamulla ei onneksi ollut kovin kiire herätä muuttohommiin, sillä Sanni tuli kuorma-auton kanssa Lohjalle vasta yhden jälkeen. Mentiin kämpille etukäteen lastaamaan mutsin autoa ja vähän siistimään paikkoja. Kuormiksen lastaamisessa meni tunnin verran, Mirolla oli eniten virtaa x) Mutsi ja Reiska jäi kämpille siivoomaan ja siistimään ne Nikkin tuhoamat boordit (mikä oli tosi kiva juttu, ettei tarvinnut väsyneenä seuraavana päivänä enää alottaa sitä hommaa). Salossa meillä piti olla muuttoapua, mutta se suunnitelma kosahti, ja lopulta muutettiin kamat autosta uuteen kotiin kolmistaan, minä Make ja Sanni. Päästiin kyllä onneksi aika helpolla, kun melkein kaiken tavaran sai kuljetettua ylös hissillä ja nokkakärryjen avulla. Ainoastaan ruokapöytä ja sohva jouduttiin kantamaan rappusia pitkin. Eli aika jees. Taisi mennä kolmistaan täällä päässä saman verran aikaa kuin 5-6 pekkaan Lohjalla :) Lopuksi mentiin vielä syömään, Heseen kun Miro halusi :)
Oli kyllä tosi ihanaa että se huonekalujen kantaminen sujui täällä päässä niin iisisti, ehdin jo vähän huolestua siitä ettei saatukaan lisäapuja, mutta eipä sitä kaiketi olis tarvinnutkaan.

Lauantai-illan ohjelmassa oli siis tavaroiden paikoilleenlaittamista, ja uuden sohvapöydän kasaamista. Ei saatu nettiä eikä töllöä toimimaan, joten katottiin loppuillasta Pasilaa, ja mä nukahdin sohvalle aikalailla heti.
Sunnuntaina aloin sitten miettimään, että meillä saattaa olla vääränlainen digiboksi, ja Make kävi sitten mutsiltaan hakemassa ylimääräisen antenniboksin, ja johan alkoi toimimaan. Sen jälkeen lähdettiin köröttelemään Lohjalle tekemään viimeiset siivoukset edellisessä kämpässä, ja hakemaan kissat. Siivottavaa ei oikeastaan enää ollutkaan, kun mutsi ja Reiska oli olleet niin ahkeria. Aloin perjantai-illalla syöttämään Nikkille Serene-Umia, jos se olisi auttanut tuohon pitkään automatkaan, mutta eipä se mitään auttanut. Molemmat kissat naukuivat koko matkan Lohjalta Saloon, onneksi ei sen enempää ole kilometrejä tuolla matkalla... Porukat oli siis mukana myös, jotta saivat auton takaisin, ja tulivat katsomaan tätä kämppää samalla.
Sunnuntai-illan kissat vielä tutustuivat uuteen kotiin parveketta myöten. Nukkuivat yönkin ihan hyvin, eivätkä herättäneet meitä.

Eilen, maanantaina hommattiin pleikkariin uudet ohjaimet, ja nyt sitäkin on kivempi pelata. Ripustettiin tauluja seinille, ja saatiin nettikin toimimaan kun vaihdettiin pistoketta. Mulla oli ohjelmassa hiustenvärjäys, koska nehän oli jo aivan hirveät... Nyt on kylppärin lattia jo ihan punainen, pitäis koittaa putsata se kun vaan jaksais :D

Kissat on kotiutuneet jo tosi hyvin, ja Nikkikin on jo tänään ollut oma ärsyttävä, yliaktiivinen itsensä. Tokihan se jo hoksasi että täälläkin katonrajassa on kivat boordit, joita on kiva repiä. Ei ole vielä mitään suikaleita saanut alas, mutta veikkaanpa ettei siinä kauan nokka tuhise -.- Ensimmäisten joukossa piti käydä myös testaamassa keittiön kaappien kestävyys. Sillä oli tapana edellisessä kämpässä hypätä jääkaapin päältä keittiön komeroiden päälle katonrajaan, ja täällä sinne pääsee jopa vähemmällä loikkimisella. Mua vähän hirvitti kestääkö tuo yksi Ikean seinähylly mikron ja kissojen painoa, mutta ei se ainakaan vielä ole alas tullut... Kovasti pitää muutenkin joka paikkaan nenänsä tunkea, ja joka paikkaan täytyisi päästä hyppimään, mikä on hieman rasittavaa. Verhotkin on tulleet alas jo pariin kertaan. Uusia nukkumapaikkojakin on kissoille löytynyt, kun Make toi tänne sen nahkaisen nojatuolin ja säkkituolin. Tosta säkkituolista Nikki ja Nuno on jo tapelleetkin, kun eivät muka mahdu sinne vierekkäin :D

Tällä viikolla ohjelmassa on vielä muutamien pahvilaatikoiden purkamista, kämpän siistimistä (kaikki kamat on levällään nyt), ja perjantaina lähdetään taas jo Lohjalle viettämään Hannen synttäreitä. Aluksi vaan mun piti lähteä, että Make jäis tänne kissojen kanssa, mutta nuo näyttää kyllä kotiutuneen sen verran hyvin, että voidaan hyvin lähteä molemmat. Työkkärissä käytiin jo viime viikolla, joten sekin on alta pois. Kunhan rahaa tulee taas lisää, niin saadaan ostettua tänne uusi ruokapöytä ja kaksi cd-tornia lisää, niin että Makenkin levyt ja leffat mahtuu esille.

En ole kyllä vielä sisäistänyt sitä, että asun nyt pysyvästi Salossa. Aina kun katson ikkunasta ulos, tuntuu että elän jossain rinnakkaistodellisuudessa. On vähän outoa.
Että sellaista. Voin varmaan tehdä sellaisen kuvapostauksen vasta sitten kun me ollaan saatu siivottua ja kaikki kamat paikoilleen :)