Fiilis: yllättynyt

Mä en voi käsittää että Mia tippui eilen Idolsissa.
Oikeastaan ainut, joka eilen yllätti positiivisesti oli Panu. Se lauloi mielettömän kauniisti, ja biisi oli vielä kaksinverroin koskettavampi kun tiesi tarinan, miksi Panu sen esitti. Huonoiten laulullisesti eilen veti Kristiina, lauloi lähes koko ajan nuotin vierestä ja jotenkin epävarmasti, vaikka tunteella vetikin. Ja oon melko hyvin oppinut inhoomaan tota biisiä ja Celine Dionia yleensäkin.

Ari, Kristian ja Anna lauloivat kaikki ihan tasasen varmasti, mutta kukaan ei tuonut oikeen mitään uutta. Näistä kolmesta Anna oli mielestäni paras. Mua on jotenkin ruvennut häiritsemään ihan hirveesti Kristianin ja Arin itsevarmuus. Tietysti kokemus tuo itsevarmuutta, mutta ei noin varma tarvis olla. Lisäksi Extrassa ärsytti vähän Annan kommentti Jannelle, että "taidat ite näyttää ilman meikkiä Anita Hirvoselta." Öö. Oli kai tarkoitus olla hauska, mutta mua vaan jäi ärsyttämään :D

Mian insertti kotoaan oli tosi ihana, Mia näytti olevan tosi läheinen sukulaistensa kanssa, vaikka tuollainen kokoontuminen taisikin olla erikoistapaus (?). Mutta anyway, Mia veti musta tosi hyvin Pinkiä, ei mitenkään yllätyksellinen vaan ennemminkin tasaisen varma, mutta olis musta ehdottomasti ansainnut jatkaa! Olin niin varma että Kristiina tippuu niin tuo tulos tuli tosiaan yllätyksenä.

Joo. Oon pyörinyt päivät pitkät mm. tuolla Kissamaailma -foorumilla. Eilen löysin sieltä ihanan viestiketjun unissakävelijöistä :D Räkätin täällä yksinäni kaksin kerroin kun oli niin hauskoja yöllisiä keskusteluja :)
Tuli myös luotua Ruusalle oma profiili lemmikeille suunnattuun "Galtsuun", eli Petsie.fi:hin. Siellä suurin osa käyttäjistä on ihan lapsia, ja sellaisia, jotka haluavat väkisin kissansa olevan jotakin rotua. Lisäksi lähes kaikki siellä olevista ragdolleista on värityksiltään "ruskea/sini creme" tms. vaikka oikeasti sininen ja creme on ihan erillisiä, omia värejään. Lisäksi karvattoman kissarodun sfinksin, tai puolipitkäkarvaisen norskin alta löytyy ihan tavallisia lyhytkarvaisia maatiaisia tai sekarotuisia. Olisi tosi kiva jos edes hieman jaksettaisi perehtyä asiaan ja ihan vaan hyväksyä tosiasiat. Aluksi ei ees pitänyt rekisteröityä sinne juurikin tuon takia, mutta sorruin kuitenkin :)