...kääntyi ikäänkuin vahingossa ostosreissuksi. Paketti oli tullut Euromarketin pakettipisteeseen ja kävin sen sieltä noutamassa ensin. Luulin että sieltä tulisi uudet tyynynpäälliset jotka tilasin jo syyskuussa, mutta toimitusaika oli vasta marraskuussa. No ei, paketti oli iso ja Halensilta :D En edes muistanut mitä olin tilannut!
No, osa oli onneksi huonosti istuvia ja liian pieniä, joten noin puolet menee palautukseen.

Seuraavaksi kävin työkkärissä lätisemässä työllistymissuunnitelmastani, ja lupasin lähetellä vapaamuotoisia työhakemuksia eri liikkeisiin. Työkkärin täti oli sama kuin viimeksikin, ja muistikin että viimeksi sovittiin vaan että laittelen uudessa kodissa verhot paikalleen :D Oli tosi ymmärtäväinen täti ja hirmu mukava, mikä ei tunnu olevan ihan itsestäänselvyys tuollaisissakaan paikoissa.

Sieltä ulostautuessani totesin, ettei lumimyrsky ollut vielä kovin pahannäköinen, että käynpä ostamassa H&M:stä sen yöpaidan, joka mulla viimeksi oli jo kädessä, mutta kävin laittamassa takaisin paikoilleen koska mulla oli se satiinipaituli jo. No sehän osoittautui huonosti istuvaksi, joten oli pakko käydä hakemassa tuo HenkkaMaukan paita. Itseasiassa mulla on ehkä reilu vuosi sitten ollut täsmälleen samanlainen, mutta Nikki söi sen olkaimet -.- Nikki on syönyt monesta muustakin mun topista olkaimet, joten siksi ostin samalla visiitillä toisenkin mustan perustopin. Se on hieman pidemmän ja kapeamman mallinen, ja ohuempiolkaiminen kuin se edellinen minkä sieltä ostin. H&M:stä kiirehdin kirjaston kautta äkkiä kotiin kovenevalta lumipyryltä ja enemmiltä houkutuksilta turvaan.

Halensilta tuollainen pitkä paita/tunika, jossa tuollaisia mustia paljettiniittejä. Värejä oli paljon erilaisia mutta otin tutun ja turvallisen kokomustan. On tosi miellyttävän tuntuista kangasta ja tosiaan laskeutuu kivasti. Hintaa tällä oli naurettavat 5,95€. Katso Halensin kuva.

 

H&M:ltä tosi yksinkertainen musta yöpaita. Rinnassa melko pieni ja huomaamaton rypytys sekä pieni rusetti, ja pääntiessä pitsireuna. Muuten mukavan pehmeää ja joustavaa kangasta. Tällä hintaa oli n. 14,90€.

 

Halensilta musta niskalenkkimekko, joka yltää mua noin puoleen reiteen, hieman polven yläpuolelle. Kangas on tosi pehmeää ja hyvin laskeutuvaa, alapuolelta mustaa, mutta päälipuolelta tuollaista hieman kimaltavaa, ei kuitenkaan glitteriä joka tarttuu joka paikkaan tai wetlookia. Rintojen kohdalla ja pääntiessä paljettinauhat. Rintsikat täytyy tämän kanssa ehkä jättää kotiin, sillä tuo pääntie on niin avara että näyttää ehkä rumalta jos rintsikat siitä näkyy. Hintaa tällä oli 31,95€. Katso Halensin kuva.
Ja sitten H&M:ltä se perustoppi, sillä hintaa oli 4,95€.

Nyt on tullut osteltua niitä juhlavampiakin mustia toppeja, joiden puuttumista valittelin kesällä kavereiden häiden alla. Ongelma on nyt vaan se, että kaikki niistä ovat pidempimallisia tai tunikoita, joita ei oikeen hameiden kanssa voi käyttää. No, sitä voipi murehtia sitten taas joskus kun tarvitsee...
Noi kuvat näyttävät varmaan vähän tylsiltä, pitäisköhän opetella käyttämään paidoissa jotain värejäkin :D Hui.

Nyt alkoi tehdä mieli glögiä, mutta ei meillä oo, eikä jaksa varmaan hakeakaan :/
Kokeilen kahvia.