Fiilis: räkäinen

Nyt on asiat niin että päätin jatkaa bloggailua täällä.
Niitä vanhempia jaaritteluja voi silmäillä edelleen LiveJournalissa, mutta totesin että tämä on rakenteellisesti mukavampi vaihtoehto, varsinkin jos en enää kovin kauan jaksa ylläpitää mun omia nettisivuja. Voin tavallaan siirtää ne sitten tänne kun siltä tuntuu. Jäin kuitenkin LiveJournalista kaipaamaan Fiilis- ja Musa-kenttiä joten niitä lisäilen sitten itse :) Joitain uusimpia posteja jaksoin siirtää tännekin, niitä kun ei kesän jälkeen kovin montaa ole.

Pakko sanoa oma "painava" sanani tohon Risto "Ripa" Asikaisen Euroviisuskandaaliin. Mulla ei siis todella ole muuten pahaa sanottavaa Ristosta, vaikuttaa tosi mukavalta mieheltä ja oon mä sen biiseistäkin tykännyt, sattuneista syistä ;) Mutta teki Risto sen sitten tahallaan tai vahingossa, niin ei siitä mihinkään pääse että Katran Tietäjä vastaa kyllä korvakuulolla täysin Within Temptationin Jilliania. Eikä ikävä kyllä Katra edes laulanut sitä kovin hyvin noissa viisukarsinnoissa..
Katra - Tietäjä (YouTube.com)
Within Temptation - Jillian (YouTube.com)

Mutta sit on yritetty verrata toisiinsa myös Katran Vaaratar -biisiä Garbagen The World Is Not Enough -biisiin, mutta se on kyllä musta jo hakemalla haettua. Jotain yhteneväisyyksiä voi kertsissä kuulla, mutta silti. Toi Tietäjä on kyllä niin törkeän samanlainen että on mulle kyllä todellinen yllätys ja suuri pettymys jos sävellys on Ripalta tahallista tai edes puolitahallista plagiointia. Toivottavasti siis pelkkää sattuman kauppaa. Nythän kuitenkin kaikki syytteet on hylätty ja biisi saa jatkaa Euroviisuissa.

Nyt kun YouTuben makuun päästiin niin mainostanpa Jonna's Problemia :)) Jonnan ja poikien versio siis Mötiköiden Kickstart My Heartista joulukuussa 2005.



---------------------------------
Edit klo 17:43
Sain käytyä lekurilla ja tuomio oli 5 päivää saikkua. Jipii!
Ei kuitenkaan ollut muuta kuin ärhäkkää flunssaa.