Käytiin tänään Maken kanssa tuossa Maskussa koeistumassa sohvia. Muutama satanen pitäis vielä saada jostain säästettyä, jotta saatais sieltä hyvä sohva. Sieltä mentiin Mustiin ja Mirriin katsomaan raapimapuutarjontaa, joka oli aika surkea. Joko vääränlaisia tai liian kalliita. Ostin sieltä lopulta kissoille vain kolme uutta lelua. Siellä olis kyllä ollut alessa sellaisia ihania pikkukoirille tarkoitettuja tonttupukuja, mutta todettiin, että niiden pukeminen näille neideille olis liian vaikeaa :/ Ne olis kyllä ollut niin suloset... x)

Sieltä mentiin Sotkaan ja ostettiin yksi cd-torni lisää, ja niinpä Make sai laitettua omiakin dvd:itä esille, ja vaatehuoneeseen saatiin lisää tilaa. Yksi torni vielä tarvittais, muttei raaskittu ostaa sitä samantien, ovat sen verran hintavia kuitenkin.
Matkalla kotiin pysähdyttiin tuossa Radiokirppiksen kohdalla. Tein historiaa, ja löysin kuin löysinkin kirppikseltä jotain järkevää - kengät! Sellaiset mustat pitsiballerinat kokoa 41. Kävi vielä koonkin kanssa tuuri, ja otin ne mukaan vaikken ollutkaan ihan varma mahtuisiko ne mulle. Vähän ovat ehkä ahtaat kävellä, mä kun oon tottunut niin väljiin kenkiin. Mutta ne maksoivat vaan 2,50€, joten eipä siinä olisi paljon hävinnyt vaikkei olisikaan olleet sopivat. Katotaan sitten kesällä miten totun kävelemään niillä.

Niin ja sitten eBaysta ostamani kahdet nappikorvikset (sienet ja leppäkertut) ovat nyt molemmat tulleet. Molemmissa on kylläkin se vika, että se tappi on liian pitkä, ja painaa ikävästi nukkuessa. Eli niitä ei voi kokopäiväisesti pitää, vaan täytyy ottaa yöksi pois. Muuten on kyllä ihanat :)

Oon jo jonkin aikaa halunnut tosiaan kissoille uutta raapimapuuta makkariin, sellaista ihan pientä vaan, missä voisi oleskella ja nukkua. Pienetkin raapimapuut on kuitenkin aika kalliita, suunnilleen alkaen 60€. En sitten raaskinut ostaa, eikä Mustissa ja Mirrissäkään ollut mitään puita alennettu, joten menin taas Zooplussan sivuille. Olin jo aiemmin katsellut sieltä yhtä raapimistynnyriä, joka nyt olikin alennettu kympillä. Ei siis kovin paljon, mutta 39,90€ näytti jo paremmalta kuin 49,90€ ;) Oli aivan pakko tilata se, koska jos oon katsellut sitä jo pari kuukautta sitten, eikä ole tullut vastaan sen voittanutta, niin ei varmaan tule vastaisuudessakaan. Tuo on juuri sellainen sopivan pieni ja kompakti meidän makkariin. Ja nätti, värit mun makuuni :) Ja myös Make puolsi tuota, tottakai kysyin senkin mielipiteen asiaan :)
http://www.zooplus.fi/shop/kissat/raapimispuut/pienet/raapimistynnyrit/142354
Sen verran fiksu olin, että tilasin .fi-puolelta, koska sillä puolella tuo hinta riittää ilmaiseen toimitukseen. .com-puolella hintaraja onkin tuplasti enemmän.
Sitten ei kissoille vähään aikaan tipu mitään ylimääräistä, meidän kämppään ei edes mahtuisi enää mitään :D

Tässä vielä muutama kuva Avuliaista Aatuista kun kasattiin tuo cd-torni. Siis huonekalujen kasaaminenhan on ihan parasta puuhaa.