Jatketaan edellisestä postauksesta :P
Hammaslääkärissä kävin torstaina, pari reikää paikattiin ja nyt on taas suht hyvä mieli kun hammas ei tunnu epänormaalilta. Sen jälkeen käytiin vielä kaupassa, ja kauppareissulla aloin miettiä että ääääää, en mä jaksa mennä Bodypumppiin! Krääh! Olin kahden vaiheilla että mitä mä nyt teen, kun olin jo antanut julkisen lupauksen, että sinne mennään vaikka pää kainalossa x) No päästiin siinä kotiin, ja hyvä kun ehdin perseelleni istua, kun Nikki alkoi ravaamaan hiekkalaatikosta toiseen. Molemmissa se kykki kauan, mutta ulos ei tullut mitään :/ Soitin samantien eläinlääkärille, jos pääsis vielä saman päivän aikana ottamaan virtsanäytteet, pissatulehdushan sillä varmasti on, ja niinkun hiukkasen kirosin sitä täällä... Perseestähän se aina on kun lemmikki sairastaa, mutta musta tuntuu että ne osuu aina nimenomaan Nikkille, jolle on kaikkein vaikeinta syöttää mitään lääkkeitä -.-
No, päästiin parin tunnin päästä käymään lekurilla (eli bye bye Bodypump), ja sopivasti tuntia ennen lääkäriaikaa Nikki oli onnistunut itsestään puristamaan pissat ulos. Eli taas kävi niin kuin aina käy, lääkärillä Nikkin rakko oli ihan tyhjä eikä siltä saatu otettua näytettä. Aiemmin Nikki on aina jäänyt nesteytykseen lääkäriin siksi aikaa, että näytteen pystyy ottaa, mutta tämä sanoi, että oireet kuulostaa niin selkeiltä, ettei hän viitsisi kissaa rasittaa ja ottaa sitä sisään moneksi tunniksi. Niinpä Nikki sai lääkäriltä kipulääkettä ja päivän antibiootit kankkuun, ja me saatiin viidenkympin lasku ja 10 päivän antibioottikuuri. Sovittiin, että jos kuurin loputtua oireet ei ole hävinneet tai kuurin aikana ne pahenee, niin sitten kissa menee sinne vaikka koko päiväksi, mutta näytteet otetaan.
Nyt on menossa siis kuurin neljäs päivä, ja kyl on vaikeaa taas! Lauantaina Make lävi apteekista ostamassa maitohappobakteerivalmistetta Nikkille, kun sillä meni antibiooteista mahakin ihan sekaisin. Melkeinpä koko viikonloppuna se ei edes syönyt juuri mitään, ja oli suurimmaksi osaksi omissa oloissaan, mutta nyt se luojan kiitos vaikuttaa taas aika normaalilta itseltään <3 Pissavaivat on tosi inhottavia, eikä vähiten siitä syystä, että kissat on yöeläimiä, ja ovat silloin useasti aktiivisempia kuin päivällä. Eli nääkin käy paljon laatikolla yöllä, enkä mä voi aamulla millään tietää mikä tuotos on kenenkin. Kun olisi kuitenkin hyvä tarkkailla mitä sieltä Nikkistä tulee ulos :D No joo, pissa- ja kakkajutut sikseen.
 

