Rekisteröidyin eilen HeiaHeiaan, joka on ns. treenipäiväkirja netissä. Selasin innoissani sivuja ja teki jo eilen illalla mieli lähteä vaikkapa vaan lenkille, jotta saisin profiiliini jotain kirjattavaa :D Make ei kuitenkaan jaksanut lähteä mun seuraksi ja ehdotti josko käytäisi lenkillä vasta tänään. Kuitenkin treeniasioista innostuneena tilasin Piruetista tanssilenkkarit. Aiemmin mulla on ollut käytössä vaan sisäpelikengät, mutta ne on noihin tanssillisiin jumppiin ihan liian jäykät. Toivottavasti noilla uusilla on sitten mukavampi tanssahdella :) Harmitti kyllä vähän, kun joku pari tuntia mun tilauksen jälkeen oli sähköpostiin tullut CityDealilta maili "50€:n lahjakortti Piruetin nettikauppaan vain 25€:lla, säästät 50%!" -.- Voi vittu. Miten noin voi edes käydä? Toi oli vielä ihkaensimmäinen kerta kun ikinä edes kävin Piruetin sivuilla. Olis tuo 50% alennus tullut ihan tarpeeseen...
Kunhan rahaa tulee taas lisää, niin ajattelin käydä tuossa läheisellä kuntosalilla hakemassa ryhmäliikunnan kymppikortin. Siellä on mm. Zumbaa, BodyJamia ja BodyBalancea, joissa ajattelin alkaa käymään. Samalla kortilla saa käydä siellä kuntosalillakin, mutta mä en ole koskaan oikein tykännyt kuntosalitreenaamisesta, mulla tulee siellä helposti löysäiltyä.
Tilasin lisäksi Halensilta uudet urheilurintsikat ja maiharitakin. Tuo takki ei varmaan kovin lämmin ehkä ole, mutta halusin nyt kuitenkin kokeeksi sen tilata ja katsoa millainen se on. Ellokselta olis tarkoitus vielä tilata uudet treenivaatteet, mutta odottelen ensin vastausta yhteen kysymykseeni. En mä oikeastaan tarvis uusia treenivaatteita, mutta on sitten kiva mennä jumppaan kun on uudet vaatteetkin ;D

Niin ja eilen ostettiin myös uusi sohva niillä joululahjarahoilla. Alunperin oli tarkoitus etsiä Maskusta meille sopiva sohva, mutta käytiin vielä kuitenkin Askossa ja Sotkassakin katsomassa. Askossa olis ollut aivan ihana tummanharmaa näytekappalesohva vain 700€ (normihinta reippaasti yli tonnin), mutta se oli valitettavasti meidän huusholliin ihan liian iso :/ Sotkasta sitten löytyi sopiva sohva, puolisen metriä leveämpi kuin tämä vanha, divaaniosalla, ja on sen verran syvempi, että siinä on tosi mukava istua ja löhötä, varsinkin löhötä :D Vuodesohva oli ensin tarkoitus ostaa vieraita ajatellen, mutta niissä ei koskaan ole niin mukava istua. Niinpä ajateltiin ihan vaan itseämme ja ostettiin vuodesohvan sijaan löhösohva, ja yövieraat saa toistaiseksi edelleen nukkua lattialla :P Sori. Tämä Dino XL tulee siis meille. Ei kyllä saatu sitä tuohon 599€ hintaan, koska me valittiin toinen kangas. Myyjän kanssa yhteistuumin päädyttiin tummanruskeaan, hieman tasaisempaan ja pehmeämpään kankaaseen, mitä toivottavasti Nuno ei saa niin helposti rikki. Voi olla että päädytään vielä samaan ratkaisuun kuin äiti, ja päällystetään käsinojat lakanoilla :P Viime viikolla Sotkasta sai kaikista normaalihintaisista tuotteista 20% alennusta, joten ei menty kuin nipin napin yli budjetin.
Ollaan molemmat tyytyväisiä ostokseen. Tällä erää maksettiin vain käsiraha, jotta tilille jää pariksi viikoksi rahaa myös elämiseen, ja seuraavista korvausrahoista täytyy sitten 200€ laittaa vielä sohvaan.

Tänään sitten käytiin Maken kanssa parin tunnin lenkillä, ja samalla reissulla käytiin shoppailemassa Havenilla Marissan itse omin kätösin tehtyjä rannekoruja, Mustissa ja Mirrissä, postissa ja ruokakaupassa. Aamulla posti toi mun uudet sukkahousut, jotka ostin eBaysta ja maksoinkin jo joskus joulukuun alussa. Vissiin kuljetuksissa ollut vähän ongelmia kun vasta nyt tuli... Postista taas hain just ennen joulua eBaysta myöskin ostamani aivan ihanat kengät <3 Myyjänä oli Fancy Dress Footwear -niminen kauppa.

Mustia tavaroita ja vaatekappaleita on vähän hankala kuvata, mutta toivottavasti tosta nyt jotain selvää saa. Siinä näkyy ne uudet sukkiksetkin. Noissa kengissä on siis tuollaista jonkinlaista pitsiäkin, ja kenkä on siltä kohdin läpinäkyvä. Eli voisin veikata jos jalkaansa vetää pinkit sukat, niin sieltä myös kuultaa se pinkki läpi :) Täytyykin kokeilla joku päivä, voi olla aika makee tapa vaihdella väriä :P Mun läskipohkeissa nuo näyttää ihan liian siroilta, toisinsanoen ulkonäöllisesti ne ei välttämättä oikein sovi mun jalkaan, mutta ne oli sopivan kokoiset ja tosi kauniit, joten tietysti pidän ne :) Sukkikset oli vihdoinkin tarpeeksi isot reisien kohdalta, mutta vyötäröltä liian löysät ja ne valuu siis koko ajan alaspäin :( Mahdankohan mä koskaan löytää sopivankokoisia sukkahousuja...

Niin, sitten sieltä Mustista ja Mirristä ostin Nunolle seinään kiinnitettävän raapimislaudan. En siksi, että olisin halunnut, vaan siksi että oli pakko. Nuno on saanut tuon meidän kämpän yhden kulman aivan kamalan näköiseksi, kun se on raapinut siitä tapettia irti. Oon kurkkuani myöten täynnä sitä sen raapimista, ja sitä että mä joudun joka päivä kymmeniä kertoja komentamaan sitä samasta syystä, ja suihkuttamaan sitä vesipullolla. Nyt siis naulattiin sille siihen kulmaan raapimislauta, jos se vaikka raapisi sitä eikä seiniä... Katotaan vaan niin nyt se keksii sitten jonkun muun paikan mitä raapia, mutta ei tietenkään just sitä lautaa raavita! Nikki on ollut kyllä jo useamman kerran sen kimpussa jo ennen kuin se edes asennettiin :) Ruma hökötys se kyllä on, mutta jos se auttaa niin olkoon mun puolesta siinä.

Marissan tekemistä käsikoruista unohdin ottaa kuvan, kun ne on jo niin luontevasti tuossa ranteessa :D Mutta ne on tuollaiset kivat, yksinkertaiset pinkeistä, mustista ja violeteista puuhelmistä tehdyt joustavat rannekorut.

Oli hyvä mieli tosta lenkkeilystä (tietty laitoin sen heti HeiaHeiaan ;D), ja tehtiin tänään ruuaksikin vaan kanasalaattia. Siinä oli kyllä joukossa halloumia, mut ei se mitään... :) Nyt kun sais vielä käytyä niillä lenkeillä useemmin kuin kerran kahessa kuukaudessa :D