En viitsi tähän sepustaa enää mitään yksittäistä tapahtumaa, tässä kun ollaan muisteltu jo aika paljon.

Tän postauksen aiheena saakin olla siis se hetki, kun kuulee jonkun bändin keikalla sen oman lempibiisinsä :) Ja mitä useampi lempibiisi, sen parempi, koska siitä aina enemmän musiikkiorgasmeja, moshausta, bailausta ja loistavaa fiilistä :)

Jos nyt joitain yksittäisiä keikkoja yrittäisi tähän mainita...
- Suurin osa Profane Omenin keikoista, koska niillä nyt vaan on niin hyvä livemeininki, että se tarttuu väkisinkin, ja lempparibiisejä on monia.
- Tämä pätee myös kaikkiin Finntrollin keikkoihin
- Amorphiksen keikoista tulee mieleen mm. viime vuoden Sauna Open Air. Festareiden meininki oli ollut jo pitkään ihan nollassa kamalan kelin takia, joten tuntui miljoona kertaa paremmalle saada viikonlopun ensimmäinen musiikkiorgasmi :D Myös Amorphiksen salakeikka Lohjalla nimellä Amorjens oli ihan mahtia. Väkeä oli se verran vähän, että päästiin ihan eturiviin, ja koska keikkapaikkakin oli pieni, niin sitä tuli oltua aiiiiika lähellä saamassa niitä orgasmeja.
- Movetron @ Lohi, Lohja, viime vuoden toukokuussa, Raptori @ Lohi, Lohja viime lokakuussa, ja Ressu Redford & Jussi Rainio @ Drunk´n Monkey, Salo, myöskin lokakuussa. Ah, niin nostalgista ja oli niin sikahyvä fiilis!
Raskasta Joulua -keikat joka vuosi. Nostattaa kivasti joulufiilistä, ja biisit ja laulajat vaan on aivan mahtavia.
- Korpiklaani @ Tuska 2009. Mieletön fiilis ja moshattiin koko keikka läpi. Sen vuoden Tuskan paras keikkafiilis.
- Nightwish @ Sauna 2009, ja niin mieletön intro keikalle, että minä vallan vollotin. Katsopa sinäkin video Youtubesta.
- Joe Lynn Turner & Graham Bonnet @ Sauna 2008. Ah, Rainbown loistavia biisejä lähes eturivistä. Keikka oli ihan mahtava, ja sain pidettyä keikan ajan hyvän fiiliksen yllä, vaikka olinkin samana aamuna saanut kuulla Ruusan kuolleen :/
- Sebastian Bach @ Sauna 2008. En tiennyt että Sebukka vetää omilla keikoilla niin paljon Skid Rown hittejä, mutta niin se vaan veti, ja tuli muutama hieno biisi Sebukan soololevyiltäkin. Olin ihan fiiliksissä. Kyseisessä Saunassa oli myös tosi hyvät festarikelit. Kokolailla sen vuoden Sauna oli yksi hienoimmista festarikokemuksista, siitäkin huolimatta että rakas Ruusa lensi sateenkaarisillalle.
- Metal Elite Cruise 2007 ja Spinefeast at Sea 2008, ensimmäiset metalliristeilykokemukset, ja molemmilla oli aivan huisia!
- Ilosaarirock 2007, oltiin siellä vain yhtenä päivänä, mutta siellä meininki oli tosi rento ja hyvä, lähtisin mielelläni uudestaankin.
- Nylon Beat @ Ratinan stadion, Tampere 2007, NB:n toinen comeback-keikka Toton lämppärinä. Huikee ilta <3
- Brother Firetribe @ Lohi, Lohja 2007
- Sabaton @ Sauna 2007, bändi todella vakuutti mut tuolla, ja koskaan aiemmin en ollut kuullut koko bändistä.

Siinäpä nyt joitakin ikimuistoisimpia :)
Kuten ehkä huomaa tuosta keikkalistastakin, niin tykkäilen enemmän vähän pienemmistä bändeistä, ja eritoten kotimaisista. Mä en ole kovin monesti käynyt katsomassa esim stadionilla tai jäähalilla jotain isoa, kallista maailmanluokan bändiä, mutta Whitesnaken ja Bon Jovin haluaisin nähdä. Siksi harmittaa ihan sikana kun molemmat oli tänä vuonna just kesäkuussa, eikä mulla tieteskään ollut varaa.


Lisää keikkakuvia osoitteessa http://www.nukutaan.org/photos.