Kyllä se kesä nyt tekee tuloaan :) Niin pitkän talven jälkeen on tosi ihanaa kun lumet on sulaneet, aurinko paistaa lämpimästi ja pian alkaa vihertää! Ja itseasiassa meidän parvekkeella vihertää jo ^^ Tämä on siis se vaihe, kun uudesta vuodenajasta on vielä innostunut :D Samalla alkanee pian mun jokakesäinen valitus kuumuudesta. Eilen kun siivottiin ja aurinko paistoi olkkarin ikkunasta sisään, niin kyllä multa taisi päästä että "v*ttu täällä on kuuma!" :D Hups. Ja nyt on vasta huhtikuu. Mutta ei siinä, ulkona on hieno keli ja sopivan lämpöistäkin. Tosin täällä on ainakin tänään tuullut niin paljon, että ihan t-paitakeli ei oo ollut. Eilen kylläkin, kun käytiin äänestämässä, niin oli todellakin t-paitakeli, ja ihan kesäfiilis kun ihmiset kulki fillareilla ja teinit maleksi kaduilla :P

Mutta tosiaan, äiti pitää nyt alkuviikosta pari vapaapäivää, ja ne tulivat tänään Reiskan kanssa tänne, kun lupasin lähteä mutsin kanssa etsimään sille kevättakkia. Plazassa onkin kaikki samat vaatekaupat Anttilaa lukuunottamatta, kuin Lohjallakin, niin käytiin ensin tuossa Turuntien varressa olevissa pikkuputiikeissa, ja lopulta ensimmäisenä sovitettu takki olikin se, mihin äiti lopulta päätyi. Mä koitin silmäillä itelleni jotakin farkkutakkia tai samettijakkua tms., mutta en edelleenkään löytänyt sopivan kokoisia. Mua ei haittaisi jos esim. napit ei menisi kiinni, kunhan se olisi muuten vaan mukava päällä, mutta en mä kyllä satasta maksa farkkutakista, jollei se istu kunnolla. Mulla on tällä hetkellä yksi ihana samettijakku, joka on mulle juuri tuolla lailla liian pieni, eli ei mene kiinni (ja nappikin on johonkin hukkunut), ja se on sen verran siistissä kunnossa, että oon pitänyt sitä enemmänkin juhlajakkuna. Haluisin nyt siis about samanlaisen, minkä voisin koristella niiteillä kivaksi :D Huusinkin Huuto.netistä juuri yhden, toivottavasti ois sopiva!
Anttilasta löysin lopulta pyjaman, jonka alaosana oli shortsit, ja sellaisia oonkin vähän etsinyt. Nyt sattui sopivan kokoinen ja värinen Betty Boop -setti eteen, ja maksoi vaivaiset 14,90€. En jaksanut ottaa kuvaa, ja shortsit ovat jo mun päällä :P Äiti myös kustansi mulle sähköhammasharjan ja muutaman vaihtopään, jotta Makekin voi sitä käyttää. Lindexistä kävin vielä ostamassa kolmen setin sukkia.

Kolmisen tuntia meni kauppoja kierrellessä, ja lopulta käytiin jälleen Antoniossa syömässä, Reiska ja Make mukana. Älyttömän ähkyn jälkeen lyllerrettiin takaisin meille, ja pienen hengähdystauon jälkeen istutettiin orvokit, jotka äiti mulle toi. Kevään ekoista kukista tulee aina niin ihanan kesäinen fiilis :) Mukana oli tuollaisia musta-liloja sekä valkoisia orvokkeja. Tarkoitus on kyllä istuttaa jossain vaiheessa ne mun kylvämät kukat parvekkeelle, jos ne vaan suvaitsevat pysyä elossa! Varmaan puolet niistä on jo nuupahtaneet, ja loput siirsinkin parvekkeelle lämpimään ja valoisaan. Pitäisi vielä parin eri kukan siemenet kylvää.

Sitten tuossa viime viikon puolella napsitut koivun- ja pajunoksatkin ovat jo ihanilla, keväisillä silmuilla :)

Eipä tässä oikeen taas muuta ole tapahtunut, kissat voisi joku päivä koittaa pestä, ja kohta meidän takapihakin on siinä kunnossa, että voisi koittaa kisuja viedä sinnekin. Ne on viihtyneet nyt tosi kauan päivisin parvekkeella, ja onkin ollut kiva, että voi vihdoin pitää partsin ovea auki vaikka koko päivän, ilman että mulla sohvalla tulee kylmä :P Korkeimmista paikoista, eli hyllystä ja kiipeilypuusta vähän tapellaankin, kukaan ei oo vielä tyytynyt makoilemaan ihan vaan tuolilla. Nyt täytyy vaan vähän valvoa enemmän niiden menoa siellä, kun on noi orvokit ja ne pikkupikkutaimet siellä.

Nikkillä tosiaan oli taas virtsatietulehdus, ja eilen se sai viimeisen antibioottinsa. Se on nyt jo ihan oma itsensä, ja onkin kiva huomata, etten ollutkaan luulosairas, kun uskoin Nikkin Nemolle äksyilyn johtuvan siitä, että Nikki olisi mahdollisesti kipeä. Nyt ei Nikki taaskaan enää sähise Nemolle, päin vastoin ne leikkivät ja painivat keskenään, ja tulevat muutenkin hyvin toimeen :)