Niin, kuten mainittua, meidän piti rempan tieltä lähteä muutamaksi päiväksi evakkoon, joten otettiin sunnuntai-iltana taas kimpsut, kampsut ja kissat, ja huristettiin Lohjalle mutsin ja Reiskan kämpille. Ne on olleet Intiassa pari viikkoa, joten kämppä oli tyhjillään. Nämä kaks kiljukaulaa huusi taas koko matkan Lohjalle, mutta onneksi ne aina aika nopeesti tuolla rauhottuu, eikä esim. kuljeskele levottomana koko yötä. Kello oli sen verran paljon jo kun päästiin sinne, että koomailtiin hetken aikaa telkkarin ääressä ja mentiin nukkumaan.

Maanantaina Hanne tuli sinne ystävänpäiväkahville, me käytiin päivällä kaupassa ja otettiin sieltä mukaamme semmoiset sydämenmuotoiset hillomunkit. Pari tuntia juteltiin ja kahviteltiin, ja kun Hanne lähti kotiin me mentiin saunaan.
Tiistaina mentiin moikkaamaan mummua ja vaaria ja syötiin jauhelihakastikeöverit. Loppupäivä lueskelua, mässäilyä ja koomailua. Keskiviikkona ei mitään ihmeempiä, käytiin kävellen pikakauppareissulla, loppupäivä koomailua :D Eilen Make soitti tänne päin sille rakennusmestarille, ja olivat kuulemma lähes valmiita täällä, ainoastaan katto oli maalaamatta, ja sen joku tulisi tekemään huomenna, eli tänään. Olin jo kovasti eilen lähdössä takasin kotiinpäin, mutta päätettiin kuitenkin lähteä vasta tänään, niin setä saa rauhassa maalata tuon katon. Nyt ollaan siis pari tuntia oltu kotona. Matkalla kissat taas huusi, mutta vaikka täällä olikin jonkin verran meteliä melkein heti kun tultiin, niin kissatkin oli silminnähden tyytyväisiä että oltiin taas kotona.

Mutsilla on tietysti nettikin, ja ihan ookoo läppäri, vaikka muistinkin että netissä surffaaminen olis ollut sillä tosi hidasta. Mutta ei se sitten ollutkaan, joten jonkun verran surffailtiin siellä netissäkin. Suurimmaksi osaksi tuli kuitenkin päivisin nettisurffailun lisäksi luettua kirjoja, ja sitten iltapäivästä lähtien telkkaristakin alkaa tulla jo jotain mitä viitsii katsoa, siis esim. Kaunarit :D Oli siis ehkä aavistuksen tylsää, kun en esim. voinut pelailla kunnolla noita FB-pelejä, mutta sitten taas toisaalta sain vihdoin luettua loppuun sen Neil Gaimanin Tähtisumua-kirjan. Siis kyllä, myönnän olevani ihan surkea lukemaan, tossa kirjassa oli vaan reilut 200 sivua, ja mulla meni kuukauden verran että maltoin lukea sen loppuun. Lainasin Hannelta viime viikolla tuon J.R. Wardin Herätetyn rakastajan, joten lueskelen sitä nyt sitten. Siinäkin oon päässyt vissiin kymmenenteen lukuun, tai jotain x) Että sillä saralla kyllä ihan hyödyllinen evakkoreissu.

Oon vissiin joskus joulun aikaan maininnut, että Nikki ei oo mutsin luona hirveän kotonaan, ja se jättäytyy usein siellä yksin jonnekin, kun taas Nuno on varsinainen mummun ja vaarin mussukka, kehrää tyytyväisenä sohvalla niiden välissä silitettävänä x) Nyt ei tilanne ollut ihan tuollainen kun mutsi ja Reiska ei olleet kotona, mutta kyllä Nikki nytkin aika paljon oli omissa oloissaan. Mutta joka aamu Nikki tuli kymmenen aikoihin herättämään mut, ihan niinkuin kotonakin :) Siinä mielessä kissoilla on tuolla rivarissa aina kivaa, kun siellä on hyvä böörditelkkari :) Kissat voi tuntikausia kytätä ikkunasta ulos, ja nytkin siellä pörräsi paljon talitinttejä. Lisäksi mutsin kylppäri on hirveän lämmin vaikkei sauna oliskaan ollut päällä, ja eilen ja tänäänkin bongasin kissat saunan ylälauteilta makoilemasta :)

Böörditöllötin:

Saunassa:

Nyt ei taas vähään aikaan pitäisi olla mitään ohjelmaa. Uuden sohvan pitäisi tulla ens viikolla, ja sitä ootan ku kuuta nousevaa! Myös meidän pientä vauvaa olisi tarkoitus käydä jossain välissä silittelemässä. Sit on 26. päivä Turmion Kätilöt Hoodissa, ja sitten onkin mun työelämävalmennuskoulutussysteemi. Sen jälkeen pitäis remontti olla paremmalla puolella, joten siitä pikkuhiljaa sitten haetaan pikkupoika kotiin :)