Fiilis: kuolema
Nyt soi: YUP - Murhaaja Soittaa Pasuunaa

Tämä vallan ihana tauti on nyt siinä pisteessä että makuaisti on mennyt. Nyt voisin syödä vaikka äyriäisiä ja piimää :) Oikeasti, niistä lääkärin määräämistä lääkkeistä ei oo ollut mitään vastaavaa hyötyä, musta tää yskä on mennyt vaan pahempaan suuntaan. Mulla on jo rintalasta, yläselkä ja niskakin ihan jumissa kaikesta yskimisestä. Ja päätäkin särkee.
Vapisin eilen illalla ihan horkassa tappoysköksien jälkeen, ja kun yöllä heräsin pariin otteeseen niin pulssi oli ihan kauhea. En siis nähnyt mitään painajaisia tai mitään, mutta keho ei kai missään välissä rauhottunut. En uskalla mennä enää nukkumaan :/ Tosin eilen kyllä join 2 x Panadol Hotia ja 2 x Finrexiniä + 4 kuppia kahvia, joten lievä kofeiinin yliannostus taisi olla päällä :P Ja kaikenlisäksi lääkärin määräämä yskänlääke saattoi omalta osaltaan aiheuttaa vapinaa, niin mua varoitettiinkin. Tänään syön vaan nuhalääkettä ja Buranaa, en ota noita juomia ollenkaan.
Tarvii käydä sunnuntaina uudelleen päivystyksessä jos ei tää nyt yhtään helpota. Vituttaa.

Jouduin perumaan meidän vierailun Riitan ja pentujen luokse kun enhän mä nyt halua tätä tappotautia Riittaankin tartuttaa. Vesku tän jo sai ja tullee kohta kotiinkin. Mennään katsomaan Ruusaa siis vasta kun ollaan molemmat terveitä... kamala ikävä jo! Pennut on jo 9-viikkoisia - isoja poikia ja tytsy :)

Joentöyräälle itäpenkkaan
tukehdun yskääni
Lämpimiksi kylmyyttä halaten
- CMX - Talvipäivänseisaus -

Ai niin, löysin eilen Roudarit-blogin, missä Lovexin roudarit kertoo keikkaelämästä omasta näkökulmastaan. Tosi kivaa luettavaa! Artisti-blogejahan nyt on melko paljon, mutta kiva saada muitakin aspekteja. Itse en juurikaan Lovexia fanita, mutta viihdeala kaikessa "komeudessaan" kiinnostaa niin paljon että roudariblogia tulee varmasti luettua :)
Mutta miten voikaan ihminen olla niin kaunis kuin kitaristi Vivian? En ymmärrä. Tajusin vasta eilen tehtyäni monta tuntia salapoliisintyötä netissä, että tämä Vivian on naimisissa(!) Katran kanssa. Siinä vasta nätti pari :) <3
Samalla salapoliisikeikalla eksyin siis Lovexin foorumille (ah, mikä esiteinien temmellyskenttä! anteeksi vaan ;)) ja siellä itse Vivian kertoi Uniklubin Jussin olleen suorassa radiolähetyksessä melkosen törkeä. Oli sanonut ettei halua olla Lovexin poikien kanssa missään tekemisissä, koska kuulemma Theonilla oli noussut kusi päähän. Oli noussut tai ei, vois miettiä mitä sanoo ennen kuin sanoo. Musta on muutenkin ihan naurettavaa tollanen artistien julkinen riitely ja toisten artistien morkkaaminen. Että minkäs ikäsiä sitä taas oltiinkaan... :/

Ja miksi vitussa tarvii ihmisten ylipäänsä morkata bändejä. Jos ei itse tykkää niin onko sitä pakko kuuluttaa kaikelle kansalle, ja vielä bändille itselleen, että hei, teidän musiikki on ihan paskaa, soitatte päin helvettiä ja laulajakin on ruma. Antaa kaikkien kukkien kukkia, kato :)
Oon helposti provosoitavissa, vähänkin kun jossain morkataan mun lempibändiä vaikka ihan läpällä, niin mulla palaa käämit ja se yks kommentti vainoo mua tosi pitkään.

Asiasta taas toiseen: Idols. Katoin eilen sen ensimmäisen semifinaaliryhmän esitykset. Se Antti oli ihan sikahyvä! Oisin niin halunnut että sekin olis päässyt jatkoon, mut Panu oli kyllä silti parempi, no can do. Se Juhakin oli ihan ok, minä myös diggasin siitä äijämäisestä olemuksesta ja sisäisestä herkkyydestä (oih!). Seuraavasta ryhmästä haluisin Mian ja Kristiinan jatkoon, mut molempia ei ikävä kyllä saa :( Mulle iskee todellinen epätoivo jos mun kaksi ehdotonta suosikkia Anna Abreu ja tää hevi-Ari päätyy samaan pienryhmään! Mut eihän niin voi tehdä? Haluan ne molemmat finaaliin.
Tällaiset pudotuskilpailut on aina kauheeta katottavaa kun ehtii samaistua niihin ihmisiin ja tuollakin on suurin osa sellasia tosi symppiksiä ja kivan olosia tyyppejä, eikä leuhkoja tai ärsyttäviä (toki niitäkin löytyy...). Vielä kun oon tällanen itkupilli niin jos joku itkee telkkarissa, voi olla varma että mäkin itken sohvannurkassa.