Plääh. Koitin tällä viikolla käydä kävelyllä joka toinen päivä. Maanantaina sain tehtyä n. 4km lenkin, ja keskiviikkona lenkin pituudeksi tuli vajaa 6km. Makehan mut täällä lenkitti, kun en mä mitään lenkkipolkuja tai -reittejä täällä tiedä. Keskiviikon kiepsahduksesta tuli vähän turhan pitkä, varsinkin kun loppua kohden mun reidet oli niin syväjäässä, että hyvä kun suostuivat liikkumaankaan. Päätin siis, että seuraavasta lenkistä tulee lyhyempi, jotta mielenkiinto pysyis yllä.
Sitten tulikin loppiainen, jollon olis ollut ehkä ihan kiva käydä lenkillä, mutta edellispäivän lenkki tuntui vielä jaloissa, joten jäätiin laiskottelemaan kotiin. Perjantaina oli kauppapäivä, ja sillon olikin ihan karmaiseva keli. Lämpötilat oli melkein plussan puolella ja inhottavaa, märkää ja painavaa lunta tuiskutti, ja tietkin oli paskassa kunnossa. Sanoin Makelle että tuonne en kyllä lähe kun ei oo pakko edes lenkittää koiraa (kun sitä ei ole). Koko viikonloppu onkin ollut tätä ällöä suojasäätä, ja se ihana pakkaslumi on muuttunut sellaseksi loskapaskaksi, että taidan pysytellä sisätiloissa niin kauan kunnes lunta tulee lisää! Että se mielenkiinto talvilenkkeilyä kohtaan kosahti kyllä heti alkuunsa. Nyt tunnen itteni laiskaksi paskaksi kun en oo kirjannut HeiaHeiaan treenejä neljään päivään (ja tietysti sitä enemmän vituttaa mitä enemmän kaverit siellä jumppailee!), pakko varmaan venytellä ees tänään :D

Keskiviikkoisen lenkin päätteeksi kävin postista hakemassa ne tanssilenkkarit. Olivat mulle aavistuksen liian pienet eikä Piruetissa ollut kyseistä kenkää enää kuin ½ kokoa isompia :/ Pistin kuitenkin kengät vaihtoon ja kokeillaan sitä vähän isompaa, jospa se ½ kokoakin auttais.
Mun polvet ei tykänneet tuosta yhtäkkisen lenkkeilyn alottamisesta, ja näinä lepopäivinä niitä on alkanut särkeä ihan sairaasti. Asiaa ei helpota yhtään se, että sitä tulee yöt nukuttua jalat enemmän tai vähemmän koukussa. On siis polvet vähän huonona, ja lisäksi tän läppärin kanssa sohvalla nyhjäämisestä on myös niska ja hartiat jumissa, ja ilmeisesti oon taas tuon käsivarren päällä nukkunut jotenkin ilkeesti, koska sitäkin alkaa tietyissä asennoissa särkeä... Niinpä tilasin Hyvinvoinnin tavaratalosta laskulla luontaistuotteita. Olishan ne toki voinut käydä ihan itse luontaistuotekaupasta ostamassa, mutta kun mulla ei ole tällä hetkellä rahaa, niin lasku oli ihan hyvä vaihtoehto. Ostoskoriin tipahti nivelten hyvinvointiin tarkoitettuja kapseleita, Frantsilan yrttitippoja ihon ja yleiskunnon kohentamiseen, Lohikäärmesalvaa ja Tiikeribalsamia, joiden toivon auttavan satunnaisiin niska-hartiaseudun lihasjumeihin.

Tämän päivän treenit on toistaiseksi rajoittuneet kahvin keittämiseen, satunnaisiin sohvalta nousuihin sekä mustikkapiirakan leipomiseen. Olispa kiva kun olis jotakin kivoja reseptejä akuuttiin ja pieneen makeannälkään. Onhan niitä kaikenlaisia keksejä mitä voi leipoa, mutta mä en niistä niin perusta. Joku helppo, sekoitettava mössö olis hyvä. Ehkä alan tekemään sellaisia sekoitettavia mini-"mustikkapiirakoita", tuliskohan siitä mitään. Jos korvaa murotaikinan vaikkapa kaurahiutaleilla, sekaan vähän marjoja ja pari lusikallista vaniljarahkaa. Eikös se nyt olis melkein sama... ja terveellisempikin jos ton murotaikinan korvaa :P Täytyy joskus kokeilla.

Ens viikolla käyn hakemassa sinne jumppasalille sen kymppikortin, niin saan vihdoin alotettua niitä jumppiakin. Kaipa noi polvetkin siitä rauhottuu kun liikunnan säännöllistää ja monipuolistaa, ja heittelee naamaansa niitä kapseleita :P