Mun synttärit alkoi vaihteeksi aivan järjettömällä metelillä, joka tuli tietysti tuosta yläpuolella tehtävästä ullakkoremontista. Voi helvetti että meni hermo. Kahdeksasta kymmeneen nukuin tosi katkonaisesti ja lopulta nousin ylös kovaäänisen nakutuksen saattelemana. Kissatkin oli ihan säikkyjä siitä mökästä.

Päivä meni oikeastaan Makelle synttäri- ja joululahjoja miettiessä. Ajattelin tänä vuonna hommata lahjat vain Makelle ja Hannelle, ja jos suinkin jotain keksin äidille, niin sille myös. Keski-ikäisille ihmisille on ihan hiton vaikea keksiä mitään lahjoja, kun niillä on jo kaikkea. Ja ainakaan mun vanhemmista ei oikein ota selvää mistä ne erityisesti tykkäisi. Itsetehtyhän olisi parasta, mutta en mä koe osaavani tehdä oikein mitään. No, tässä on aikaa vielä miettiä. Oisko jollain antaa vinkkejä?
Sen verran uskallan paljastaa, että Makelle ostin uudet maastohousut Salaisesta Agentista. Kysyin siltä haluaisiko se moiset, ja mittasin sen vyötärönkin, ja täytyyhän sen testata ne päällekin ennen kuin ne pistetään pakettiin. Eli sen se siis tietää, mutta niitä muita en uskalla vielä paljastaa jos tuo jostain ihme syystä eksyy mun blogiin x) Yhden ostan vielä kunhan saan lisää rahaa.

Itselleni ostin vihdoinkin uuden kameran. Oon jo kauan halunnut uutta kameraa, varmaan vuoden verran, mutta en oo raaskinut ostaa. Nyt päätin että ostan Canon PowerShot SX210 IS:n osamaksulla NetAnttilasta. Hieman tuo hinta kirpaisee, mutta toivon että tuo kamera täyttää mun kuvaustarpeeni paremmin kuin vanha Sonyn kamera, joka on jo hieman kolhuilla ja imaissut sisäänsä erinäisiä alkoholijuomia... :P Tuossa Canonissa eniten ostopäätökseen vaikuttivat superzoom, käsisäädöt ja digic4-prosessori, josta toivon olevan apua etenkin noiden hämärien klubikeikkojen kuvauksessa. Toivottavasti toimii :)
Morkkis tuhlailusta tulee varmasti jossain vaiheessa, mutta tulkoon.

Sain eilen illalla sitä glögiäkin. Heti kun lunta satoi tuli hirmuinen joulufiilis, hyvä etten joululauluja kuunnellut :D Mutta teki mieli ihan pienesti koristella täällä, ja kävin kellarista hakemassa joulukoristeet. Tarkoitus oli laittaa vaan jouluvalot lasimaljakkoon, mutta ne penteleet ei toimineet :/ Make oli just ehtinyt lähteä kavereidensa luo, ja masentuneena laitoin sille viestiä että "ei ne toimi :( voitko käydä Prismasta kattomassa mitä siellä on? siirrän sulle rahaa." x) Kiltti mies kun on, se kävi Prismassa tarkastamassa jouluvalotilanteen, ja osti uudet valot, yay :) Pääsin siis sittenkin jo eilen laittamaan ne maljakkoon. Tällä kertaa laitoin mukaan valkoisia joulupalloja ja mustasta joulukuusennauhasta leikkasin about pallojen kokoisia pätkiä sekaan. Antaa ne jonkin verran lisää ilmettä asetelmalle, vaikka joku muun muotoinen kulho olisi varmasti hienompi.
En halunnut vielä ihan kovin jouluista laittaa, joten tuon lisäksi laitoin vain pöytäkynttilöiden kavereiksi pari jouluista lumiukkoa.

En yleensä sytytä noita kynttilöitä kissojen takia, joten ne oli palamassa ihan vaan jotta saisin tunnelmallisemman kuvan ;) Ei Nikki ja Nuno niin tyhmiä ole että nenänsä tuossa polttaisi, eikä ne kovin lähelle kynttilöitä mene, haistelevat vaan vähän matkan päästä. Ennemminkin pelkään että häntä heilahtaa liekkiin kun kissa on kääntymässä tms., joten varmuuden vuoksi pidän ne yleensä sammuksissa.

Oli tarkoitus mennä synttäreiden kunniaksi katsomaan paljon kehuttu Napapiirin sankarit, mutta pihiydyin näiden ostosten jälkeen ja päätettiin että vuokrataan se sitten vaan. Sekin.