Biltemasta tuli tänään uusi astiasto, pikkupaketti akryylivärejä sekä se musta wc-istuin :D Kuvasin nyt vaan tuon astiaston, pytynkansi näkyy sitten kun saan kokonaisuudessaan tehtyä sen kämpän kuvapostauksen.

Eli siis 4 x normilautanen, 4 x kulho, 4 x leipälautanen ja 4 x kuppi. Ovat ulkopinnaltaan mustat ja matat, sisäpinnaltaan valkoiset ja kiiltävät :) Tosi kivannäköiset.

Tuli muuten vihdoinkin sunnuntaina nähtyä Kissamaailman foorumilta tuttua Elisaa. On monta kertaa pitänyt tavata kun oon esim. ollut käymässä Salossa, mutta ei olla saatu aikaiseksi. Myin tossa muuton yhteydessä joitakin vaatteitani Facebookissa ja Elisa osti parit niistä, kävi sunnuntaina niitä sovittamassa, ja jäivät miehensä kanssa istumaan iltaa tänne. Oli ihan huippukivaa tavata kumpainenkin, toivottavasti ens kerta tulee pian, ja voitais ottaa se kerta sitten enemmän viihteen kannalta ;)

Tällä viikolla ei oo oikeen muuta odotettavissa, kuin ehkä Ellokselta tuleva pöytälamppu, ja perjantaina meen Lohjalle Hannen luo, ja mennään katsomaan Raptoria :)