Tähän alkuun pieni varoitus, että tämä postaus sisältää mm. listan mitä kaikkea scheissea sitä on tullut tilailtua viime päivinä. Joten erinäiset tahot, jotka ovat taipuvaisia saamaan kohtauksia mun rahankäytöstä, voivat lopettaa lukemisen tähän, jos vielä noin niinkuin muuten viitsivät tätä blogia ylipäänsä lukea.

Tämä ei ole vieläkään kuvapostaus uudesta kämpästä, koska edelleen kaikki on vähän levällään. Hyvin vähän vain, ei se paljon vaatisi että jaksaisi esim. imuroida kissankarvatupot lattialta, ehkä siivota tuo uusi sohvapöytä. Mutta en viitsi vielä, sitten vasta kun saan uuden ruokailuryhmän, minkä myötä keittiökin on valmis.

Oon siis tilaillut tavaraa. Paljon tavaraa. Suurin osa tähän uuteen kotiin, tarpeellista ja pientä somistusta. Tuli tilattua mm. uusi ruokailuryhmä Huonekalutukku.fi:stä. Citydeal tarjosi kyseiseen verkkokauppaan ihan hyvän diilin tuossa about kuukausi sitten, ja ostin 100€:n lahjakortin 30€:lla, eli säästin 70%. Menin siis ja käytin lahjakortin 180€:n ruokailuryhmään. Täytyy kyllä sanoa, että muuten nuo kaikki huonekalut on mielestäni kamalan näköisiä ja hintaisia. Ei varmaan tule siis muuta sieltä ostettuakaan.
Ruokailuryhmän kaveriksi tilasin Ellokselta mustat tabletit ja Jotexilta sydänkuviollisen laskosverhon. Totesin, että keittiöön tavalliset sivuverhot on huono idea, koska tiskipöytätaso on tiellä. Siksi siis laskosverhot + vain yksi musta sivuverho, joka jäi ylimääräiseksi. Ei ihan ole mun tyyliä tuollaiset sydänkuviot, mutta luulisin ettei se niin haittaa, kun on lisäksi vielä sivuverhokin.
Keittiöön saatiin eilen mattokin, se oli Maken vanha matto ja passaa sinne ihan hyvin. On tosin vaalea, joten saa nähdä kuinka monesti ehtii mennä hermot sen putsaamisessa.

Olkkariin tilasin Jotexilta harmaat, pyöreät ryijymatot. Mun vanha viininpunainen ryijymatto tuli tietysti mun mukana, mutta uudessa olkkarissa on sen verran enemmän lattiapinta-alaa (ja vielä huonokuntoista muovilattiaa), niin tämä kaipaa vähän enemmän mattoja kuin edellinen olkkari. Noi oli varmaan ainoat matot jotka sopivat meidän budjettiin, kaikkialla muualla oli liian kallista. Päädyttiin harmaaseen, koska ruskeeta täällä on jo ihan tarpeeksi huonekalujen muodossa, ja punainen olis kuitenkin ollut eri punainen kuin toi vanha matto, ja sekös olis ärsyttänyt. Harmaa taas antaa ehkä vähän enemmän anteeksi noita valkoisia kissankarvoja kuin ihan musta. Ikeasta tosiaan ostettiin uusi, isompi ja musta sohvapöytä, ja Hannella kun on samaa sarjaa oleva pöytä, se osasi kertoa että kyseisen pöydän pinta kuluu aika helposti. En kuitenkaan halua peittää sitä pöytäliinalla, joten ostin sitä varten Ellokselta kaksi mustaa kaitaliinaa, samaa sarjaa kuin ne keittiönpöydän tabletit.

Lisäksi uuteen kotiin tilasin makkariin uudet koristetyynynpäälliset, koska olin kesällä mennyt pilaamaan vanhat (olivat haalistuneet auringossa). Ne tosin toimitetaan vasta marraskuun lopulla. Äsken sitten tilasin Biltemasta vihdoin sen mustan wc-istuimen sekä uuden edullisen, mustavalkoisen astiaston. Tuota kantta ei oltais muuten tarvittu, oli aluksi tarkoitus tilata se ihan huvin vuoksi, koska se nyt vaan on siistiä saada musta pöntönkansi :D Mutta toi nykyinen kansi on rikki, eikä se pysy paikallaan, ja tänään mulla meni lopullisesti hermo siihen. Uuden astiaston halusin siksi, että oon kyllästynyt nykyiseen, joka mulla on ollut jo monta vuotta. Siitä on lisäksi mennyt yksi leipälautanen rikki, eli se ei oo enää ees kokonainen astiasto x)

