Täytän ensi viikolla vuosia, joten synttäreitä juhlittiin pienimuotoisesti näin etukäteen. Mun synttärit osuu vähän typerästi aina juuri ennen isänpäivää, ja nytkin juhlin niitä ennemmin viikkoa aikaisemmin.

Perjantaina Hanne ja Ville tulivat tänne juhlimaan, oltiin tässä meillä ihan nelistään vaan, juotiin, musisoitiin, ja pelailtiin pleikkaria. Yöllä otettiin sitten suunnaksi naapuribaari Rockin' Hood, missä oli Maken kavereiden bändin, Deathricalin levynjulkkarikeikka + Beyond the Dream. Oli itseasiassa ensimmäinen kerta kun kuulin kumpaakaan bändeistä, ja tykkäsin kyllä molemmista. Yleisö vaan oli ehkä pienesti jäykkää, ja olin ihan suu auki kun Deathricalinkin lopettaessa aplodit oli niin vaisut, vaikka bändi on paikallinen ja varmasti suuri osa paikalla olleista tunsi bändin tyypit. No, kai se on sitten joku salolainen mentaliteetti, vähän niinku Lohjallakin :P Ite keskityin lähinnä valokuvien ottamiseen, ja niistä loppujen lopuksi olikin aika moni julkaisukelpoisia.

» KUVAT - Beyond the Dream
» KUVAT - Deathrical

Oma viinapää taas kiukutteli, enkä ollut koko iltana niin humalassa kuin oisin toivonut. Ois ollut ihan kiva riehua tuolla, mutta eihän sitä niin selvänä kehdannut :P Viikon sisällä kolme ryyppypäivää, enemmän kuin mulla ehkä viimeseen kahteen kuukauteen yhteensä. Voi tietty siitäkin johtua se laimea humala.

No enivei, keikoista tykkäsin kyllä ja musasta, mutta meillä ei ollut käteistä mukana kuin pääsylippujen verran, joten jäi levyt ostamatta :/ Vähän kyllä harmitti kun ei olis maksanut kuin 5€ kummankin bändin levyt ja sinne sitten jäivät... Lähdettiin baarista aika pian keikan jälkeen kun alkoi vähän ramasemaan eikä ainakaan mulle enää se siiderikään maistunut kun alkoi se vähäinenkin humala laskemaan. Käytiin sitten hakemassa pizzat ja kebabit ja tultiin kotiin syömään. Siitä sitten nukkumaan.
Aamulla herättiin puolilta päivin ja laitettiin krapulasafkat uuniin. Hanne laittoi ton Profane Omen -DVD:n pyörimään, jonka jälkeen jumitettiin pari tuntia Marienhofin parissa x) Hanne ja Ville lähti siinä neljän jälkeen, ja loppuilta olikin lähinnä jumitusta. Kiva perjantai-ilta oli kyllä, kiitosta vaan taas :)

Tänään kestitsin sitten mutsin ja Reiskan, ja mummun ja vaarin, kiva että tulivat käymään :)

Nikki oli heti tutkimassa lahjoja:
- uusi kerroskattila hajonneen tilalle (jee, riisipuuroa!)
- puuvillasatiinilakana <3
- äidin kutomat pääkallovillasukat ja pipo, joka on ovelasti tuon kattilan päällä
- skumppaa ja Red Catia
- lisäksi rahaa, pari pakettia kahvia, suklaata ja keksejä

Taitaa vielä tääkin ilta mennä lähinnä kokkaillessa ja jumittaessa, ensi viikolla täytyis käydä työkkärissä jutskailemassa, saa nähdä mitä sielläkin sitten käy.