Fiilis: hieman nukuttaa

Anna meni tänään jatkoon Idolsissa <3
Hassua, miten musta tuo finalisti-kuusikko oli jotensakin selvää jo heti viimeistään teatteriviikonlopun jälkeen. Ei näitä pienryhmiä olis periaatteessa edes tarvittu. Jokainen finalisti (paitsi muistaakseni Panu) sai ylivoimasesti eniten ääniä kun aina toiseksi tullut sai about 10% kaikista äänistä. Ja samaten finaaliin on jokaisesta ryhmästä mennyt myös mun suosikki. Vaikka Panun tilalle oisin ehkä laittanutkin Antin... Eikä Panussakaan mitään vikaa sinänsä ole, kunhan ei tuu enää Antti Tuisku - Ilkka Jääskeläinen -kiiltokuvapojua! Ei semmosia jaksa enää katella. Varsinkin kun Ilkka on oikeasti huono (sorge vaan).

Niin ja Hanna valittiin edustamaan Suomea tän vuoden Euroviisuissa. Multa meni tää Suomen finaali vähän ohi, kuten myös karsinnat. Sen verran kuitenkin tiedän, että millanen biisi Hannalla oli. Ei mikään loistava, mutta kaiketi vaihtoehdoista paras. Thunderstone ainakin oli yllättävän huono, mutta Lovexin biisiä en edes kuullut, joten paha sanoa siitä mitään.

Viikonloppu on mennyt ihan älyttömän nopeasti. Oispa vielä yksi vapaapäivä!
Huomenna mennään kai ostamaan kissatarvikkeita, vihdoinkin! Aikamoinen kauppalista tulikin kun ei tosiaan olla vielä hankittu kuin vähän ruokaa. Enää ei malttaisi millään odottaa kahta viikkoa, ei millään!

Tämän viikon plussia:
+ Tarot
+ Finnish Metal Expo kokonaisuudessaan
+ löysin uuden kivankuuloisen bändin nimeltä SaraLee
+ Anna ja Kristian pääsi finaaliin Idolsissa
+ Finntroll, COB & 45 Degree Woman tulee Tuskaan
+ töissä ei ollut liian kiirettä ja sain kivasti juttuja tehtyä

Nyt soi päässä iloisesti Nukkumatti-tunnari :) Kai sitä vois nukkumaan jo mennäkin.