Sohvaperuna raportoi:
Äsken katsoin Spy Kids -leffan, oli yllättävänkin viihdyttävä, tosin nää viikonlopun perheleffat kyllä yleensäkin on. Onneksi Banderas ei ollut se sankari ja pääosan esittäjä, se mies on niin ärsyttävä. Zorrona varsinkin.
On muutamia näyttelijöitä, oikein hyviäkin, joita mä inhoan vaan jonkun sen tekemän roolin vuoksi. Yleensä en kato mitään kyseisen näyttelijän leffoja paitsi a) vahingossa tai b) leffa vaikuttaa muuten hyvältä. Tällaisia näyttelijöitä on mm. Kevin Bacon (Hollow Man, Sleepers), Anthony Hopkins (Uhrilampaat jne.), Sigourney Weaver (Alienit, Ghostbusters 2) ja Jamie Lee Curtis (Halloweenit). Näiden ärsyttävyyskerroin on n. 90, kun Antonio Banderaksen, ja vaikkapa Russel Crowen vain n. 50. Vielä tähän mennessä ei ole tullut vastaan noilla näyttelijöillä varustettua leffaa joka kumoaisi niiden ärsyttävyyden. Niitä odotellessa siis.

Saatiin just uunista ulos lämpimät voileivät, sit katotaan vähän lisää telkkaria, mitä ikinä sieltä tuleekaan. Lupasin käydä Hannen kanssa tupakalla, ja siinä menee todennäköisesti sen verran kauan että voin tulla suoraan takasin sohvalle kattomaan Panic Roomia! Kätevää.

Sain toki siivottuakin Delfiinimanian ja Spy Kidsin välillä. Nyt näyttää siistiltä.