Matka töistä kotiin voi olla hyvin, hyvin vaarallinen ja tulla vähän liian kalliiksi :/ Eksyin Tiimariin, josta ostin punaiset snapsilasit 4kpl, yht 10€. Seuraavaksi KappAhliin, josta piti mennä vaan uudet rintsikat ostamaan, ja vielä vannotin itselleni että korkeintaan kaksikymppiä saan tuhlata sinne. No, sieltä sitten löytyi yksi paita ja ne ainaiset osta 3 maksa 2 -alushousut... ja ne rintsikat vielä. Yhteensä meni 49€.

Sitten piti tottakai mennä ihan ruokakauppaan vaan, mutta kun mulla oli kaikkia kivoja visioita safkoista, niin tottakai tuli vähän kalliimmaksi kuin mitä ois pitänyt.. ruokakauppaan meni 40€. Eli siinä meni sit taas satanen. Mä olen ihan perikadossa niinku just. Jonkun pitäis ottaa multa lompakko pois.

Mutta tuli sitten kokkailtua.

1249410288_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Marjapiirakka

1 valmis murotaikinapohja

mustikoita ja vadelmia
100g vaniljarahkaa
1 dl kermaa
1 muna
1 tl vaniljasokeria

Täytteen ainekset vain sekoitetaan keskenään ja kaadetaan marjojen päälle. Superyksinkertaista varsinkin kun en jaksanut vaivautua tekemään pohjaakaan itse :) En oo ennen huomannut että on olemassa tuollasia maustettuja maitorahkojakin. Oli tuota vaniljaa (joka on sellaisenaankin aivan törkeän hyvää :P), omena-kanelia ja sitruunaa. Täytyy ainakin tota omena-kanelia kokeilla seuraavaksi omenapiirakkaan.
Niin ja tämä ohje oli Hellapoliisi.fi:stä :)

Tein piirakan lisäksi vielä kinkku-makaronisalaatin ja pinaattilettuja.
1249410792_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laitoin tuohon ihan vaan täysjyvämakaronia, herne-maissi-paprikaa, kinkkukuutioita (Korpelan kevyt), maustekurkkua ja juustoleipää. Plus purkki kermaviiliä maustettuna oman maun mukaan.
Pinaattiletuista en jaksanut/viitsinyt enää kuvaa ottaa kun tein ne myöhemmin kuin nämä muut, eikä niistä tullut kovin houkuttelevan näkösiä, kun mä olen niin huono paistamaan lettuja xP Ne, jotka edes etäisesti muistuttaa sydäntä, säästin Makelle.