Käsivarteni näyttää vaihteeksi viillellyltä. Tätä ei itseasiassa olekaan tapahtunut enää sen jälkeen kun Nuno tuli Nikkin painikaveriksi, mutta tänään sitten... Meillä katit saavat käsittämättömiä hulluuskohtauksia raittiista ulkoilmasta. Ei tietenkään silloin kun ollaan valjastelemassa, mutta esim. kun tuuletusikkunan joskus avaa. Ensin kissat ryntäävät kilpaa haistelemaan ulkoilmaa, sitten alkaa senpäiväinen ralli ja paini että oksat pois, ihmetellään ulkomaailman ääniä ja juostaan vähän lisää kuin päättömät kanat. Tänäaamuna olin tämän rallin tiellä. Jotain Nikki olevinaan pelästyi tai sai muuten vaan jonkun kohtauksen, hyppäsi kohdallani metrin verran ilmaan, otti kädestäni vauhtia ja jätti mukavat raapamat jälkeensä. Sattui.
Täällä uudessa kämpässä kissat pääsevät parvekkeellekin, ja ovat siellä viihtyneetkin ihan kivasti. Jatkuvasti ne ei sinne kyllä pääse, on sen verran viileä ilma jo ulkona että tulee kylmä tässä sohvalla istuessa jos partsin ovi on koko ajan auki. Aamulla heräsin järjettömään kuumuuteen kun aurinko paistoi makkarin ikkunasta sisään. Peittoa en voinut heittää pois kun Nikki kiersi mua aamuisessa hellyydenpuuskassaan ja näykkäili meikäläisen jalkoja sitä mukaa jos ne erehtyi ottamaan pois peiton alta. Oli siis pakko nousta ylös ja avata parvekkeen ovi, ja tästähän se ralli alkoi.

Mutta pakko kyllä sanoa, että I H A N A A kun on syksy! En kaipaa lunta ja pakkasia, tällanen 0 - +10 ja pieni auringonpaiste on just ihana <3 Mahtavaa, kun sen ikkunan avaa, niin sieltä tulee tosiaan sitä viileetä ja raikasta syysilmaa, sitä mitä kesähelteillä niin kovasti kaipasin <3

Ja tykkään kovasti tästä meidän kämpästä :) Keittiö voisi olla vähän isompi, mutta en valita. Ainoastaan siitä ehkä vähän, että kun alkuviikosta täällä kävi pari äijää tekemässä kartoitusta mitä remontteja tänne on tehty, niin kylppärissä ne jutteli että "taitaa olla kylppäri ihan alkuperäinen", "tai ei kyllä ihan, amme täältä on hävinnyt" -.- No, sen kyllä pystyi arvaamaankin että amme siellä on ollut, se suihkutila on sen verran iso, mutta perkele. Toisaalta on ollut ihan kivaa kun ei oo ammetta; ei tarvitse kiivetä sinne joka kerta kun käy vaan suihkussa, eikä suihkussa ollessa tarvitse varoa että keikahtaa ammeen laidan yli ja lyö päänsä lavuaariin. Mut oishan ne kylvyt silti kivoja näin syysiltaisin... Kylppärin ulkoseinällä on lasitiiltä, ja siitä pääsee kivasti päivänvalo sisään. Esim. päivisin ei kylppäriin tarvitse koskaan laittaa valoja päälle :) Sama juttu vaatehuoneessa.
Makkarista tykkään myös tosi paljon, se on nyt ehkä vielä selkeämpi kuin vanhassa kämpässä. Ja rakastan tietty noita värejä :)
Olkkari on vielä vähän keskeneräinen, ja muutenkin vähän "sekaisempi", kun täällä on tietty noita Makenkin kamoja sekottamassa pakkaa x)
Seinien ja kattojen tasotteet kyllä lohkeilevat mystisesti. Tai ei nyt suoranaisesti lohkeile, mutta halkeilevat. Mun mielestä makkarin katossa se halkeema on levinnyt, ja eteisen seinään sellainen on ilmestynyt kuin tyhjästä. Sitä ei nimittäin ollut vielä sillon kun se maalattiin. Noh, niin kauan kun se ei lohkeile, niin pystyn ehkä elämään sen kanssa :P
Ootan vaan että päivät kuluis ja saisin ne meidän loputkin kamat! >:D Torstaina tuli paketti Ellokselta; tabletit, kaitaliinat, sekä muutama vaatekappale, jotka kaikki oli huonoja päällä ja joutavat palautukseen.

Torstaina alkoi täällä kolmepäiväiset syysmarkkinat, ja me käytiin samana päivänä ostamassa sieltä metrilakua, litra chilipähkinöitä ja litra pistaasipähkinöitä. Tänään käytiin santsaamassa :D Käytiin pikaisesti hakemassa lisää lakua ja pistaaseja. Ostettiin myös kaupasta uudet hammasharjat, Makelle musta ja mulle vaaleenpunanen :D Haaveilen kyllä Omronin sähköhammasharjasta...

Järkevä postaus tämä :D
Eh.