Kissakuvahaasteen aiheena on huiska. Tämä onkin meille ihan sopiva aihe, sillä nimenomaan kaikki huiska- ja onkilelut ovat meillä se ykköshitti, joilla kaikki leikkii joko isäntäväen kanssa, keskenään tai yksinään :) Näitä leluja meillä onkin monia erilaisia, mutta kyllähän tuollainen höyhenhuiska on suosituin, ja siitä nyt nämäkin kaikki kuvat.

Nunolla on leikkiessä eniten sellainen hullunkiilto silmissä, ja se juoksisi huiskan perässä vaikka tunteja. Nemo taas on vasta vauva, joten se on senkin takia hyvin leikkisä. Ne leikkii Nunon kanssa yhdessä tuolla huiskullakin :) Nikki taas leikkii hyvin varovasti, koska jos muut kissat huomaavat sen leikkivän, ne tulevat mukaan myös, eikä Nikki silloin enää halua leikkiä. Niinpä oonkin Nikkin kanssa välillä mennyt suljettujen ovien taakse, jotta se saa rauhassa leikkiä mun ja huiskan kanssa :) Siitä se on ollut kovin innoissaan.


Nikki


Nikki ja Nemo


Nuno

On kuitenkin lelu, joka voittaa vielä tämän höyhenhuiskankin, ja se on Zooplussalta ostettu Cat Dangle Pole Bird -sulkaonki. Kissat menevät ihan sekaisin kun otan sen esille, sitä ei siis voi edes pitää esillä koko aikaa tai muuten se olisi hajalla alta aikayksikön. Video Nunosta leikkimässä tuolla lelulla löytyy täältä.