Eilen tuli vaihteeksi ohjelmaa meidän iltaan, kun lähdettiin Helsinkiin päin. On the Rocksissa oli jokaviikkoiset keskiviikkojamit, joissa tällä kertaa esiintyi Bryn Jones & Friends sekä Jonna Geagea. Alunperin mun oli tarkoitus jo viime viikonloppuna mennä katsomaan Jonnaa lauantaina, kun se ensin vetäsi DOMissa Helsingissä, ja hurautti sieltä vielä Turkuun. Alunperin, siis vielä pari viikkoa sitten se Jonnan Turun keikan piti olla tässä Salon Tivolissa, mikä on melkeinpä meidän naapurissa. Olinkin ihan innoissani että jee, ei tartte ees kuluttaa rahaa matkustamiseen :D Mutta keikkapaikka sitten vaihtui Turun Apolloon, ja päätin sitten olla jaksamatta matkustaa mihinkään. Nii kerta ;)
DOMissa Jonna veti hevi- ja rokkicovereita, ja Turussa sillä oli sitten ihan oma keikka. Nämä Rocksin jamisessiot oli sitten vähän niin kuin molempia, koska Jonna esitti kolme omaa biisiään sekä niitä rokkicovereita :) Eli tavallaan sain molemmat viime viikonlopun keikat kun menin eilen :D Makekin oli sitten suostuvainen lähtemään, koska sitä kiinnosti tuo Bryn Jones. Hannekin vielä lähti messiin, ja käytiinkin Hannen luona kahvittelemassa ennen ku jatkettiin Helsinkiin asti. Oltiin ihan autolla ja selvinpäin liikkeellä, ja säästettiin aika paljon rahaa x)

Rocksissa nähtiin Marjut ja Laura, ja olipa kiva nähdä pitkästä aikaa :) Lauran oon nähnyt viimeksi silloin kun Jonnankin, mutta siitäkin on jo melkeen vuosi aikaa! Sitä en ees muista millon oon Marjutin viimeksi nähnyt... Ja tosiaan, Jonnaa oon keikalla viimeksi nähnyt viime kesän Tuskassa Warmenin keikalla vierailemassa, ja sitä ennen myöskin Warmenin keikan yhteydessä Dante'sissa viime vuoden helmikuussa. Että oli ihan mieletön fiilis nähdä kaikkia niin pitkän ajan jälkeen :)

Keikka alkoi muutamalla Brynin ja jätkien esittämällä biisillä kunnes Jonna tuli mukaan. Omista biiseistään Jonna lauloi Taasko se alkaa?, Kotimatkan sekä Taisin kulkea taksilla eilen, ja olipa hauska kuulla ne tuolleen livebändille uudelleen sovitettuna :) Rokkimeininkiä. Covereista Jonna ja Bryn vetivät mm. You Oughta Know (Alanis Morissette), Let Me Entertain You (Robbie Williams), River Deep Mountain High (Tina Turner), Ready an' Willing (Whitesnake), Wicked Game (Chris Isaac) sekä muutaman muun vielä, joita en nyt taas enää muista. Meininki oli tosi hyvä, vaikka jameissa aika vähän väkeä olikin. Wicked Game Jonnan ja Brynin duettona kuulosti tosi makoisalta :)
Keikan jälkeen käytiin kopissa röökillä, jonne Jonnakin sitten suunnisti. Siellä tuli vaihdettua muutama sananen mm. siitä Salon keikan vaihtumisesta ja Whitesnakesta, joka kaikesta päätellen on yksi Jonskan lemppariaiheista :D Juteltiin vielä Lauran ja Marjutin kanssa siinä hetki, kunnes lähettiin kotiin päin. Hirveän myöhään ei viittitty olla kun Hannella oli seuraavana päivänä aamuvuoro ja meidänkin oli Maken kanssa tietty hyvä päästä kotiin asti ennen ku jompikumpi nukahtaa :P

Kiitos muuten niin masentavan päiväni pelastamisesta :) <3

» KUVAT 

 
Jonna Geagea - Kotimatka live

 

Jonna Geagea & Bryn Jones - You Oughta Know live

 

Jonna Geagea & Bryn Jones - River Deep Mountain High live