No tässä se vihdoin on :D Tänään tuli loputkin tavarat kotiin, joten siivosin tässä illalla hiki hatussa, että saan tehtyä tämän kuvapostauksen. Jotkut kuvat on vähän rakeisia ja hämäriä, kun valo ei enää oikein riittänyt, enkä malttanut huomiseen odottaa.


Makuuhuone: Pupu, Leijona ja Jorma. Tuonne toiselle yöpöydälle on vielä tulossa samanlainen lila lamppu, kuin tuolla toisella jo on. Makkarissa ei ole vaatekomeroja, mutta vaatehuone löytyy tuosta oikealta.


Karvalapsosten julisteet pääsivät makkarin seinälle.


Lilat tuikkutelineet myös.


Eteinen keittiöstä päin ulko-ovelle kuvattuna. Käytävä on vähän hankala, ja nuo kaksi Maken hyllyä odottaa vielä, että niille keksitään paikat ja käyttötarkoitukset. Vasemmalla olevalle seinälle on myös tulossa esim. seinäkyntteliköt, kunhan saadaan aseteltua ne siihen nätisti. Jos jotakuta kiinnostaa, niin tuo ovessa roikkuva hevosenkenkä on mun omalta, edesmenneeltä lämminveritammalta Polalta.


Kylppäri. Jotenkuten näkyy tuo uusi wc-istuinkin (Biltemasta) ;) Kissoilta on kylppäriin vähän niin kuin pääsy kielletty, sillä Nikki hyppää AINA tuonne suihkuseinän päälle, ja sieltä peilikaapin päälle, ja mulla menee hermo kun se taiteilee siellä. Molemmat livahtivat kylppäriin kun otin kuvia, ja tässäkin Nikki näköjään mittailee miten pääsisi korkeimmalle...
Peilikaappi on asennettu ihan liian korkealle, eikä kukaan keskivertopituinen ihminen nää itseään siitä, joten me laitettiin vastakkaiselle seinälle peili, jonka edellinen asukas oli tänne jättänyt. Saapahan edes jotenkin peilattua.


Pupu vessan ovessa. Ostettu Backstreetilta, ja tämä on oikeasti kännykkäkoru. On vaan vähän turhan iso koruksi kun on käytännössä yhtä iso kuin puhelinkin, joten meni sitten vaan kodin koristeeksi. Mut söpö on :)


Keittiötä. Hellan yläpuolella ei ole liesituuletinta, valoa tai maustekaappia, mutta iltasin kun jotain kokkailee, niin valo on aika kiva. Ainakin nyt väliaikaisena ratkaisuna toimii tuollainen pöytälamppu, kunnes löydetään joku parempi.


Lisää keittiötä, tässä näkyy tänään saatu ja kasattu uusi ruokailuryhmä Huonekalutukku.fi:stä. Valitettavasti se piti kuitenkin laittaa tolleen nurkkaan, eikä pääse ihan oikeuksiinsa siellä.


Kollaasi mun ja serkun parhaimmista kuvista. Hanne <3


Vasemmalla Hannelta lahjaksi saatu gargoyle-kello, ja oikealla joskus markkinoilta ostettu peikkotaulu. Ton taulun myyjä oli muistaakseni sellainen hyvännäköinen, pitkätukkainen mies, joten tuli sillon parveiltua siinä jonkin aikaa ;D


Mun rakkaitani <3


Ja lisää rakkaita.


Olkkaria eteisestä parvekkeelle. Ja kisut iltaunilla.


Olkkaria "alkovista" parvekkeelle.


Olkkaria parvekkeelta "alkoville". Uusia hankintoja on tuo sohvapöytä ja apupöytä LP-soittimen alla (Ikeasta) ja harmaat matot (Jotexilta).


Parveke. Uutta ei ole kuin tuo matto ja istuintyynyt, sekä rehut.


Nuno tuli tietysti ihmettelemään mitä mä kuvailen, ja samalla maistoi niitä rehujakin.

---------

Sitten vielä pari asiaa, jotka ei liity kämppään ollenkaan. Kävin suosituksesta tsekkaamassa sivuston Pretty.fi, joka myy kosmetiikkaa, ja niinhän siinä sitten kävi, että sieltä piti meikkejä ostaa :D Tänään tulivat postissa nekin. Alunperin etsin vaan luomiväripaletteja, joissa olis tarpeeksi monta eri väriä, ja mieluiten vielä helmiäistä. No sellainen löytyi, mutta se oli niin edullinen että tuli fiilis että "pakko ostaa jotain muutakin samoilla postareilla".

Luomiväripaletin lisäksi ostin siis tuollaista ripsiin laitettavaa glitterityyppistä juttua (jota en kyllä oikeen tajunnut kun sain sen, se ei siis ollut ns. glittermascaraa), Nyxin tuuheuttavan ripsivärin, eyelinerin ja peitevoiteen. Tänään ehdin testata vain ripsaria ja eyelineria. Ripsari ei mielestäni tuuheuttanut sen enempää kuin muutkaan "tuuheuttavat" ripsivärit, ja ripset tarttuivat toisiinsa kiinni kun esim. aivastin pari tuntia laiton jälkeen (o.O). Eyeliner on sellainen tussimainen, ja mä olen tottunut käyttämään sivellinpäistä, mutta onnistui tuollakin ihan hyvin, ja on pysynyt hyvänä koko päivän.

Ja sitten. Mulla on yleensä aina paljon kamaa mukana kun lähden ulos, johonkin. Eli mun laukku on suht iso. Ei mikään jättimäinen, mutta ei mikään siro käsveskakaan. Mulla on ongelmana "vittu kun täältä ei koskaan löydä mitään" -syndrooma laukkujen kanssa. Nyt tuli ainakin ratkaisu kotiavainten löytämiseen, ja niihin käsiksi pääsemiseen. Onhan ne ennenkin siellä jossain pohjalla kilissyt, mutta tää on ollut kyllä pelastus.


Astetta isompi avaimenperä Backstreetilta! On ihan tuhottoman söpö, ja melkein mun kämmenen kokoinen, joten tähän osuu kyllä käsi aika varmasti kun sitä laukkua kaivelee. Toisaalta juuri tämän takia se kännykkäkorukin olis hyödyllinen.