Lisää My Little Pony -juttuja niille, joita kiinnostaa :)

Mulla meni tänään joku 4-5 tuntia kun pesin nuo kaikki ponit, phuuh! Olivat aika likaisia ja sienellä sai ihan mukavasti hangattua puhtaaksi. Jouhet pesin shampoolla ja hoitoaineella, tuollaisilla ylijäämäaineilla. Sitten vähän huuhtelua ja suoristusraudalla jouhien suoristamista. Oli hiton työlästä tehdä sama noille kaikille kolmellekymmenelle ponille, mutta sain niistä niin kivan näköisiä, että se oli vaivan arvoista :) Muutamat ovat vielä vähän kellastuneen näköisiä, joten vinkkejä siihen otetaan vastaan! Mutta joistakin tuli pesun jälkeen kuin uuden näköisiä :)

Yksisarviset:


Takarivi: Milky Way, Boysenberry Pie & Beach Ball
Eturivi: Baby Moondancer, Baby Glory, Wiggles & Baby Explorer
Wigglesin jouhet laitoin lopuksi sormikiharoille.


Aika hyvin kirkastuivat nämä ipanat jo pelkällä pesulla, kun vertaa aikaisempaan! :)


Pegasukset:


Takarivi: Curly Locks, Wave Runner & Flutterbye
Eturivi: Baby Surprise & Princess Pearl / Tiffany


Curly Locksin jouhet sain onneksi tosi hyvään kuntoon! Ovat lähes silkkiset ja taipuvat ihanasti :) Kyseessä kuitenkin on sellainen poni jo nimeltänsäkin, jolla vaan ei VOI olla huonokuntoisia jouhia :P Myös Wave Runnerin jouhet sain suht hyvin kesytettyä, vaikka se tuntui vähän mahdottomalta. Laitoin ne vielä lopuksi sormikiharoille.


Mutta kaikkein tyytyväisin olin tähän Princess Tiffanyyn :) Tausta ei ollut kuvaukseen mikään paras mahdollinen, kun heijastaa väriä typerästi... Mutta prinsessan kutrit olivat ihan suht hyvässä kuosissa, ja harjassa olleet kiharat pysyivät muodossaan pesusta huolimatta, joten en missään nimessä raaskinut suoristaa niitä!


Maaponit:


Takarivi: Mainsail, Love Token, Cherry Treats, Lickety-Split ja Baby Lickety-Split & Love Melody
Keskirivi: Sunspot, Tulip, Songster, Lemon Drop & Bunny Hop
Eturivi: Baby Cuddles, Baby Apple Delight, Baby Blossom, Tutti Frutti & Spring Song


Tyytyväisin maaponeista olen näihin kolmeen. Jouhet ovat aivan silkkisen pehmeät, aivan kuin uudet :) Symboleissa on hieman kulumaa ja jotain tahroja on paikoin, mutta näistä olin oikein ylpeä :D Tuo vasemmalla oleva Cherry Treats on jo lapsena ollut yksi mun suosikeista. Miten mä luulen että se johtuu suurimmaksi osaksi noiden jouhien väristä :D (tuo poni myös tuoksuu).


Muut:


Beach Comber, Sky Dancer & Sea Star
Sea Starin harjaan jäi edelleen sellainen typerä ruskea raita, en oikein tiedä mikä se on, näyttää jotenkin ruosteen tummentamalta... Sky Dancerin jouhet kiedoin myös sormikiharoille, koska sen häntä oli niin jumalattoman pitkä.


Niin tosiaan, jos olisin ihan "oikeaoppisesti" nämä huoltanut ja pessyt, niin olisin irroittanut poneilta päät ja hännät, ja kurkannut mitä poni on syönyt. En siis tätä tehnyt ja pesin ne ihan vain pintapuolisesti, joten mulla ei ole hajuakaan miltä nuo näyttävät sisältä. Ties kuinka ruosteessa olisivat. Mutta mulle riittää toistaiseksi tämä.

Yleisesti pahimmassa jamassa taisivat olla vaaleanpunaiset jouhet omaavat ponit, vaikka oli niissäkin poikkeuksia. Mutta ehdottomasti kamalimmat olivat nuo ponit, joiden valkoiset jouhiraidat vaihtavat väriä auringossa, eli Mainsail, Wave Runner ja Beach Ball. Nimenomaan ne väriä vaihtavat jouhet olivat ihan hirveässä hampussa, ja aika kamalaksi ne varsinkin Mainsailin kohdalla jäivätkin. Ei niitä saanut hyväksi suoristamallakaan. Mutta tuollaista väriä vaihtavaa karvaa ei mistään saa itse ostettua, ja koska värinvaihto edelleen toimii (pesin ponit aurinkoisella parvekkeella), niin en todellakaan halua niitä vaihtaa vain tuon takia. Kyllä ne vielä ihan kelvolliset on :)
En vieläkään tiedä mitä mä noille nyt tekisin, Make sanoi ettei niitä saa laittaa näytille :D Menivät toistaiseksi takaisin pahvilaatikkoon.