Hanne siis tuli meille perjantaina koko viikonlopuksi. Perjantai-ilta meni lähinnä paskaa puhuessa, musiikkia kuunnellessa ja pari punkkupulloa tuhotessa. Ja kun punkku loppui, niin kaivoin kaapista vielä jonkun prosenttiglögin, ja kyl meni päähän :D Aamulla sattui vähän.
Lauantaina herättiin kuitenkin tosi aikasin, ja mentiin jo puolenpäivän jälkeen Plazan Hairlekiiniin hakemaan Hannelle värihoitsikkaa. Mä ostin samalla reissulla kuivashampoota. Iltapäivä meni aluksi vähän jumitellessa, katottiin koko Ou Nou! -sarja, ja se on kanssa vähän sellanen, että kun tarpeeksi monta jaksoa kattoo, niin on pakko alkaa dokaamaan :D Aloteltiin suht hyvissä ajoin, koska baarissa eka bändi alkoi soittaa yhentoista aikaan, ja oli tarkotus mennä sinne kuitenkin heti. Mutta siinä kävi tietysti niin kuin aina, ruvettiin bilettään täällä kotona eikä meinattu saada itteämme ulos ollenkaan :P Laitoin vielä Marissalle viestiä, että moneltakohan se Before the Dawn mahtaa alottaa, että sen kun kuitenkin näkis, niin voidaan olla ihan tyytyväisiä :D Lopulta lähdettiinkin silleen, että Apinan ulkopuolella törmättiin Marissaan, joka kertoi että bändi on varmaankin just alottelemassa. Eli tällä kertaa aikataulu osui sittenkin aika nappiin :)
Keikka oli ihan huippuhyvä, ja oli itellä ihan mieletön fiilis olla Hannen kanssa pitkästä aikaa keikalla, ja riehua ihan kunnolla :) Ja valokuvatkin onnistui aika hyvin, olin ihan innoissani, että niistä julkaisukelpoisista tuli niinkin tarkkoja vaikka ilman salamaa otin :) Yleisökin oli tällä kertaa aika hyvin messissä, ja ihmisiä oli suht paljon ihan siinä lavan edessä, ja fiiliksissä heiluttivat tukkaa tai muuten vaan heiluivat :D Kavereista tuli keikalla nähtyä Marissan lisäksi Mammi ja Jenni, ja Johanneksenkin näin, mutta se ei varmaan nähnyt mua. Kello oli kuitenkin keikan päätyttyä hirveän paljon, sehän alkoikin vasta joskus yhden aikoihin. Ei ehditty kuin hetki keikan jälkeen hengailla karaokepuolella, kun siellä meiningit loppui ja toisella puolella tuli vikat biisit, jotka sitten Mammin ja Hannen kanssa tanssittiin.
Käytiin vielä kepsut hakemassa ja tultiin kotiin. Oli hyvä ilta, vaikka ois ollut kiva tanssia baarissa kauemminkin :) Ihan ihme juttu, että se tanssilattia oli lähes täysin kuiva ja puhdas, siis siellä pystyi oikeesti pyöräytellä piruetteja, eli kengät luisti hyvin :D

» KUVAT - Before the Dawn
 

Niin ja se mun eBaysta ostama vyötärökorsettikin ehti tulla just perjantaina, eli sain sen lauantaiksi päälle baariin :) Harmi vaan ettei tullut otettua muita kuvia kuin keikalta, niin eipä oo sitä nyt tässä näyttää... Täytyy koittaa joku päivä ottaa joku kuva.
Sunnuntaina kun siivoilin täällä, niin tyhjiä viina- ja limupulloja löytyi pilvin pimein, sekä ne punkut ja glögit, ja yhteensä 7 tyhjää tupakka-askia :D Järkyttävää... Poltin siis kahden päivän aikana varmaan kuukauden edestä, mulla kun kestää askit nykysin niin kauan. Kyllä se vähän kurkussa tuntuikin. Sunnuntai menikin ihan täysin jumitukseksi, nukuttiin peräti yhteen asti, ja ennen Hannen kotiin lähtöä katottiin pari levyllistä Rölliä :) Meni koko viikonloppukin ihan roskaruuan syömiseksi, kun en jaksanut väsätä mitään terveellisempää. Perjantaina tehtiin ite pitsaa, lauantaina haettiin pitsaa kun tultiin Plazasta kotiin, baarin jälkeen ne kebabit, ja sit pyysin vielä sunnuntaina Makea hakeamaan sekä kebabia että pitsaa :D Hups... Mut nyt täytyy palata ruotuun.

Tälle viikolle ei oo suunniteltu mitään, en oo edes jumppia varannut. Tuntuu että oon vieläkin ihan poikki tosta viikonlopusta :D Oonkohan tulossa vanhaksi... Tai siis mähän vissiin olen jo. Jospa tässä nyt jotain jaksaisi tehdä, muutakin kuin vahtia jokaista Nikkin liikettä.

Kiitos taas kavereille mukavasta viikonlopusta :)