Kissakuvahaasteen aiheena on kilpailu. Meillä ei käydä näyttelyissä, joten kilpailu on lähinnä Nikkin ja Nunon keskinäistä nahistelua ja leikkiä. Sitä tapahtuu välillä useita kertoja päivässä, ja joko Nikki on hieman liian kovakourainen (ja törkeä se ainakin on) tai sitten Nuno niin drama queen, että se murisee ja sähähtelee Nikkille usein. Välillä sen öliseminen kuulostaa niin inhottavalta että on pakko väliin huutamalla pistää peli hetkeksi poikki.

Yleensä Nikki menee ärsyttämään Nunoa, joka aloittaa silloin Nikkin hellän pesemisen, mutta Nikki vaan puree ja potkii. Niinpä Nuno lopulta pötkii pakoon muristen ja sähisten. Riippuen tilanteesta Nikki lähtee Nunon perään ja kämpässä alkaa sen päiväinen ralli että pois alta risut ja männynkävyt, tai sitten Nikki voitonriemuisena jää köllöttelemään Nunon paikalle esim. säkkituoliin.


^ Näissä Nikki ja Nuno ovat n. 1,5 vuoden ikäisiä, ja meneillään on ilmeisesti jonkinsortin kilpailu kumpi saa nukkua neitien lempituolilla. Tuo tuoli on todellakin yksi kissojen lempinukkumapaikoista koko kodissa, ja ovat erittäin ihmeissään jos joku vieras joskus "erehtyy" siihen istumaan ;)


^ Tämä kuva on muistaakseni aiemminkin ollut mulla Kissakuvahaasteessa, mutta sopii ihan mukavasti tähän aiheeseen. Tämä on melko perinteisen näköistä painipotkimista, ja tästä lähdettiinkin hurjaan ralliin. Tämä kuva on viime helmikuulta, kisut vajaa 2v. vanhoja.


^ Tässä kuvassa ei tapella, mutta halusin tuoda esille tilanteen, josta nykyisin usein syntyy eniten kilpailua. Muuton yhteydessä tuotiin miehen säkkituoli uuteen kämppään, ja kissat omi sen omaksi pedikseen. Nikki on niin röyhkeä, että jos se päättääkin tuossa ylläolevassa tilanteessa haluta Nunon asuttamalle tuolille, se menee kiusaamaan Nunoa, puree ja potkii kunnes Nuno väistyy ja Nikki pääsee punaiselle tuolille. Yleensä Nuno sitten menee nöyränä  tuohon säkkituolille. Sama toisin päin, eli vaikka Nuno olisi säkkituolissa, niin Nikki ajaa sen siitäkin pois ja Nuno siirtyy punaiselle tuolille. Ihan kuin tuohon isoon säkkituoliin ei molemmat mahtuisi samaan aikaan.... :P