Pääsinpä eilen vihdoin täällä Salossakin viihteelle, kun kaverit viettivät tupareitaan :) Perjantaina tossa naapurissa kyllä soitti Klamydia, mitä olis teoriassa voinut lähtee kattomaan (lyhyt matka, varaakin ois ollut), mutta ei tehnyt yhtään mieli dokata, enkä kyllä halua mennä Klamydiaa selvin päin katsomaan x) Eli se siis jäi. Plus että olin taas nukkumassa jo siihen aikaan kun bändi todennäkösesti soitti :D En osaa enää valvoa, eilenkin tuli väsy.

No juu, mutta kuuden aikoihin Markuksen ja Taijan luo, siellä ihania syötäviä, ja mulla olematon humala, vaikka join melkein normimäärän viinaa (kiskomisessa ajallisesti olin kyllä ehkä yhden drinksun jäljessä normaalista tahdista :P). Siellä oli tuttuja ja tuntemattomia ja hyvä meininki. Sieltä sitten puolenyön aikaan lähdettiin porukalla Rockin' Hoodiin "katsomaan" Ponies to Killiä. Se oli jo aloittanut kun sinne mentiin, katsoin niitä ehkä puoli biisiä kunnes bongasin Even ja Mikon ja siirryin niiden seuraan. Tulihan sitä musaa siinä samalla kuunneltua, ja mun mielestä oli kyllä ihan menevää ja biletettävää settiä. Maken mielestä ne kyllä raiskasi pahasti Zeppelinin Kashmirin, mutta siitä nyt en yllättynyt yhtään :P
Loppuilta tulikin vietettyä tosiaan Even ja Mikon kanssa jutskaillen.

Meidän oli Hannen kanssa tarkotus mennä katsomaan Dark Tranquillityä johonkin tässä niiden tulevalla Suomen kiertueella. Paska juttu oli vaan se, että ainoa lauantaikeikka on Seinäjoella, ja esim. Helsingin ja Turun keikat arkipäivinä :/ Hanne ei halunnut ottaa töistä vapaapäivää (ymmärrettävistä syistä, Hannella kun on niille vapaapäiville nykyisin parempaakin käyttöä) kun olis voinut nähdä bändin viikonloppunakin, ja mä taas en halunnut lähteä niinkin pitkälle kuin Seinäjoelle, kun bändin pystyy nähdä lähempänäkin (kun mullahan siis ei ole väliä minä päivänä viikosta dokaan :D). Eli meidän yhteinen DT-keikkareissu kosahti siihen :/ Mutta mun on niin MUST nähdä Dark Tranquillity, että pakotin jo Maken mun kanssa katsomaan sitä Turkuun. Jännitti jo, että keikkareissusta tulee vesiselvä, kun en osaa alotella jos ei ole mitään tekemistä, plus ei olla koskaan käyty Turun Klubilla, tai hengailtu Turussa ylipäätään, enkä mä ole koskaan edes mennyt sinne bussilla.
Eilen Eve sitten kysyi ollaanko menossa kattomaan bändiä, ja kertoi että ne on Mikon kanssa menossa myös. Saatiin siis keikkaseuraa, turistioppaat ja yöpaikka Turusta, joten voidaan mennä ja tulla autolla, dokata ja pitää kivaa ilman stressiä :) Mahtava juttu että toi sitten sutviutui noin hyvin, vaikka ihan buu etten pääse keikalle Hannen kanssa.
Ihan perseestä että hyviä keikkoja on nykyisin ihan älyttömästi arkipäivinä. Pitäis joko opetella käymään keikoilla selvinpäin, tai ottaa töistä aina seuraava päivä vapaata (jos olis työ mistä ottaa vapaata).

Oli siis eilen tosi kiva ilta kaikenkaikkiaan, ja teki hyvää päästä tuulettumaan täältä neljän seinän sisältä. Sit pitäis vaan miettiä koska ite pitäis tuparit... :P

Sitten edellisen postauksen Nikki on taas normalisoitunut, ilmeisesti se muutama päivä kissanmallasta ja parafiiniöljyä auttoi, ja muutoksen käytöksessä huomasi välittömästi siinä keskiviikkona ja torstaina. Se oli taas tosi kiinnostunut ympäristöstään, oli päivälläkin suurimmaksi osaksi hereillä ja lepäili vaan lyhyitä aikoja kerrallaan, kävi moikkaamassa mua vähän väliä ja herätti normaaliin tapaansa kehräämällä ja puskemalla :) Oli kyllä mieletön helpotus kun käytös normalisoitui, mä kun oon ihan extravarovainen ja paniikissa aina nimenomaan Nikkin suhteen, pienikin muutos sen käytöksessä aina huolestuttaa. Kissanruohokin kasvaa taas ja koitan pitää ruukun muuten kylppärissä, ja antaa noiden rouskuttaa sitä kerran päivässä.

Mun tädin vanha Toyota Yaris saa nyt viettää eläkevuotensa meillä :) Mummi ja ukki on valitettavasti sen verran huonossa kunnossa, ettei kumpikaan pysty enää ajamaan autoa, ja täti otti sitten ukin auton omaan käyttöönsä, ja me saatiin tädin auto, sanotaanko nyt hyvin halvalla :D Se on puoliautomaattivaihteinen vm. 1999, oikein naisille tehty auto, joka huutaa kun peruuttaa, tai kun on vaihtamassa väärän vaihteen, ja siinä on meikkipeilikin kuskin puolella :D Itse en sitä vielä uskaltanut ajaa, mutta Make sitä jo ajoi ja ihan hyväksi totesi. Niinkin huimissa nopeuksissa kuin 80km/h ratti ja auto tärisee kyllä ihan hirveästi, mutta pääsee sillä ainakin eteenpäin ja helpottaa meidänkin elämää ihan huomattavasti. Eikä tarvitse reissuista Lohjalle maksaa niin älyttömästi. Kahdelta henkilöltä bussireissut Lohjalle ja takaisin maksaa 60€, ja sillä saa kuitenkin autossa jo tankin täyteen.
Enivei, Outi tuli torstaina aamupäivällä tähän meille aamukahville, ja lähdettiin sitten ajamaan Mustiolle ukin luo vielä munkkikahveille :D Mummi oli valitettavasti joutunut sairaalaan, niin ei tullut mummia nyt nähtyä... Mutta ukki vaikutti ihanan pirteältä, ja oli kiva käydä siellä kylässä. Vastedes päästään sinnekin vähän paremmin kun on auto. Outi jäi sinne vielä kun lähdettiin, ja se otti ukin auton sitten lähtiessään. Huomenna tarttee käydä rekisteröimässä auto omiin nimiin.

Oon ollut jotenkin järkyttynyt miten paljon loppujen lopuksi nyt on jäänyt rahaa käteen, kun Makenkin kasvaneet tulot lisätään näihin mun tukiin. On kyllä myönnettävä, että oon mennyt siitä pienesti sekaisin, ja oon nyt ostanut kaksi uutta goottihamosta :P Tää ensimmäinen kuukausi täällä on siis mennyt vähän tuhlailuksi, niin on vähän vaikea sanoa paljonko sitä rahaa jää oikeasti vielä kaikkien välttämättömyyksien jälkeen. Mutta se, että vielä ei ole kertaakaan tarvinnut miettiä ruokakaupassa mitä on varaa ostaa, se on ollut ihan hienoa :) Asia saattaa tietysti vähän muuttua ton auton myötä, mutta sitäkin varten on ihan hyvä opetella nyt säästämään.