Oltiin eilen siellä Rock'n'roll Caféssa. Illalla ei oikeen enää huvittanut lähteä sinne, mutta lähdinpä kuitenkin.
Mesta oli aika lailla sellanen kuin kuvittelinkin, pieni, pubityyppinen, vähän rokkihenkeen sisustettu. Baari oli niin täynnä ettei siihen pieneen narikkaan mahtunut enää takkejakaan. Päästiin sentään kuitenkin aika nopeesti istumaan, eikä siltä paikalta mentykään kuin baaritiskille ja vessaan!

Siellä oli myös joku underground-bändi soittamassa, ei hajuakaan mikä se oli eikä se ollut edes kovin rokkia. Sääli niitä bändejä jotka sinne tulee soittamaan, se lava oli nimittäin noin postimerkin kokoinen. Oltais toivottu musiikilta vähän enemmän heviä, sitä sarjaa siellä tais edustaa vaan Stratovarius ja Sonata Arctica. Monipuolisesti siellä kuitenkin rokkia tuli, onhan Elvis ja Red Hot Chili Pepperskin rokkia, vaan erilaista :) Mulla ei ollut niin hirveesti ongelmia musan suhteen kun oon niin kaikkiruokainen, mutta Hanne oli pettyneempi siihen.

Mulla väsy tuli jo puolenyön jälkeen, mutta lähettiin sitten joskus yhden, kahden aikaan. Sillon siellä ei enää hirveesti jengiä ollutkaan. Koko illan mun silmiä kirveli ihan törkeesti, vaikkei siellä edes ollut niin kovin tunkkasta. Lisäks satuttiin istumaan just jonkun kajarin alla ja toiselle joutui huutamaan koko ajan - ja mulla oli vielä muutenkin ääni maassa.

Ei sinne välttämättä niinkuin koko iltaa mennä enää viettämään, mut ehkä alottelupaikkana ihan jees, ja päivällä se pitää käydä katsastamassa, Lohjalla kun ei oo kunnon kahviloita kuin Sokoksen kahvio, niin siihen on ihan kiva saada vaihtelua. Ja jos tuolla rokki soi niin mikäs sen mukavampaa.

Oli tänään aamullakin vielä silmät kipeet ja kirveli. Kumma juttu.