Ihan alkuun varoitus, että postaus sisältää paljon kuvia ja melko vähän tekstiä.
Tänään tuli vihdoin paketti Zooplussalta. Olikin kissojen ruuat jo loppu, ja odotin myös tilaamaani suloista kissanpetiä :)

Itse laatikko oli paremmin pakattu kuin varmasti koskaan aiemmin, tai sitten vaan paremmin käsitelty. Mun tilaukseni tuli kahdessa eri paketissa, mikä oli täysin järjetöntä kun tässä olis vielä ollut tilaa, ja toisessa paketissa oli vain onkilelu ja pieni pussi herkkunappuloita. Mutta se toinenkin laatikko oli todella priimakunnossa. Peukut siis sille :)

Tilattiin sekä vanhoja hyväksihavaittuja ruokia että muutama uusi makukokeilu. Nuo Bozita-tetrat pitäisi olla käytännössä kuin Mjau-kissanruuat, joten uskalsin niitäkin ottaa kahta eri makua. Bozitan lisäksi Miamorin pussihyytelöitä, Portan tonnikalaa + naudanlihaa ja aloeta, sekä Almo Naturen tonnikala+kana+juusto ja vasikka. Veikkaan kyllä että aika nopeasti saa olla taas ostamassa lisää ruokaa. Oikean puoleisessa kuvassa on vielä Orijenin 2,5kg kuivaruokasäkki, Dreamies- ja Topinis-herkkunappuloita, kissojen joulukalenteri ;) ja höyhen-onkilelu, jossa on aitoja sulkia ja se suhisee ja rapisee aidon kuuloisesti.

Joulukalenterista saatiin nyt kertaheitolla avata kaksi luukkua, joista molemmista tuli pieni pussukka, jossa oli kolme kuution muotoista namia, eilisessä kanan ja tämänpäiväisessä riistan makuisia.
Hyvä kun sain onkilelun muoveista otettua kun Nuno oli jo sen kimpussa. Touhu alkoi oikeasti olla jo vähän vaarallista kun se oli niin järjettömän innoissaan siitä, sain mäkin siinä välissä osumaa. Lelun sulat oli aika heppoisesti kiinnitetty ja lelu levisi käsiin jo ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Sulat täytyy jossain välissä koittaa liimata paikoilleen, mutta toistaiseksi laitoin lelun laatikoon turvaan. Muuten ei olis tarvinnutkaan, mutta ongessa oleva naru oli niin ohut, että nämä söis sen heti. Lelusta oli kuitenkin jäänyt lattialle lojumaan yksi sulka, ja sehän oli vähintäänkin yhtä kiva kuin varsinainen lelu :) Kameran hokasin kuitenkin ottaa esille vasta kun Nikkikin älysi kuinka kiinnostava sulka oli.

(Piti lisätä tähän video Nikkin leikkimisestä, mutta kameran videoasetukset taisi olla aika suurella resoluutiolla, joten videon lataaminen Youtubeen kestää vielä tunnin :DD Lisään sen tähän jos se nyt suvaitsee itsensä sinne ladata...)

Tuosta oli kyllä iloa moneksi tunniksi!
Sitten se kissanpeti. Se oli taas todella pienen näköinen ja pelkäsin ettei nämä neidit suostu siellä nukkumaan. Nämä kun usein nukkuvat ihan pitkin pituuttaan eikä välttämättä sievästi kerällä. En keksinyt minne sen laittaisin, joten laitoin sen säkkituolin päälle. Todistettavasti molemmat kissat on jo uudessa pedissään nukkuneet hyvillä mielin (itseasiassa vuorotellen koko illan), joten ei onneksi ollutkaan turha ostos :) Ja onhan se niin söpö!

Sitten tuli Nikki ja hääti Nunon pois..

.

Oon tässä harmitellut kun mulla ei ole mielestäni tarpeeksi joulukoristeita, joten käytiin vielä tänään Prismasta etsimässä jotain sopivaa härpäkettä, ja niitä löytyikin nyt sen verran että enempää ei enää tarvitakaan. Joulukuusta ei kylläkään ostettu :)

Tulilatva ja joulukaktus on likimain ainoita joulukukkia mitkä ei ole myrkyllisiä, joten tulilatva ja punainen ruukku lähti mukaan Kodin Terrasta. Ja olkipukki on pakko olla, ja Make valitsi tuon keskikokoisen Prismasta. Tarjoustaosta löytyi vielä tuollainen punaraidallinen kaitaliina, en tiedä mihin ihmeeseen oon muuton yhteydessä änkenyt mun vanhan punaisen kaitaliinan.

Halusin glögilasit, mutta lähdin hakemaan vähän jouluisempia mitkä näin Prisman mainoksessa. No niitä ei tietenkään voinut löytyä, vaan ainoat kuumajuomalasit mitkä kelpuutin, olivat tuollaiset tuossa vasemmalla (paketissa oli 2 lasia, 4,95€). Kaupassa olin vielä ihan myrtsi kun en saanut mitä halusin ja noi oli ihan tyhmät, mutta eipä ne kotona enää olleetkaan :) Nuo sekoituslusikat tuli mukana, ja hei, kuinka kätsää, ne on samalla pillit! Ei tarvii tota lusikkaa ottaa pois tieltä kun hörppää, kun voi imeä pillilläkin :P Ei noi nyt kovin suloiset ja jouluiset ole, mutta ehkä vähän monikäyttöisemmät kuin kovin jouluisen glögilasit.
Sitten tossa oikealla on tosi huono kuva led-kyntteliköstä mikä ostettiin. Ei ollut niitäkään enää sellaisi minkä oisin halunnut, ja tämä oli kalliimpikin (19,90€), mutta ehkä loppujen lopuksi vähän erikoisempi kuin se mitä etsin.

Kodin Terrasta ostin myös kuukahtaneiden ja mädäntyneiden syyskukkien tilalle kolme pientä sypressiä. Luulin että ruukussa olleet matalat "reunakasvit" olisivat vielä olleet ihan hengissä, ja siksi ostin noita vaan kolme. Kotona huomasin että ihan mädät nekin oli, joten piti vähän tuota ruukkua täyttää joulupalloilla :D

Että nyt on sitten jouluisempaa ja kissoilla mukavaa.
Lopuksi vielä hiano kuva eiliseltä :)