Sitten tilasin kissoille 90€:lla ruokaa ja 30€:lla hiekkaa, eli voisin veikata että koko loppuvuonna ei kissoille tarvitse ostaa enää mitään.
Itselleni tilasin Ellokselta ja Halensilta vähän vaatteita, lähinnä olohousuja ja nätin topin. Menin pilaamaan mun lempihousut ja -paidan muuton jälkeen, kun ilmeisesti valkaisuainepurkki oli vuotanut muovikassiin. Otin kaikki siellä olleet pesuainepullot syliin, ja huomasin vasta useamman tunnin jälkeen, että mustista vaatteista oli reidestä ja mahasta lähtenyt värit. Että näin. Pitihän siis ostaa uudet kun niitä oli kerran jäljellä vielä :)
Sitten tilasin vielä uusia hiusvärejä Backstreetilta ja Blackgroupilta.

That's it. Ja tämän jälkeen ei vissiin tartte mitään ostellakaan ;) Nämä tuli kaikki tilattua samalla kertaa pienen shoppailuvimman kourissa. Tajusin, ettei mun tartte enää maksaa kaikkia kustannuksia yksin, nyt kun Makekin saa isompaa työmarkkinatukea. Lisäksi sain edellisen kämpän vuokravakuuden, josta oli hyvä käyttää osa uuden kämpän sisustukseen. Loput meneekin säästöön. Jäi siis rahaa johonkin kivaankin, niin pakkohan se oli kivaan käyttääkin. Tylsää jos kaikki "ylimääräisetkin" rahat kuten veronpalautukset menee vaan johonkin tavalliseen, as in ruokaan. Meinataankin mun seuraavat veronpalautukset laittaa uuteen sohvaan.

Viime viikonloppuna käytiin Lohjalla, Hannella oli synttärit niin käytiin sitä moikkaamassa. Vietiin sille lahjaksi Amorphiksen uusi levy. Jäätiin Lohjalle myös yöksi, ja kissat oli ekaa kertaa paria tuntia vajaan vuorokauden yksin, ja vielä uudessa kämpässä. Jännitti kyllä vähän miten ne pärjää, mutta ei ne ollut ainakaan mitään tuhoa saaneet aikaiseksi ja raksujakin oli vielä kipossa. Mutsi ja Reiska tosiaan toi meidät sitten Saloon asti, ja kävin niiden kanssa Antoniossa syömässä. Kierreltiin siinä samalla sitä Plazaa ja käytiin kaupoissa katselemassa. Teki mullekin ihan hyvää, kun enhän mä itsekään vielä tiennyt missä siellä oli mikäkin. Ostin KappAhlista yhden kivan neuleen, ja Seppälästä uuden mustan perustopin sen tilalle josta lähti värit. Ostettiin myös Arnoldsista parit donitsit ja muffinssit ja tultiin tänne meille kahville. Arnoldsin tavara oli kyllä mun makuun ihan liian rasvaista, ei varmaan tuu sieltä enää leivoksia ostettua.

Mun PS2-innostus kosahti ihan täysin siihen, että suurimmassa osassa PS2-peleissä ei toimi kuin analoginen ohjaus, eli ei nuolinäppäimet. Vitut mä osaa sitä analogista käyttää! Oon kyllä yrittänyt mut kaikki menee päin helvettiä kun en voi käyttää nuolinäppäinohjausta :( En oo osannut ees Spyroa pelata...
Make on käynyt muutaman kerran treeneissä, mä oon lähinnä ollut kotosalla. Eilen tosin käytiin Anttilassa kun halusin kartottaa niiden mattotilanteen (= surkea), ostettiin sieltä kissojen tauluihin kehykset ja kissanhiekkojen säilytystä varten 30 litran kannellinen saavi. Huomenna täällä alkaa syysmarkkinat tivolin kera, tarttee siellä käydä pyörähtämässä :)

Tällaista tällä kertaa. Odottelen nyt noita tilattuja kamoja saapuvaksi, niin ehkä pian voin jo tehdä sen kuvapostauksen :D