Fiilis: mahtifiilis

Yay! Käytiin eilen Hannen kanssa katsomassa se Thorin vasara Turussa.
Jonnan soolot oli mitä mahtavimpia, hitaita ja rauhallisia biisejä, mutta Jonna lauloi ne NIIN ihanasti. Sen ensimmäinen soolo "Gunlodin itku" oli tosi koskettava, sai ainakin mun kurkkuun ikävän palan... Gunlodin tuska välittyi siis ainakin mulle siihen eturiviin, näki niin hyvin kaikki ilmeet ja eleetkin.
Myös Vallu Lukka Sigurdina oli tosi hothot viikinki nahkahousuissaan :D Myös pari vaaleata viikinkiurosta oli tosi jees ;) Sari Ann oli nätti intiaanitytsy ja lauloi tosi kauniisti. Loki oli vähän "pelottava" ja sitä esittäneen Kirsi Tarvaisen ääni oli tosi mielenkiintoinen!
Musikaali oli myös aika rivo, niinkuin viikingitkin silloin muinoin. Että muutamat naurunpyrskähdykset kyllä kuului eturivistäkin :P

Odotin ensin musikaalilta paljon enemmän puheosuuksia - kuten Saturday Night Feverissä - mutta tuossa ei puhuttu juuri ollenkaan, vaan se oli tosiaan musikaali. Myös musiikilta odotin enemmän niitä rokkivivahteita, tai lähinnä vähän raskaampia vivahteita ja enemmän särökitaraa. Mutta en missään nimessä oo pettynyt kumpaankaan, musikaali oli kerrassaan mahtava :)

Oli kiva käydä tälleen hienosti oikeen Kaupunginteatterissa kun jengi oli niin hienosti pukeutuneita ja kaikkee. Normaalisti kun käydään vaan jossain hevikeikoilla rymyämässä.
Suosittelen ehdottomasti ostamaan lipun syyskauden näytökseen (kevätkaudelta taitaa kaikki olla loppuunmyyty), en siis yhtään ihmettele miksi Thorin vasara on ollut niin suosittu!