Ensinnäkin, koitapa ottaa tavaroista valokuvia kun kaksi uteliasta kissaa haluavat välttämättä päästä haistelemaan uusia vaatteita. Ja kun toista nostaa vaatteen päältä pois, toinen on leikkimässä selän takana kaulakorun kanssa. Älkää siis välittäkö kuvien huonosta laadusta ja asettelussa, räpsäsin ne vaan mahdollisimman nopeasti ennen kuin kamat oisivat pilalla :D

Aamulla heti herättyäni olin innoissani kun rahaa oli tullut tilille, ja kävin eBaysta ostamassa korsetin ja punaisia aitohius-klipsilisäkkeitä. Kaching, kaching! sinne meni 80€. Laitan niistä kuvat vaikka sitten kun mulle saapuvat. Korsetista en edes tiedä onko se mulle sopiva, ensimmäistä kertaa tilaan tuollasen UK-valmiskokoisen vaatteen.

Oli tarkoitus käydä sitten nyt päivällä kiertelemässä useampiakin kauppoja, mutta rehellisesti sanottuna en enää näiden jälkeen uskaltanut käydä missään -.-

Glitterissä olis ollut vaikka mitä kivaa, mutta se oli mun viimeinen kauppa, enkä raaskinut sieltä sitten kerralla niin paljon ostaa. Vierastan vähän noita choker-tyylisiä kaulakoruja, koska mulla on lyhyt ja paksu kaula, ei sellainen elegantti kauriinkaula :D Joten ei ehkä näytä mun kaulassa niin hienolta kuin sen kuuluisi. Mutta ostinpa silti :)
- höyhen-korvakorut 7€
- pitsinen choker-kaulakoru 14€
- hiuslenksuja 1€

Anttilasta menin tarkoituksella hakemaan tuota satiiniunelmaa, paitulia, yöpaitaa, miksi sitä sitten haluaakin kutsua. Näiden lisäksi ostin myös hiusten vaalennusaineen että pääsen taas värjäilemään juurikasvua. Lisäksi mä olen äärettömän laiska ja huono hoitamaan kamalakuntoisia hiuksiani, mutta koitan nyt pikkuhiljaa panostaa siihen. Mukaan tarttui myös kampa ja aitoharjashiusharja, vai miksikä sitä sanotaan... Mutta se tekee hiukset huomattavasti pehmeämmiksi ja silkkisemmiksi kuin normiharja.
- satiiniyöpaita 14,95€
- Sally Hansen musta kimallekynsilakka 12,50€ (kallis, mutta melko iso pullo, joten riittänee aika useaan lakkauskertaan)
- Rimmel violetti kynsilakka 5,19€

H&M:ltä kävin katsomassa josko olis jotain kivoja ja halpoja rytkyjä, mutta ei sieltä kummempia löytynyt. Tyhjin käsin en sieltäkään kuitenkaan poistunut.
- musta perustoppi 6,95€
- musta neuletakki 19,95€

Aika mustavoittoista :D Noita höyhenkorviksia olis ollut punaisiakin, mutta aloin funtsimaan ettei ne näkyisi mun punaisen pehkon alta mihinkään, joten otin mustat. Näihin kaikkiin meni siis yhteensä joku 90€, ja Ellokselta ja Halensilta on vielä tulossa jotain... mitä lie tilasinkaan. Ellokselta ainkin jotain neuletakkeja edullisesti. No, niitä voi onneksi maksaa osissakin jos alkaa tuntumaan siltä. Vannoin, että tämän shoppailurumban jälkeen en tänä vuonna osta itselleni enää mitään. Eri asia on sitten jos löydän jollekin joululahjaksi jotain. Sen tosin sallin itselleni, että jos se eBaysta tuleva korsetti on sopiva, niin saan tilata toisenkin korsetin (en pääse vieläkään yli siitä, että ne on niin hiton halpoja, huhhuh. Täysluutettu kokokorsetti postareiden kanssa oli 45€, vyötärökorsetti sitten vielä edullisempi!), ja jos bongaamiani kenkiä tulee lisää (mustat oli tällä hetkellä loppu) ennen joulua, niin ne saan tilata. Kaikki muu on nyt pannassa, enkä edes käy vilkaisemassa mitään nettikauppoja, ettei tule uusia houkutuksia. Se on loppu nyt.
Myönnän, nyt tuli pienet morkkikset :S

Edit: Pah, ei ollu sopiva tuo yöpaita -.- Taas on tissit tiellä eikä se paita vaan pidä niitä ruodussa. No, onneksi ei ollut kallis.